Преди този RAW бях убеден, че Rollins ще кешира в Main Event-а на Summerslam между Rhodes и Cena. Не намерих логика да кешира на Gunther. Обаче след епизода си промених мнението и очаквам евентуално, ако дадат мач на Punk с Gunther за титлата той да кешира по време на двубоя им и отново да открадне момента, само че на Punk. Така ще изглежда по логично. Преди дни писаха, че вече се е коментирало завръщане на Roman Reigns за да може да участва на Summerslam, но вече ми се струва, че това може и да не стане толкова скоро предвид ангажиментите му с филмите. Иначе логично беше да дойде на Night Of Champions, но... Явно имат други планове.
Последните месеци видях доста нелогични неща и едното от тях са New Day и титлите, които взеха. Никакъв интерес не привлякоха в мен. Reign-а им не беше кой знае какво и поне титлите отидоха, където трябва. Даже беше безмислено да им ги дават. Този отбор вече си изпя песента и няма много смисъл от тях.
Rusev и Sheamus с доста готин мач. Харесва ми, че 'нашия' си го третират добре, поне за сега. Като гледам взима ролята на Braun Strowman да мачка в mid card-а, макар че последните месеци на Strowman не бяха нещо кой знае какво, но Rusev е глътка свеж въздух и се справя доста добре в тази си роля. Силно се надявах през годините да го видим със Световна титла, ама явно няма да го бъде, но не пречи да му дадат някоя mid card.
Искам да добавя още нещо по темата Rollins. Turn-а му на манията беше гениален и много силен, но някак си за сега не ми изглеждат много съвместими двамата с Heyman. Някак си не са ми на място. Ясно е, че всичко това се прави заради Bron Breakker. За да може след време Heyman да е само негов клиент, но с Rollins не ми изглеждат много окей нещата за сега. Просто двамата са еднакъв тип. На Heyman му отива да дава акъли на клиентите си, както беше с Roman и Lesnar. Да е навътре в нещата, да измисля всякакви неща, а тук е малко странно, защото Rollins е същия типаж, но бих им дал време.