Винаги съм знаел, че по БТВ Синема дават хубави филми, този също бих казал, че си струваше гледането, защото имаше от всичко! Имаше игра със психиката в него, имаше и елемент на ужаси! Като знапочнах да го гледам, помислих си, че ще е психо трилър, но после, като видях как главният герой Питър чува гласове в главата си, които му казват да убива. Тогава си викам, че тук ще става интересно! Та това момче Питър е дете, което в началото на филмът тормозят в училище, след това гласът му казва да бутне детето, което го тормози по стълбите! Той го прави и после дават как кракът на същото момче, което пада по стълбите, е станало като кракът на футболистът на Байерн Мюнхен. После се оказва, че родителите на Питър са някакви психопати, а сестра му е гласът, който му говори в главата. Филмът става още по-извратен, когато се разбира, че сестрата на Питър е заключена в стената на къщата му, от родителите му! Момчето и вярва, идва и най-интересната част, за да освободи сестра си, момчето трябва да убие родителите си. Как става това? Сядът да вечерят и той предварително е сложил нещо, което ще ги убие в яденето...Планът му се получава, после даже дават още една сцена, в която Питър бута майка си по стълбите! Та Питър успява да освободи сестра си, и какво се оказва? Тя иска да убие и него...Оказва се, че е някво чудовище...Та изведнъж се появяват близките на момчето, което получи контузията на крака от началото на филма. Искат да убиват нашият човек за това, което е причинил на момчето, но се получва друго, сестра му ги убива всичките...Абе има си моментите тоя филм, става за един път да се гледа! После идва бивашата учителка на Питър, заключват сестра му в няква шахта и така свършва филма. После дават пак някви неща как го тормози и пак ми дойде някак объркано края, но бих казъл, че горе-долу става! Хубав е филмът Паяжината, бих казал, че ме държеше в напрежение доста, а щом това се е получило, значи е добър! Препоръчвам го, давам 10/10 като оценка, с двете ръце съм, че става за едно гледане.