Hachiko Пълна гавра с образа на Джон Сина, който можеше поне да рапира, а не като Си Ем Пънк
Тук съм по-скоро съгласен. Миналата седмица захранките на Сина бяха къде, къде по-вървежни, минимум защото имаше някаква истина в тях. Беше си чисто сране по личността на Пънк. А Пънк сега не стига, че чоукна няколко пъти, ами и не му бяха толкова добри римите, все едно сам си ги беше писал. Сина погребвал хора и не правел хубави мачове. Тази епоха някакси мина и замина, не е особено актуален материал. Иначе си е топ момент, маркнах яко на старата ентранс музика на Джонката и Пънк облечен като рап тюфлек от 2004-та.
Как така "главния"? 😜
Останалата част от шоуто беше просто ок, имаше два по-забележителни мача. Джулия спечели женската американска титла и направиха готино мачле със Зелина. Измъкването с краката на въжетата си беше адски креативен спот. Гаргано, Чампа, Феникс и Андраде се скъсаха да бочват, обаче доставиха и пак имаше интересни моменти. Наоми за втори път не успя да кешира и прекъсна най-скучния LMS/LWS мач, който съм гледал през живота си. Крайно противни са ми и трите, а ги бутат в една история. Самоанските тюфлеци даже няма да ги обсъждам, очаквам бърза победа за Фату на турнира и да ходи в друга вражда, класи е над всички останали в сегашната.
Искам също да отбележа, че публиката е малоумна, викат на някакви неща, които не са за викане. Примерно някой си задържи погледа към тях по-дълго. И светеха с телефоните постоянно, все едно са на ентранса на Уайътите. Очаквах, че ще накарат жените да си покриват и косите, но може да са издействали някакви отстъпки. Бяха креативни поне с облеклата, като изключим водолазните костюми на Тифани и Ная Джакс. Между другото не може да ме убедите, че Асука няма мозъчни увреждания.