Ивайло Мексикото: Връщаме се след рекламите, дами и господа! На кадър виждаме мястото, където ще се проведе следващият мач, а именно - църквата Notre-Dame Basilica of Montreal, която е намира в Montreal, Quebec, Canada! За първи път в историята ще има подбен мач, Боби. Какво очакваш от него?
Боби Борисов: Надявам се да няма свещеници в църката, защото няма да са доволни от това, което ще видят...Шефът Кадиев е луд, за да слага подобен двубой в програмата...Друго нямам какво да кажа...
Ивайло Мексикото: Затова е най-гледаното шоу! Именно заради такива битки като тази. Аз предлагам да не се губи време в излишни коментари, редно е да се насочим към Michael Buffer, който от залата ще представи участниците!
Michael Buffer: Ladies And Gentlemens! Следващият битка ще бъде от видът мач в църква, и е първи по рода си! Победителят от мачът ще се касира напред към надпреварата за The BWS World Championship! В този двубой няма дисквалификации, няма отброявания. Единственият начин за победа е чред туш или предаване! Представям ви първият участник, той вече е в църквата! С тегло 100 килограма, той е Светия Дух.

Боби Борисов: Виждаме, че в църквата има все пак хора, които са останали, за да наблюдават този исторически двубой! Както и очаквахме, свещеници няма...Но това няма да ни отнеме от тръпката, която ще усетим, защото виждаме как всички погледи на хората са към Светия дух, който е паднал на колене и се моли пред снимката на Бог! Явно молитвите на божественият са за това, че иска всевишният да му прости, за това, което е на път да направи...
Ивайло Мексикото: Добре прави, все пак е набожен човек...Самият той каза, че баща му е поп, а майка му монахиня! Много време са го карали да стане и той служител на църката, но Светият Дух е искал да стане кечист, защото бил най-чистият спорт! Човекът спомена също, че и има намерения да стане Световният шампион на BWS! Дали обаче ще успее?
Боби Борисов: Ще видим на какво мнение е неговият противник - Ащън, който е обратното на Светият Дух! Той е пълен грешник, уважаеми зрители! Оставете фактът, че е бисексуален. Харесва и двата пола, но сега е сложен и в битка, която ще се проведе в църква...Явно ще му прогонят демоните тази вечер!
Ивайло Мексикото: Ще видим какво ще се случи. Сега може да ви покажем отново Michael Buffer, който ще представи и втория участник!
Michael Buffer: И неговия противник, от Сидни, Австралия, с тегло 97 килограма. Той е Ащън.
*Боби Борисов:** Свалячът от Австралия влиза през вратата на църквата, като отвращението се вижда върху лицето му...Той не иска да бъде тук, но и знае, че ще вземе много пари от тази битка, без значение какъв ще е крайният резултат! В Notre-Dame Basilica of Montreal има доста възрастни хора, предимно баби и дядовци...Факт, който още повече разочарова австралийският сваляч...Виждаме, че вече главният съдия е в църквата и вече е готов да даде началото на тази лудост, която е на път да се случи!
Ивайло Мексикото: Дано няма полиция, която да прекъсне този мач, защото би било много тъжно...Погледнете Ащън, той не знае какви изводи да си вади за противникът си - Светият Дух! Божественият не е мръднал от позицията, от която го видяхме първият път! Той продължава да се моли пред снимката, която е в центъра на църквата...Всичко вече е готово, за да се даде началото на двубоят!
*Боби Борисов:** Ето го и него! Камбаната е бита! Вече можем да кажем, че този мач ще напише нови правила в кеча...Погледнете Ащън, той започва да крещи на Светия Дух, който се прави, че не го чува и продължава да се моли! Сега свалячът си позволява прекалено много и нанася мощен шамар във врата на мистичният! Това вече изнервя дебютантът и той се нахвърля върху човекът, който обича да бъде желан! Настава пълен хаос във църквата Notre-Dame Basilica of Montreal! За сега бабите и дядовците запазват спокойствие, явно са прекалено големи фенове на кеча! Виждаме изведнъж, че Ащън успява да вземе надмощието...Той успява да се измъкне от Светият Дух, след което взема едно расо и го хвърля върху лицето му! В моментът е пълна тъмнина пред очите на божественият...Това обаче не е всичко, защото австралийският сваляч си позволява още повече! Той хваща Светият Дух, след което го запраща в един дядо....Това беше изключително жесток ход! Имаме и първия опит за туш, уважаеми дами и господа! Имаме едно, имаме две, ще има ли и три? Не, повдигане от мистичният! Вече се появява притеснение върху публиката, която е в църквата! Вече обаче е прекалесно късно за тях, тъй като е твърде опасно да се опитват да излязат...А Ащън изглежда бесен, че не е успях да вземе победата, след като приложи тази хитра комбинация! Австралиецът взема един свещник, който е запален! Мили Боже, този човек иска да изгори Светият Дух...Сега Божественият се изправя на крака, след което виждаме как Ащън тръгва към него със свещникът! Този път обаче мистичният успява да се измъкне!
