Ще отворя и една такава тема, като ще кажа и по няколко думи за тях, ще подкрепя и съответия кечист със снимка, за да се види точно кой е!
1 во място
Cody Rhodes
Почвам с първото място! То е за прехваления Евгени Минчев на WWE, Азисът, хомото Коуди Роудс...Преди ме кефеше тоя човек, следях го, но откакто си боядиса косата...Направо не знам какво да кажа...Като видиш, че не ти ходи един цвят на косата...Върни и старият вид...Мога да кажа с ръка на сърцето, че спрях да гледам Wwe, откакто този човек се върна...Скучен е, показва педалски наклоности и постоянно го пушват, докато продължава да се показва, шоуто ще е на дъното и най-вече, ще ме загуби мен като зрител...Хората казват, че не е по-голям педераст от брат си Goldust, но аз смятам, че го е надминал, особено сега, като сложи короната на онзи турнир, то направо си запрелича на хората, които казвах в началото...Ужас...Ужас...

2 ро място
Shinsuke Nakamura
Мислех да го сложа на първо място, но определено не ми толкова противен колкото първият...За разлика от човекът, който е на 1 во място, този японец никога не съм го харесвал. Изпитвам истинска омраза към него, още като го видях в NXT...Скучен образ, не знае английски език...Представете си да сте кечист в американска федерация и да не знаете английски език...Срам и позор е това за един уважаващ себе си кечист...Най-срамното е, че победи моят човек Сами Зейн, когато беше в NXT и му дадоха титли, та даже и в главният ростър, като беше...Определно си заслужава второто място, дано го уволнят скоро WWE, пожелавам му го от все сърце.

3 то място
Otis
Много се чудех кой да сложа тук, но в същото време се сетих за Отис. Този човек ми е толкова противен, че направо се радвам, че Wwe нямат нищо за него и го пускат да го гледаме във долнопробното им шоу Main Event. Въпрос на време е да му изритат дебелият задник от WWE...Може би беше интересен преди, но вече е в тежест този мъж, надявам се да почнат да чистят скоро ненужният боклук, който имат...

На 4 то място
Solo Sikoa и The Bloodline
Четвъртото място е заслужено за тези досадници...Това е втората причина след човекът, който сложих на първо място, заради която спрях да следя активно WWE и искам да бъда напълно честен с вас. Това, което не ми харесва е, че трябваше да го спрат това, след като Роман си загуби титлата, но не нека го правим като в някои турски сериал...Всяка седмица да добавяме нов и нов циганин в отбора...Пълна гнусотия е, направо ми се гади само докато го пиша...Соло мога да кажа, че ме кефеше в началото на кариерата му, но сега ми е тотално гаден и гнусен...Дано измислят нещо ново WWE, тъй като ми омръзна от тези...

На 5 то място
Sonny Kiss
Отново след много чудете се спрях на един кечист, който няма място в кечът според мен и е изключетлно противен. Това е травеститът Sonny Kiss...Само като си помислиш, че тоя човек е бил мъж и си е сменил полът и толкова личи, то направо ти се иска да смениш каналът...Добре, че е напуснал AEW, беше ми много противен там...Дано не го виждам никъде повече...Гадост...

Интересно ще ми е да видя и вашия списък на кечисти, които ви карат да превключите на друг канал, следя с интерес!