Здравейте, хора!
Първо, искам да благодаря на господин Танев, който влезе в стрийма ми онази вечер с щедра символична подкрепа и реши да светне мен и хората в стрийма за този форум. Реших да си направя профил и да ви пиша лично.
Преди години, когато тепърва стартирах с кеч контент в YouTube, бях част от един български кеч форум (честно казано, не помня кой точно), но там получих доста подигравки и хейт за това, което се опитвах да изградя. Имаше коментари от сорта на "ходи си прави клипчетата и не ни занимавай", и аз точно това направих.
Ако сега чувате за мен, казвам се Коби и съм създателят на БГ Мания (YouTube канал). Истината е, че тогава бях малък и най-вероятно съдържанието ми си е било криндж… не че сега не е, хаха. Но днес просто се радвам, че съм тук с вас и че има толкова активна и мотивирана кеч общност в България.
Получих супер готино съобщение в Instagram от страницата на форума и това ме убеди, че наистина се случва нещо хубаво тук. Искам да ви благодаря за интереса и за това, че обсъждате събитието. Лично аз, като фен, нямам търпение! Все още не е официално обявено, но се очертава именно на това шоу да направя дебюта си на ринга.
Знам, че някои ме познават с гласа ми в YouTube, но повярвайте ми нищо не ми е дадено. Това, че съм в шоуто, не е "защото го знаят хората", а защото съм се раздал с всичко по време на тренировките. И възнамерявам да го докажа не с думи, а в самия мач с всичко, което съм научил до тук в академията.
Ако имате въпроси относно събитието с удоволствие ще отговоря, доколкото мога. Вероятно няма да успея да съм супер активен във форума, но със сигурност ще следя какво се случва, защото много ме радва всичко, което виждам тук.
Само напред!