Ивайло Мексикото: Определено добро измъкване от набожният човек! Той успява да нанесе мощен ритник в коремната област, който кара Ащън да пусне свещникът! Сега Светия Дух успява да го вземе! След като прави това, той свещникът в главата на Ащън! Свещникът направо се счупи в главата на Свалячът от Австралия! Това може да бъде краят - имаме нов опит за туш! Едно, две, ще видим ли краят? Не, повдигане на две и половина! Все още нямаме победител в този мач за историята! Феновете в църквата ръкопляскат на раздаването, което правят тези двама мъже! Кой ще си тръгне с победата и шанс, който не е за изпускане, а именно битка за Светият Граал - The BWS World Heavyweight Championship? Изведнъж в църката влиза един свещеник! Той държи кръст и крещи на всички да се махат, защото са грешници и Бог ще ги накаже за това, че се бият на свещено място...Главният съдия се опитва да изгони божият син, но той отказва да си тръгне...Сега избутва съдията и отива при участниците...Дали това няма да е грешка, уважаеми приятели на великият кеч? Ащън и Светия Дух се изправят на крака, след като правят това, те започват да гледат странно отчето, който продължава да им казва, че е редно да си тръгват...Двамата кечисти обаче отказват да го слушат, хващат го за расото, и го изхвърлят от църквата! Явно никой няма да спре този мач....След като правят това, Ащън успява да действа хитро и да заключи Захват на главата!

Боби Борисов: Явно захватът е заключен здраво, защото Светият Дух е на колене. Той бавно, но сигурно губи съзнание, уважаеми дами и господа! Главният съдия вижда какво се случва и започва да вдигна ръката на божественият! Тя пада първи път, пада втори път, ще падне ли и трети път? Не, остава във въздухът! След като ставаме свидетели на това, Nephilim, както е името на Светия Дух, успява да се изправи на крака и да засили Ащън в една маса, която е пълна с дарове! Отново коремната област на австралиецът пострада тук...Сега божественият се изправя на краката си, след което хваща бисекслуалният кечист и му прави Странично Тръшване върху масата с дарове! Масата се счупи, а от гърбът на Ащън започна да тече кръв...Явно е има железни подноси, които са порязали кечистът от Австралия! Този път обаче няма опит за туш от Nephilim, той иска да причини още болка на своя противник! Изправя го на крака, след което го вдига на ременете си и опитва да му направи Ushigoroshi! Пораженията от мачът обаче си казват думата и светия дух няма силите да направи този ход...Ащън успява да се измъкне зад гърба му и да му направи Zig Zag! Право върху дървеният паркет....Това може да ти направи жестоко сътресение! Имаме нов опит за туш! Едно, две, ще има ли три? Не, отново има повдигане! Бабите, дядовците и тук-там някой млад. Те са в напрежение от това, което виждат! Ащън блъска по паркетът, който с нищо му не е виновен, че просто не може да свърши работата тази вечер! Сега любимецът на жените се изправя, след което таунтва, засилва се и опитва завършващият си ход - Ass Drop! Това вече, ако се получи, то всичко приключва! Това ли ще бъде всичко за мистичният? Не, той успява да направи ходът, който да му спаси животът! Успява да се отмести от пътят и така Ащън си разбива задникът в дървеният паркет на църквата! Много добър ход от Nephilim, който вече му е доста трудно да се изправи, а и не само! Той може би не знае къде се намира, след като отнесе онзи голям ход....Сега Светият Дух се изправя, след като прави това, той изчаква съперникът му да направи същото и опитва да му заключи Rear Naked Choke! Дали ще му се получи? Не, хитрият австралиец успява да го прехвърли над главата си, след което опитва да му нанесе Саблен Удар, който обаче също не може да намери целта! Светият Дух успява да нанесе Падащ Лист, който едва не маха главата от раменете на Ащън! Тук обаче отново няма опит за туш, а напротив! Сега божественият се качва върху пейките, на които са седнали зрителите, след като прави това! Той чака свалячът от Австралия да се изправи, засилва се към него и го поваля на земята!

Ивайло Мексикото: Тук май вече се вижда краят на Ащън! Светият Дух обаче отново не опитва туш, той иска да накаже грешникът! Взема снимката, която е голяма и сложена в рамка, на Бог, след като прави това! Той изчаква противникът му да се изправи и чупи картината в главата му! Nephilim изкрещява с цяло гърло, в място, на което трябва да има тишина! Той за пореден път няма да опита туш, а вдига Ащън, слага го на раменете си и му прави завършващият си ход - Psycho Driver! Лицето на австралиецът се размаза в дървеният паркет на църквата! Тук вече имаме опит за туш! Едно, две, ще има ли и три??? Тук ли ще видим новият участник в мачът за златото??? Отговорът е да! Светия Дух го направи, той се класира за главното събитие на вечерта! Какъв мач, каква история се написа тази вечер! Цялата публика в Notre-Dame Basilica of Montreal са на крака! Те са доволни от зрелището, което видяха! Това е магията на BWS, уважаеми зрители! Затова е толкова велико това шоу!
