Въпрос с огромен обхват, но ще се опитам да отговроя достатъчно изчерпателно. @dmtbg, наричаш се човекът с хилядата любими кечисти, но аз преброих и имаш само около 6. Аз имам 1004 и ще ги напиша всичките.

Chris Irvine
Chris Jericho
"Thrill-seeker" Chris Jericho
"Lionheart" Chris Jericho
"Conspiracy victim" Chris Jericho
"Y2J" Chris Jericho
"Undisputed" Chris Jericho
"Save Us Y2J" Chris Jericho
"There will be blood" Chris Jericho
"JeriShow" Chris Jericho
Troll Chris Jericho (където надъхваше публиката 10 минути и после си заминаваше)
"The List" Chris Jericho
"Le Champion" Chris Jericho
"Jericho Appreciation Society" Chris Jericho
"The Learning Tree" Chris Jericho
"Jabba the Hutt" Chris Jericho
Гльорчавият Джерико, който очакваме да дебютира съвсем скоро
Уморих се, ще продължа в следващия пост.
Сега сериозно, по принцип не съм от хората, които имат по едно любимо нещо. Кефя се на различни кечисти в различни ери. Джерико, обаче, е най-консистентният кечист, който някога е съществувал. Човекът продължава и продължава да се преоткрива и да измисля нови и нови неща, кои успешни, кои не, кои попадения, кои откровени глупости. Виждали сме го като комедиен образ, като сериозен образ, като изперкал образ, както и като брутален хийл. Един от любимите ми периоди беше враждата му срещу Майкълс 2008-2009 г. Разби му главата в един монитор, после удари жена му НАИСТИНА. Даже я бяха снимали мацката подута после. Абсолютен долен гад беше тогава и раздвижи един монотонен и скучен период в WWE. На ринга също е адски зарибителен. Върви по някаква тънка лайсна между борец и летящ кечист, без да изпада в пълна скука или в спотфестове. Има прекалено много класики, за да изброявам. Единственият човек, който успя да издигне: парче хартия, фикус в саксия и двубуквена дума (IT). Абсолютен бог на кеча и като забавление, и като спорт.