Абе викам каква е тая тема..три пъти я чета и чета Правили ли сте секс пред блока или в училище..даже като прочетох коментара на бай Киро и си викам тука за секс питат,пък той за кеч в училище разправя.. 😂😂 да.. сбъркан съм явно.Та в първи и втори клас ,особено във втори клас постоянно си правихме Роял Ръмбъл всички момчета от класа пред бюрото на класната.На двора на училището сме се "кечили".Използвахме оградата на училището да си правим мач в клетки ,че се катерихме там по нея (беше нещо като тел,не мога да го обясня,но не беше класическата телена ограда,нито пък беше остра,разбира се) и такива неща.По-късно като бях примерно в 5-6 клас се събирахме винаги трима четирима в къщата на един приятел в една голяма стая,целият под го покривахме с възглавници и си правихме задушаващи,рко,педигрита,жабешки от дивана,цели мачове даже и такива неща 😅 мисля,че дори имаше видео във вбокс преди.Около 7 клас запалих един приятел по кеч,никога преди това не го беше гледал,после стана луд фен и по едно време си беше направил кукла за кеч 😅 една голяма възглавница облечена с множество панталони и тениски,глава чак ѝ беше направил.Беше реален размер човек 1.50 😂 че него сме го записвали как я бие.Ако успея да намеря видеото ще го постна тука,цяла компилация имаше във също във вбокс
Едит : изобщо не помня как се казваха видеата от къщата с възглавниците,второто видео с компилацията на тоя с куклата го намерих,ама уви не е достъпно.Там имаше даже хватки върху дървени плоскости,Абе цяло CZW беше 😂