Боби Борисов: Абсолютно, аз съм настръхнал от майсторството, което видяхме в тази църква. Дори и свещеник пострада...Всичко видяхме! Вчерта обаче за Светия Дух не е приключила, защото ще го видим отново на бойното поле, този път в The Bell Centre, където ще се опита да напише още една история, ставайки първият BWS World Champion! Велика битка ще бъде...Време обаче да се оттърсим от шокът, който видяхме и да се върнем отново в залата, където Michael Buffer ще ни представи следващият мач!
Michael Buffer: Следващият мач ще се води до туш и отново е за определяне на претендент за BWS World Champion! Първи на бойната пощадка излиза, от село Алтъново, с тегло 133 килограма. Той е Иван Боримечката.

Ивайло Мексикото: Ето го и Боримечката, дами и господа, той излиза тази вечер със народна носия от 19 век! Дали това ще е неговият момент, уважаеми зрители? Дали ще вдигне най-престижното отличие в BWS? Това е именно The World Championship! Може и да стане, ако спечели битката си тази вечер срещу човекът, който се смята за непобедим. Това е именно The Sinister! В миналото шоу, той разби Ащън, който видяхме по-рано в църквата! Дали обаче ще има същият късмет и тази вечер, когато се изправи срещу 133 килограмов мъж?
Боби Борисов: Всичко може да се случи, кечът е велик спорт! Аз лично очаквам всякъв развои на събитията между тези двамата! Да не се забравя, че и Вълчан Лисичков дебне, той загуби от Иван и това със сигурност не го е забравил! Сигурен съм, че е и много ядосан от фактът, че именно Боримечката получава този шанс, а не Лисичков...
Ивайло Мексикото: Няма как да е, големият мъж ще търси отмъщение, това трябва да ни е ясно...Дали обаче ще бъде тази вечер?
Боби Борисов: Не ми се вярва, той имаше жесток мач, по-рано тази вечер срещу дебютантът Sebastian Garcia, който загуби, след като Шефът Кадиев го прееба! Нека обаче да не се обръща толкова внимание, защото темата е друга!
Ивайло Мексикото: Напълно си прав, сега Иван Боримечката влиза в бойното поле, качва се върху най-горното въже и изкрещява силно "ТИТЛАТА ЩЕ Е МОЯ"!!! След като прави това, той поглежда към рампата, където скоро ще излезе и неговия противник - The Sinister!
Michael Buffer: И неговия противник, от Ада, с тегло 130 килограма - The Sinister.

Боби Борисов: Както казахме, The Sinister записа голяма победа срещу Австралиецът Ащън! Той също излиза с голямо самочувствие тази вечер! Канадската публика е готова за това зрелище! Двамата са горе-долу на едни килограми! Което не знам колко е добре, но много скоро ще разберем!
Ивайло Мексикото: Аз нямам търпение да започват вече...Погледнете само какъв мач имаме...Който и да спечели, ще бъде голяма конкуренция в Main Event битката! В това може да сте сигурни.
Боби Борисов: Единият е унищожител, а другият е Народен герой! Къде на друго място може да видите какъв мач? Отговорете ми на въпросът!
Ивайло Мексикото: Естествено, че само в BWS може да се види! Както каза и ти колега, двамата са на едни кила, единият си е селянин, другият е пратен от дяволът! Каква комбинация само...Абе да започват вече, няма какво повече да се каже! Нека оставим на действията да говорят! Време е да чуем и гонгът на този мач, за който ще се говори с години!
