За пръв път гледах NXT от много време. Пригответе се, защото ще сера върху огромна част от шоуто на господата Левек и Хикенботъм.
Hank and Tank (Hank Walker & Tank Ledger) & Za Ruca (Sol Ruca & Zaria) vs. the Culling (Izzi Dame, Niko Vance, Shawn Spears, & Tatum Paxley) (Mixed Match) - WWE в ерата на Зетя, а и донякъде преди това, имат талант да намират възможно най-големите тюфлеци и да ги пушват в мидкарда. Помним недоразумения като Моджо Рали. Даже един тюфлек скоро беше шампион в тежка категория, ама поне си видяха грешката след няколко месеца и я поправиха. Другото нещо, в което са шампиони е да намират възможно най-безинтересните тъмни образи. Уууу... The Culling, толкова сме уникални, не е като да няма още една такава факция в NXT в момента и разни подобни кечисти в главния ростер. Даже Гробаря вече не иска да е тъмен образ заради тия балъци. Но ще стигнем и до него. Има и трето нещо, в което Федът са шампиони. Самият мач, само се блъскаха, ебаси ужаса. Единственото интересно нещо ми беше Сол Рука, която до сега не знаех, че има сърфистки гимик. Готино представяне от нея, другото беше леш.
Jayce Jayne/Fatal Influence/Lash Legend/Jaida Parker Segment - Третото нещо, по което WWE са шампиони е откриването и пушването на възможно най-гадните циганки. Първо Наоми, сега тука излязоха някакви подобни маймуни с ретардирали промота. Минус след минус, чак не се издържа.
Jasper Troy vs. Ricky Saints - изглеждаше, че ще е ок мач, но накрая видяхме най-епичният боч за годината, може би. Джаспър най-вероятно трябваше да тръшне Рики през рампата. Вместо това, Рики стъпи на отслабената плоча и рампата се срути под него. Операторът не знаеше какво да прави и задържа камерата върху Трой, който гледаше тъпо единица време, която ми се стори цяла вечност. Накрая показаха Сейнтс и Джаспър се пльосна отгоре му за финиша. Какво майка си гледах до тук? 🤡
Trick Williams/Undertaker Segment - знам, че им свиди да платят за Лимп Бизкит, ама поне да пуснат Thorn In Your Eye, което си беше оригиналната музика на Гробаря с моторджийския гимик. Сега чухме някаква хуйня. Като цяло един от по-интересните моменти в шоуто. Направете Гробаря TNA шампион, предизвиквам ви. Ще направите едно от най-интересните неща правено с TNA титлата някога и едновременно с това ще ми дадете материал за поне 2 тривиа въпроса.
Blake Monroe vs. Wren Sinclair - ок скуош стана. Блейк не съм я гледал в AEW, но този гимик грам не ѝ отива. Грозна е на куче с тоя нос, съжалявам. Не съм въодушевен да видя още нещо, честно казано. Джордин Грейс излезе и четирима мъже не можаха да я озаптят... Много ми е писнало от изпълнения с некомпетентни охрани. Тоя тип разтървания са ми в топ 3 неща, които никога повече не искам да виждам в кеча.
Ethan Page Segment - най-доброто нещо в шоуто и от по-интересните неща, които съм виждал напоследък от Феда. Пълен марк съм за канадски гимици, Hart Foundation, Lance Storme, UnAmericans са ми любими истории. Канадският национализъм ми е крайно абсурден и могат да си играят с него и да го превъзнасят стрешно много. Ефектът винаги ме радва. Houston's in Texas, Texas is in the USA and the USA is in my North America! Ебати силното промо. Жалко, че трябва да фюди със Сантино.
Josh Briggs vs. Oba Femi vs. Yoshiki Inamura - видях, че остават 10 минути за мача и си викам, че ще е някаква хуйня отново. Не бях прав и се радвам, че не съм бил прав. Раздадоха се много за времето, което имаха. Нямаше никакъв филър. Разказаха готина мини история между Бригс и Инамура (или продължиха нещо съществуващо, не съм гледал скоро). Разбирам хайпа зад Оба Феми вече. Човекът е пълния пакет, сила, мобилност, промотата му не са зле и има срвнително екзотичен и интересен образ. Ще си пусна следващото PLE само заради него.