dmtbg Сегментът с Рон Килингс има повече гледания от сегмента на Сина и Пънк,който уж трябва да е топа на компанията,защото става въпрос за шампиона.В коментарите на видеото с Трут има адски много коментари от рода на - За това ми пука много повече отколкото хийл търна и последната година на Сина
RCade Rain Звучи като някакъв застаряващ шотландец, който е известен в селото с пиянските си изцепки. Ol' Blake Monroe's at it again, 'ey, lad? Вероятно го правят, защото истинското ѝ име е Mariah May Mead и не могат да го копирайтнат.
RCade NWA са сключили сделка с Roku за излъчването на седмичното им шоу NWA Powerrr по Roku Channel. Roku е най-големият играч на пазара за стрийминг устройтва в САЩ. По спомен имат около 60 милиона активни смарт телевизора/флашки. Друг е въпросът колко хора гледат въпросния Roku Channel, едва ли е огромен процент.
RCade dmtbg Гледал съм някакви неща, бяха обрали плявата от останалите компании. Не бях много впечатлен откъм талант. Нещото, което ме изкефи много беше презентацията. Страшно много се бяха постарали да го направят точно както е било през 80-те. Корган е доживотен фен и вероятно ще се занимава сериозно с кеч още дълго време. Имат шанс да изплуват.
dmtbg Станалият космическо известен през последните дни Мр.Игуана е споделил,че от WWE искат той директно да се присъедини към главния ростър,без да минава през NXT,понеже мърчът му е най-продаваният ,а също така е и най-бързо изгряващата звезда що се отнася до екшън фигури и карти за колекциониране.
baikiro dmtbg Станалият космическо известен през последните дни За какво става въпрос? Толкова е известен, че нищо не съм чувал. 😃
dmtbg baikiro Този участваше в турнира на NXT срещу AAA (мексиканец от AAA е) и от там публиката просто полудя по него
dmtbg baikiro А този е много много,ама много оувър,избиват се да му купуват продуктите от wwe шопа и точно затова ѝ ще си го приватизират
dmtbg baikiro Вчера го спомена,макар и да не конкретизира,но е ясно за кого ставаше въпрос и днес ми излезе новина,че от юли има голяма вероятност да е свободен аген.Ако го вземат WWE яко продукти ще им продава.
dmtbg Има слухове,че Голдбърг ще се появи на следващия RAW и това ще доведе до мач между него и Гюнтер,може би при арабите.
yuliyan40 dmtbg, втори пореден негов рейн ще waste-нат с простотии. Това трябва да е брутален squash от Gunther, за да започне пак да мяза на страшилище. След това да му пратят някой топ фейс и ще се легитимира наново. Всичко друго ще е загуба на време.
dmtbg dmtbg Мачът най-вероятно няма да е при арабите ,а ще е на на Saturday Night’s Main Event на 12 юли.
RCade yuliyan40 Голдбърг ще прави 60 догодина. Могат да изкарат Хоган и Флеър за един последен пред арабите, както са тръганли... Ебаси ужаса, дано наистина да не похарчат Гюнтер за такава тъпотия и да излезе на плюс от мача.
RCade Джейд Каргил ще участва в нов филм, заедно с Джонатан Мейджърс. Каргил вероятно ще играе злодея, като вероятно ще инкорпорират атлетичността ѝ в образа. Филмът се казва "True Threat" и го описват като екшън-трилър, който се развива в Харлем.