Боби Борисов: Ето че началото вече е дадено от главният рефер на битката! Боримечката и The Sinister започват да обикалят ринга! Те трябва да се опознаят малко, защото се срещат за първи път един срещу друг! Изражението на The Sinister не се е променило. Той има все същият студен поглед, който не е показвал милост към никого! На всички ни е ясно, че е най-трудно да се повали на земята този човек...Сега Иван опитва именно това, той хваща за крака The Sinister и опитва да го свали на земята, ходът обаче не се получава, понеже краката на кечистът от ада са като залепени! Той не е мръднал! Вижте го, даже успява да нанесе мощен юмрук в гръбнакът на Иван Боримечката! Това кара селянинът да падне на земята и да започне да се превива от болка...Това, разбира се, кара страшилището да се усмихва! Той изправя боецът за свобода, след което го засилва към обтегачът! Тук може да приключи кариерата на Иван...The Sinister се засилва към него, но хитрият селяк успява да се отмести от пътя. И така огромният мъж се размазва в обтегачът! Тук се отваря възможност пред Боримечката! Той се засилва към The Sinister, след което му прави Хайдушки ритник! Това вече поваля на земята The Sinister! Имаме моментален опит за туш! Дали ще видим първата загуба на демонът? Едно, две, ще има ли три? Не, повдигане на едно! Иван Боримечката изглежда шокиран, но и трябваше да го очаква...Няма да му е никак лесно да победи човекът, който твърди, че цялата съблекалния се страхува от него...Все пак The Sinister е зашеметен и това да възможност на Иван да продължи със следващото си действие! Той изправя голямото чудовище и му нанася Удар с глава, който запраща Sinister в един от ъглите! Следва засилка и коляно в стомаха! Чудовището от Ада е седнало в ъгъла! Явно не е толкова трудна да бъде повалено, когато знаеш как да го направиш! Сега Боримечката отива в другият ъгъл, след което изкрещява "АААААААААААААААА", засилва се и прави другия си завършващ ход Топчето! Явно ще видим първата загуба на The Sinister! Опитът за туш е факт - имаме едно, имаме две, тук ли ще видим три? Ще се напише ли още една история тази вечер? ОТГОВОРЪТ Е НЕ, ТЪЙ КАТО ВЪЛЧАН ЛИСИЧКОВ ИЗДЪРПВА СЪДИЯТА И ЕДВА НЕ МУ МАХА ГЛАВАТА С ДЕСЕН УДАР В ЛИЦЕТО! КАКВО ПРАВИ ТУК, ПО ДЯВОЛИТЕ? Явно не може да приеме фактът, че Боримечката го унижи миналата седмица. И сега идва, за да му провали шансът, който си е заслужил с много труд....Кечистът с огненото сърце не може да осъзнае какво се случва все още. Той вдига ръце нагоре като все едно си мисли, че е спечелил, след като се обръща обаче, той бива заключен в Tongan death grip! Изключително брутален захват за предаване, който ти взима всичките сили...Вижте Боримечката, той първо е на колене, а сега и на земята! Вече не е в съзнание...Смъртоносен захват за предаване от Лисичков, който нямаше никаква работа тук...
Ивайло Мексикото: Ясно е, че иска нещо този човек от Боримечката, иначе защо ще проваля мач, който селяндурът беше на път да спечели...Сега Вълчан Лисичков пуска захватът, след като вижда пораженията, които е причинил, след като прави това, той слиза от бойното поле и тръгва към рампата, където застава в началото и! The Sinister вече е на крака, той изправя Иван Боримечката и му прави Straight out of hell! Миналата седмица също видяхме този ход и нямаше повдигане от него, дали сега ще има? Нов съдия идва на ринга и започва да брой! Едно, две, ще има ли три? Да, няма повдигане...The Sinister успява да се класира за главният мач, побеждавайки Иван Боримечката! Сега страшилището си тръгва от рингът, вдигайки високо ръцете си, избягвайки всякакъв контакт с публиката!
Боби Борисов: Определно ще им е много трудно на останалите участници да победят този мъж, един от фаворитите е за спечелване на BWF Championship! Сега обаче се случва нещо интересно на бойната площадка - Иван Боримечката едва мърда, но иска микрофон! Явно този човек иска да каже нещо, нека му дадем тази възможност....
Иван Боримечката: МАЙКА МУ СТАРА "ИВАН СЕ ЗАКАШЛЯ НЯКОЛКО ПЪТИ"! ВЪЛЧАНЕ, ТИ КУЧЕ МРЪСНО...В моите работи ще се мешаш, а? Не ти ли стигна, че те строших от бой в миналото шоу, та сега идва за още? "Вълчан седи на рампата, доволен от това, което е направил"! Много ли ти е смешно, селянин с селянин??? Няма да ти е хич смешно, сред това, което имам да ти казвам! Не само ти искаш този мач между нас, но и аз го искам, дори и повече от теб! Затова отидох в офисът на господин Николай Кадиев и направих следното предложение, тъй като в миналото издание, ти ме рита в задника, на мен ми хрумна страхотна идея! В следващото издание на BWS Stampede, аз и ти във Kiss My Ass Match! Точно така, правилно ме чу! След като ти сритам селският задник отново, няма да ми се бъркаш повече в работите!
Боби Борисов: Някой ще целува задници следващата седмица, а като гледам тези, то това са големи задници....За пореден път ще се пише история в предстоящото шоу, ще видим Kiss My Ass Match! Добре е публиката да се подговят психически, защото мачът, който ще видят няма да е за хора със слаби сърца...
Ивайло Мексикото: Напълно си прав, Вълчан Лисичков прекрачи границата и си плати за действията...Някой ще целува задник пред целият свят...Въпросът е кой? Ще се разбере във следващото издание на BWS Stampede! Сега обаче е време да минем и към последният квалификационен мач, който ще определи последният участник във битката за Световната титла на BWS! Преди обаче да го видим, Jackie Redmond има гост, който всъщност е новият дебютант на BWS! Нека чуем кой е този човек...

