Гледах само последните два мача. Също искам да отбележа, че нямам почти никаква представа от замесените хора. Атина съм я гледал в NXT, където беше горе-долу добре. После в главния ростер не правеше нищо съществено. От ГРЪМ РОЗА съм останал с добри впечатления докато беше AEW шампионка и съм гледал разни хайлайти. Бандидо и Такешита са ми някакви филър герои, що се отнася до AEW. На Калис съм му фен от разни Attitude/ECW неща, които съм гледал. Същевременно го бутат навсякъде, защото май е единственият им кадърен мениджър и общо взето за трите месеца откакто следя AEW по-сериозно ми е яко втръснал. Ефектът се пренася и върху стейбъла му, където със сигурност има маса талантливи хора, просто самият Калис има go away heat в моите очи.
Атина и Тъндър Роса направиха адски интересен мач. Трябваше да им дадат още 5 минути, според мене. И двете уъркваха контузии, имаше си истинско съревнование. Спотове като тоя с масата винаги са ме плашели, защото тръшнатият пада някъде долу на майната си. Атина някакси стоеше по-добре на ринга и май се е постегнала от NXT дните си. Роса има структура на халва и въобще не е във форма според мене, но все пак се представи на ниво. Не знаех, че Атина е 65-0 в AEW, трябва да я хайпват повече с тая статистика. Интересно ми е дали има шанс срещу Тони Сторм след като спечели гаунтлета на All In.
За Бандидо и Такешита, каквото и да кажа ще е малко. Не съм емоционално инвестиран в образите, но направиха мач, който си имаше всичко от-до. История, драма, хай спотове. Такешита е огромен в сравнение с Бандидо, което също използваха. Мачът ескалира от обикновен кеч мач до драмата с маската до забързан финиш със 100 обрати. Изглеждаше си като състезание и се изкефих доста. Коментаторите пък направо откачиха накрая, не ги разбирах какво говорят. Пълни маркове.
@Rain @uncleG Евала, успяхте да ме накарате да си пусна ROH през 2025-та.