Този филм се казва масичка за кафе...Препоръчаха ми го @dmtbg и @baikiro , които казаха, че филмът не бил за всеки и Бай Киро определи този филм като най-трудният филм за гледане. Ми истина е, мислех, че след онзи японският ужас нямаше да попадна на филм, който ще ми се иска да спра, но явно не съм знаел за Испанското кино...Та накратко ще направя ревю на историята, двойка им се ражда дете, след това отиват в един магазин и си купуват масичка за кафе! Продавачът, който беше смесица между @Diego Aires и Юли Тонкин им каза какви ли не лъжи за масичката, че стъклото не се чупело и такива! Мъжа естествено е глупав като всеки мъж и се излъга, и купи масичката! И какво стана после, тримата се прибират, като с тях е и масичката! Трима са, защото има и бебе, както казах и по - рано! Изведнъж жената решава да отиде, да пазарува сама! Като поверява детето и на бащата, който изглежда като човек, който нищо неразбира...Но това е положението, майката излиза и бебето започва да реве! Бащата опитва да го успокоява, като му пуска музичка, но вместо да спре да реве, нещо става и се спъва ли...Какво ли стана? Не го дадаха, но истината е, че бащата счупва стъклото на масичката, която в процесът одрязва главата на бебето...И тук идва ужаса във филма, а се чудех защо четох коментари от рода на "този филм не се препоръчва за майки"...Епа аз нямам деца, но усетих истински ужас от видяното, а това става рядко в днешни дни...Добре, поне разбрах какво са имали предвид! Та какво става напред във този луд филм...Бащата крие от жена си, че масичката за кафе е убила детето им. Това продължава почти през целият филм, докато брат му, който ми приличаше малко на актьорът Ники Станоев, не се появи! Този човек накара главният герой, който беше бащата, да се разкрие, как става това? Съседското момиче, която е на 13 години влезе в къщата им, тя обича бащата, което не е редно, и се разкрива пред жена му! Кучето, което беше с момиченцето вижда главата на бебето и я взема! Братът на бащата вижда това и се опитва да скрие доказателствата, но вече е прекалено късно и всичко вече е разкрито...Тук ставаме свидетели на доста тежка сцена, която е доста типична за филм на ужасите...Филмът приключва с тежен край, като братът полудява, приятелката на брата, която също е бременна също изпада в шок. Абе всички полудяват и са шок, като бащата и майката на въпросното бебе се хвърлят през балконът...И така приключва филма.
Като общ коментар, мога да кажа, че филмът е много тежък за гледане. Но все пак успях да го изгледам, което слага японският ужас като най-гнусният филм, който съм гледал! Не успя да го бутне от класацията, но силно препоръчвам да гледате филмът масичка за кафе! Вкарва ви в невероятно напрежение този филм, буквално бях на ръба, за да го спра! Именно това ме кара да дам оценката 10/10! Напоследък не се правят такива добри филми на ужасите, а трябва...Все пак е такъв жанра!