Jackie Redmond: Точно така Боби, при мен е един човек, който много скоро ще направи своят дебют в BWS! Сега обаче ще го представим, за да каже какви са целите му тук! При мен е Крейвън "Ловецът".
Крейвън "Ловецът": Чух какво каза и не ме интересуват въпросите ти! Не съм от хората, които използвам много думи, затова ще съм кратък! Тук съм, за да взема титлата, който и да си тръгне тази вечер като шампионът, аз ще чакам и ще дебна, ловът едва сега започва! Много скоро ще разберете какво имам предвид, а сега ми се махай от главата, тъй като имам да дебна плячката си!
Jackie Redmond: Това беше новият кечист на BWS - Крейвън "Ловецът"! Благодаря ти за тези няколко думи, които ни сподели, сигурна съм, че са дали много повод на зрителите ни за мислене! Боби, Иво. Back To You!
Ивайло Мексикото: Интересен кечист е този Крейвън "Ловецът"! Очаквам да видя още от него, но сега мисля, че е време да се прехвърлим към следващата битка! Michael Buffer, ти си на ход!
Michael Buffer: Следва последният мач за определяне на участник за The BWS World Heavyweight Champion и ще е от вида Last Man Standing! Първи на ринга излиза, от гр. Враца, с тегло 80 килограма. Той е "The GOAT" VaskoMetala.

Боби Борисов: Ето го легендата, най-великият, който някога го е правел! Съвременният Брет Харт, врачанската пантера - ВаскоМетъла! Той е готов да се изправи срещу един от хората, които победи в миналото шоу! Големият Европеец - Der Große Europäer! Двамата вече се познават доста добре, а и битката ще е от вида последният оцелял! Толкова жесток ще бъде пребит единият от участниците, че няма да може да се изправи, след като съдията започне отброяване до 10! Доста горди мъже ще вземат участие в този тип мач, но както и в другите битки, така и в тази, победителят ще бъде само един! Само един ще си спечели билет за главният мач! Дали това ще е най-добрият вратар на северозападът - VaskoMetala или ще бъде маскираният европеец?
Ивайло Мексикото: Скоро ще разберем отговорът на този голям въпрос! Аз лично нямам търпение да започват вече, най-важният мач след главното събитие е на път да започне! Сега Metala влиза в бойното поле, след което застава в един от ъглите и с мрачен поглед върху лицето изчаква противникът си, който вече познава изключително добре!
Michael Buffer: И неговия противник, от Брюксел, с тегло 102 килограма. Той е Големият Европеец - Der Große Europäer.

Боби Борисов: Щом чуем химнът на Европа, то е ясно кой излиза! Това е маскирания Европеец - Der Große Europäer! Миналата седмица беше доста близо до успехът, но лошият късмет му направи номер! И така Васко успява да вземе победата. Сега обаче Киро Бичето го няма, поне в този мач! И двамата могат да си разчистят сметките като мъже! Легендарният кечист гледа европеецът на кръв. Той е от хората, които искат само да печелят...Но с това мислене си навлича и много врагове, което не е хич добра идея, когато си избрал да си изкарваш хлябът като кечист...
Ивайло Мексикото: Напълно съм съгласен, Vasko обаче не трябва да подценява Der Große Europäer, който показва миналата седмица, че е доста добър майстор на захватите! Ако заключи този Eurolock! Може и да видим краят на самочувствието на Метъла...
Боби Борисов: Нека да не се отписва свъременният стрелец, той има много богата кариера, а също така има и много добър захват за предаване - говорим именно за Kata Gatame! Миналата седмица видяхме този захват за предаване, когато го приложи на Бичето. Той нямаше друг избор, освен да изпадне в безсъзнание и съдията да бие гонга...
Ивайло Мексикото: Ще видим дали същата съдба ще сполети и Големият Европеец - Der Große Europäer, който вече влиза в бойното поле и погледна в очите на VaskoMetala! Вече всичко е готово за началото и на този двубой! Съдията е на своето място, а участниците са във ъглите си! Всеки момент ще чуем гонгът!
