Даниел Петканов: Включваме се от студиото в известният Bell Centre, който ще е домакинът за второто издание на BWS Stampede! 21,105 човека ще могът да се докоснът до магията, която е BWS! До шоуто обаче има няколко часа, редно е да се изкоментира всичко, преди да се премине към екшънът! Миналата седмица бях поканил Вили и Кубрат Пулев, за да ми помогнат с коментара. Тази вечер обаче съм заложил на още по-подготвени хора, като сега ще ви представя и единия от тях! Човекът, който е до мен, буквално всичко видя с очите си. Той усети от майсторството, което е BWS Stampede! Той коментира всяко едно действие, което се случи в дебютното шоу и сега ще сподели емоцията с нас! Дами и господа, при мен е коментаторът на BWS - Боби Борисов!
Боби Борисов: За мен е голяма чест, че съм тук. Време е отново да пишем история!
Даниел Петканов:Аз също се радвам, че си мой гост! Редно е преди да започнем с това, което ни предстои в новото шоу, да коментираме събитията от старото, с какви впечатления ти остана? Какво успя да ти остане в съзнанието, след като приключи шоуто?
Боби Борисов:Какво да кажа? Беше магия, това е думата, с която мога да опиша всичко, което видяхме...Направо аз и колегата ми останахме без думи, даже след шоуто си го говрехме, че по-велико нещо не ни се е случвало! Аз очаквам, че ще бъдем посрещнати топло и от The Bell Centre, който всъщност се намира в Montreal, Quebec, Canada! Тук са се случили много неща, включително и едно от най-запомнящите, но в същото време и много тъжни неща, като голямото прецакване на Bret "The Hitman" Hart през 90 - те години, от Шон Майкълс...Като цяло вярвам, че канадската публика ще ни посрещне добре, защото това е град на кечът! Аз и Иво Мексикото имаме големи очаквания!
Даниел Петканов:Аз също се надявам всичко, което каза да е така. Коментирайки новото шоу, което ще започне много скоро, не може да не обявим планираните неща, които са заложени за шоуто BWS Stampede - Episode 2, а те са именно мачове за определяне на първият в историята BWS World Heavyweight Champion! Доколкото съм запознат от това, което ми каза шефът - господин Николай Кадиев, то ще има няколко квалификации, в които победителите ще продължът към финалът, който ще бъде главното събитие за вечерта! Също така ми казаха, че ще имаме и първия в историята мач в църква, който ще включва участниците Светият Дух и Ащън! Този двубой също ще бъде квалификация за Световната титла на BWS, което означава, че победителят ще си гарантира шанс да отиде на финалът, който отново отбелязвам ще бъде в краят на вечерта. Какви са коментарите ти дотук? Как ти се струва програмата?
Боби Борисов:Много добре ми звучи, даже прекрасно! Можем да кажем, че научихме доста и за двамата участници, които ще вземат участието в този първи по рода си мач, който ще се състой в църквата Notre-Dame Basilica of Montreal! Бях сигурен, че господин Кадиев ще измисли нещо, с което ще надмине шоуто от миналата седмица...Този човек никога не ни разочарова! Честно казано, нямам идея кой ще спечели този мач. Единият участник е пълен грешник, а другият е точно обратното, напълно чист! Нямам търпение да разбера кой ще продължи в надпреварата за златото!
Даниел Петканов:Определено Бог да им е на помощ ще въжи в този мач, но нека преминем напред! Имаме вече доста нови попълнения към ростерът ни от звезди, именно поради тази причина, шефът е решил да сложи мач между Еl pequeño Muncho и Лаувеярсон! Какви са очакванията ти за този двубой?
Боби Борисов: Със сигурност ще са големи, и двамата получават първа изява на бойното поле. Очакванията ми са да дадат всичко от себе си! Желая им късмет и на двамата, бъдещето е пред тях, нека по-добрият спечели!
Даниел Петканов: Коментар от човек, който разбира е винаги като музика за ушите ми! Време обаче да обърнем внимание и на останалата част от програмата ни, а тя е мач между ВаскоМетъла и маскираният европеец Der Große Europäer, като за да бъде още по-интересно, господин Кадиев е добавил и брутални правила, двамата ще имат мач от вида Last Man Standing! Като отново победителят ще продължи напред към Main Eventa, където ще е заложено златото на BWS! Също така получавам и още един мач в този момент! Никълъс Кейдж, бодигардът на председателят Николай Кадиев, ще влезе в битка срещу Киро Бичето, като мачът им ще бъде от видът тушовете важът навсякъде! И разбира се, ще видим и битка между Иван Боримечката и The Sinister! Като отново всички победители от мачовете ще бъдат добавени към големият главен мач, който ще определи първият в историята BWS World Heavyweight Champion! Как ти се струва всичко това, Боби?
Боби Борисов: Аз съм без думи, направо е истински гении нашият шеф - Николай Кадиев! Трябва голям ум, за да направиш такива мачове, а "The Boss" ги има! Нямам търпение да разбера какво ще се случи, няма и да давам прогнози, защото може всеки да спечели...Всичко може да стане!

Даниел Петканов: Напълно е така. Сега обаче искам да обърнем внимание и на другия гост, който ще се включи чрез Facebook връзка към разговорът ни, за да каже мнението си за BWS и да ни покани за едно негово много важно събитие, което ще се организира на 27-ми септември 2025 година! Това е Българският Хан - Damyan Tangra! Чуваш ли ни? Всичко наред ли е с връзката?
Damyan Tangra: Чувам ви много добре, благодаря за поканата, радвам се, че мога да споделя и моето мнение за BWS!
Даниел Петканов:Damyan, искам да те питам следиш ли всичко, което се случва около BWS? Харесва ли ти историята, която пишем и на какво събитие искаш да ни поканиш?
Damyan Tangra: Харесва ми, разбира се, следя ви с голям интерес! Имате страхотни образи, много добри кечисти. Абе всичко е замислено добре. Това мога да кажа, за мен е важно, че кечът се развива толкова много! Това обаче, за което искам да поговорим е Българската Кеч Академия, моят проект! Аз ще организирам шоу на 27-ми септември! За мен ще е огромна чест, ако си закупите билети и постетите шоуто, ще съм ви много благодарен! Ще върна услугата и ще посетя и вашето шоу! Най-много обаче ще се радвам, ако някой от вас се изправи срещу мен за Българската кеч титла! Защото ще я заложа на това събитие! Нямам търпение за вашето шоу - BWS Stampede - Episode 2 да започне, сигурен съм, че сте подготвили много голяма програма!

Даниел Петканов:Аз също искам да ти благодаря за поканата, за твоето кеч събитие. Определено ще го обмислим! Ти също обмисли дали не би искал да се включиш в някое от нашите шоута! Все пак от цялото BWS ти благодарим, че ни отдели няколко минути, за да кажеш няколко думи! Всички те уважаваме и се гордеем с теб, че представляваш България! Ще трябва да приключваме, уважами дами и господа, но вие не мърдайте от местата си, защото след секунди започва второто издание на BWS Stampede!