Боби Борисов: Началото е дадено, двамата вече започват да се дебнат! Напрежението може да се реже с нож...Der Große Europäer опитва да действа хитро, като прави опит да хване Metala за краката и да го повали на земята! Идеята обаче не се получава и ВаскоМетъла успява да го хване и да го хвърли в един от ъглите! Сега започва серия от тежки удари в главата, които биха убили всеки един човек! Europäer поема всеки удар, който врачанинът му прави! Легендата обаче не е приключил с него, та комбинира тези удари, като хваща европейският представител и го засилва към обтегачът, правейки му Ирлански бич! Гърбът на Der Große Europäer се удари много тежко...Това може и да е достатъчно за броене до 10! Главният съдия започва да брой - едно, две, три, четири, пет, шесет, седем, осем, ще има ли девет? Не, маскираният успява да се изправи на крака! Това изнервя Vasko и той го запраща извън бойното поле! Става интересно, уважаеми фенове на BWS, сега "The GOAT" започва да разчиства коментаторската маса! Явно е решил да счупи масата с тялото на европейската звезда! Ветеранът изправя съперникът си, след което го хваща за гърлото и опитва да го вдигне за Chokeslam! Тук обаче идва завръщането на Der Große Europäer! Той успява да се измъкне зад Васко, след което го хваща и му прави German Suplex върху подът! Това изглеждаше изключително брутално, дами и господа...Сега мъжът с маската изправя съвременният Брет Харт, след което го слага върху коментаторската маса и се качва върху най-горното въже! Това изглежда много опасно и рисковано...Европеецът се прекръства, след което скача и опитва Shooting Star Press! Това може да приключи срещата, но мисля, че няма да е в този момент, тъй като опитният Метъла успява да се отмести от масата, и така Der Große Europäer се размазва върху масата, той я чупи в процесът! Този човек си прекрати кариерата с този ход....Мили Боже, погледнете само усмивката върху лицето на подлият ВаскоМетъла. Той се качва на рингът и крещи на съдията да брой! Имаме едно, две, три, четири, пет, шест, седем, осем, девет, ще има ли 10? Не, представителят на Европа се връща на бойното поле! Той е на крака, уважаеми зрители, а VaskoMetala не може да повярва! Той не се си губи и веднага изправя човекът, който обича Европа! Сега виждаме опит за Reverse Tombstone Piledriver! Това може да бъде краят, но кечистът с маската успява да се измъкне, след като прави това, прилага Eurolock! Целият Bell Centre чува виковете на легендарният Васко! Той обаче не се предава, а успява да се обърне по гръб и да изрита със свободният си крак Europäer! Сега го хваща и му прави Kata Gatame! Ходът, с който победи миналата седмица! Der Große Europäer осъзнава колко е опасен този захват за предаване, но няма измъкване...Вижте го, вече пада на колене! Vasko вече усеща победата! Всичко може да се реши в този момент...НО ЧАКАЙТЕ МАЛКО! КИРО БИЧЕТО ВЛИЗА В РИНГЪТ И НАНАСЯ УДАР ПОД ПОЯСЪТ НА VASKOMETALA! ДНЕС, ЯВНО ЩЕ Е ВЕЧЕРТА НА ГОЛЕМИТЕ ПРЕЦАКВАНИЯ...КИРО Е НА БОЙНАТА ПЛОЩАДКА И ГЛЕДА МНОГО ЛОШО ВРАЧАНСКАТА ПАНТЕРА...ТОЙ Я ИЗЧАКВА ДА СЕ ИЗПРАВИ НА КРАКА, СЛЕД КОЕТО ЗА ЗАСИЛВА КЪМ ВЪЖЕТАТА И ПРАВИ КОПИЕ! ТОВА ОБАЧЕ НЕ Е ВСИЧКО, ТЪЙ КАТО БИЧЕТО ГО ИЗПРАВЯ ОТНОВО, ВДИГА ГО ВЪВ ВЪЗДУХЪТ И МУ ПРАВИ JACKKNIFE POWERBOMB!
Ивайло Мексикото: Явно Бичето не иска Васко в главният мач...А и търси отмъщение...Der Große Europäer гледа шокиран към цялата ситуация, той една е на краката си...Но няма да има голяма почивка, защото главният мач ще започне веднага, след като тази битка приключи! Сега Киро помага на евпореецът да се изправи, а съдията започва отброяване за VaskoMetala! Едно, две, три, четири, пет, шест, седем, осем, девет, ще има ли десет??? ДА, ПО ДЯВОЛИТЕ....Погледнете усмивката на Киро, той дори си позволява наглостта да се изплюе в лицето на VaskoMetala....Няма никакво уважание този човек...
Боби Борисов: Определено Васко не е от хората, които ще оставят нещата така и ние очакваме отговор от него много скоро. Но сега имаме главен мач, който следва! Пред обаче да се прехвърлим към рингът, получавам информация, че една легенда в политиката иска да ни каже нещо! Повече информация ще ни даде нашият колега Жоро Игнатов! Време е да се включим на живо от гр. София!

Жоро Игнатов: Точно така, включвам се на живо от гр. София, където ще ви срещна с един човек, който има да каже нещо много важно! При мен е лидерът на АТАКА! Легендата в политиката, великият Волен Сидеров!
Волен Сидеров: За мен е огромна чест да съм тук! Най-накрая дойде и времето да се обърнете към човек на истината!
Жоро Игнатов: Господин Сидеров, каква беше причината да искате това време, предстои главният мач на BWS Stampede? Моля обяснете причините си?
Волен Сидеров: Виж, следя ви, знам колко велико нещо е това, което правите! BWS Stampede става един истински феномен. Уважавам теб, уважавам създателят на това място - господин Николай Кадиев, уважавам и кечистите! Именно поради тази причина, поисках това време, за да обявя нещо, което ще направи вашата компания още по-успешна! Искам да се похваля, че говорих с вашият Шеф - Николай Кадиев и с него стигнахме до решението, че единственият вариант, в който BWS да стане по-известна, е да стане моята телевизия, АЛФА, официална телевизия, по която да се излъчва BWS Stampede! Всичко е изговорено, изкоментирано и вече е официално! Телевизия АЛФА се връща в ефирът, след като беше свалена на
1 ноември 2024 година! Договорихме се с господин Кадиев да финансира телевизията, а аз от моя страна ще направя всичко възможно, да може шоуто да стигне до възможно най-много хора! Мога да добавя, че вече имам и 5 процента от компанията! Това означава, че може това да не е единственият път, в който ще ме видите! Отново ще го повторя, за който не е разбрал! Телевизия АЛФА се връща, като каналът, който ще излъчва BWS Stampede! Първото шоу, което ще се излъчи по нашият канал ще е още следващата седмица, а аз лидерът на партия АТАКА - Волен Сидеров, ще получа 5 процента от печалбата, от шоутата! За да може всички да сме доволни! Легендата се завръща в ефир, а вие продължавайте да следите, защото те първа започваме!
ЖОРО ИГНАТОВ: КАКВА НОВИНА САМО! ТЕЛЕВИЗИЯ АТАКА СЕ ЗАВЪРЩА В ЕФИР, СЛЕД КАТО БЕШЕ СВАЛЕНА ПРЕДИ НЯКОЛКО МЕСЕЦА, А ЛЕГЕНДАРНИЯТ ВОЛЕН СИДЕРОВ СЕ Е ДОГОВОРИЛ С ГОСПОДИН НИКОЛАЙ КАДИЕВ, ДА ПОЛУЧИ 5% ОТ ПЕЧАЛБАТА НА ВСЯКО ЕДНО ШОУ... ТОВА Е СКАНДАЛНО, НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ, НО Е ИСТИНА, ЗАЩОТО ВОЛЕН НИКОГА НЕ ЛЪЖЕ...АЗ СЪМ ОСТАНАЛ БЕЗ ДУМИ...БОБИ, ИВО, ПРОДЪЛЖЕТЕ НАПРЕД...
Ивайло Мексикото: Каква новина само, вече има още един човек, който държи цели 5 процента от BWS...Това е човекът, който цял живот е твърдял, че говори истината! Волен Сидеров...Мъжът, за който има съмнения, че е баща на Костадин Костадинов, който пък е лидерът на Партия Възраждане...Абе много объркано стана...Да продължим към следващата битка, която е и главното събитие за вечерта!
Боби Борисов: Напълно съм съгласен, нека се прехвърлим към нашия човек Michael Buffer, за да обяви следващият мач!
Michael Buffer: Следващият мач ще се води до туш или предаване, няма дисквалификации и The BWS World Heavyweight Championship ще бъде заложена на карта! На рингът са Der Große Europäer, Лаувеярсон, Киро Бичето, The Sinister и Светия Дух.
Ивайло Мексикото: Време е да се определи първият в историята BWS World Heavyweight Champion! Имаме много интересни имена, които се бориха много здраво, за да стигнат дотук! Каквото било, било. Настана часът на истината! Един от тези 5 мъже ще се поздрави с новата BWS титла, която мога да ви гарантирам, че ще бъде най-желаното нещо тук!
Боби Борисов: Напълно съм съгласен с теб и смятам да не губим повече време, като говорим празни приказки, а се прехвърлим на бойното поле, където да чуем и гонга за това историческо събитие, след което нищо няма да е същото...
**Ивайло Мексикото:* Ето че началото е дадено, а с него започва и мелето! Всички се нахвърлят върху The Sinister, който колкото и да е мощен, когато те налагат няколко човека, то нямаш друг избор, освен да паднеш на земята! Много мъже изритват извън бойната площака чудовището, след което насочват вниманието си един към друг! Der Große Europäer се налага с Лаувеярсон, а Киро Бичето си разменя удари със Светия Дух, който е съвем свеж, след като пречиси Ащън от демоните му във църквата! Много е трудно да се коментира такъв мащабен мач, но това е положението! Тук говорим за първият шампион в историята! Останалите може да са втори, трети, четвърти и т.н. шампион, но един ще бъде човекът, който ще бъде първият! Europäer и Лаувеярсон се измъкват извън рингът, разменяйки си удари! Изведнъж и двамата биват повалени от чудовището The Sinister, който в този момент започва да ги налага с тежки удри...На бойното поле остават само Бичето и Светия Дух! Киро опитва Саблен удар, но божественият успява да го избегне и да му нанесе Ushigoroshi! Това може да свърши работата! Имаме опит за туш - едно, две, имаме ли нов шампион? Не, The Sinister успява да прекъсне броенето, след което изправя Светия Дух и му прави Powerslam! Този звяр ще бъде голям проблем за всички участници...Трябва да обединят сили, за да го свалят на земята. Сега обаче господарят е той...Имаме опит за туш от Sinister! Едно, две, ще има ли три? Не, Der Große Europäer и Лаувеярсон се намесват, за да прекъснат тушът!
Боби Борисов: Истинска лудост е този мач...Можеше двама да са участниците, но петима...Пресвета Дево...
Сега двамата започват да налагат The Sinister, който залита към въжетата от ударите! Сега двамата се засилват към него и го запращат зад въжетата! Изненадваща работа в екип наблюдаваме, но това е нужно, за да се извади този човек от сметките! Сега тримата са извън рингът! Двамата се изправят на крака, след което вземат металните стълби и ги слагат в близост до поправената коментаторска маса, която беше счупена в предишният мач! Двамата се качват върху стълбите, след което вдигат The Sinister и му правят двоен Суплекс върху коментаторската маса! Тя отново е счупена, дами и господа! Този ход обаче взе енергията и от Der Große Europäer, и от Лаувеярсон, които също са на земята...The Sinister е извън сметките, поне за моментът! Отново на бойното поле остават Светия дух и Киро Бичето! Киро изправя мистичният, след което го слага на най-горното въже и опитва да му направи Superplex! Светият дух обаче се съвзема и успява да се съпротивлява, като нанася мощни удари в ребрата, които са последвани от Elbow Smash, който поваля Най-добрият Ар Ен Би Изпълнител на земята! Отваря се възможност пред Светият Дух, той слиза от въжетата и изправя Киро, след това го вдига на ременете си и опитва да му направи ходът, с който спечели по-рано, а именно Psycho Driver! Ходът обаче не се получава този път и вместо това виждаме отново Удар под поясът! Казвам отново, тъй като го видяхме и по-рано! Вижте Киро Бичето, той усеща накъде отиват нещата. Поглежда извън бойната площадка и вижда, че трима от противниците му са на земята! Той отива в един от ъглите и започва да дебне! Светият Дух се изправя на крака и Бичето се засилва към него за Копие! НО В ТОЗИ МОМЕНТ СЕ ЗАВРЪЩА ВАСКОМЕТЪЛА, КОЙТО МУ ЗАБИВА МОЩЕН БОТУШ В ГЛАВАТА, КОЙТО ГО ПОВАЛЯ НА ЗЕМЯТА! ОТМЪЩЕНИЕТО НА VASKOMETALA Е В ПЪЛНАТА СИ СИЛА, УВАЖАЕМИ ЗРИТЕЛИ, ТОЙ ВЕДНАГА ВДИГА КИРО БИЧЕТО И МУ ЗАКЛЮЧИ KATA GATAME! ХОДЪТ, С КОЙТО ГО ПОБЕДИ МИНАЛАТА СЕДМИЦА! КИРО СЕ БОРИ, НО ТОВА РАБОТИ СРЕЩУ НЕГО В ТАЗИ СИТУАЦИЯ!
Ивайло Мексикото: Абсолютно е така, светия дух се е изправил на крака и гледа шоуто, което се случва пред очите му! Сега Метъла пуска човекът, който го прецака. Поглежда към тримата мъже, които са извън рингът, поглежда към Светият Дух, след което се изнася от рингът! Вече теренът е чист за Nephilim, който изправя Киро и този път му прави Psycho Driver! Раменете са приковани! Имаме едно, имаме две, ще има ли и три??? ДА, ДА, ДА, ПО ДЯВОЛИТЕ! СВЕТИЯТ ДУХ ГО НАПРАВИ. ТОЙ Е ПЪРВИЯТ BWS WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPION! СЪЛЗИТЕ СА В ОЧИТЕ НА ТОВА МОМЧЕ. РОДИТЕЛИТЕ МУ ИСКАХА ДА СТАНЕ СВЕЩЕНИК, НО ТОЙ ИЗБРА КЕЧЪТ! ИМАМЕ НАБОЖЕН СВЕТОВЕН ШАМПИОН, ДАМИ И ГОСПОДА! ВОЛЕН СИДЕРОВ ВЗЕ 5 ПРОЦЕНТА ОТ КОМПАНИЯТА...КАКВО ОЩЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ, ЗА ДА СЕ ПОЛУЧИ ПО-ЛУДО ТОВА ШОУ?
Боби Борисов: Истината е, че няма какво! Той си го е заслужил. Мина през много тази вечер и нямаше по-добър избор от него! Да, беше с помощ от ВаскоМетъла, но победа си е победа! Честито на Светия Дух! Той е новият главен шампион на BWS! Какво ще се случи за напред с него? Кой ще му е първият противник? Гледайте BWS Stampede и следващата седмица, за да разберете! Сега ви оставяме с кадрите, в които божественият вдига светият граал над главата си! Той го заслужава!