Здравейте отново приятели на ACL Wrestling! Връщаме се за втори пореден път в пръскащата се по шевовете BWS арена, Меката на кеча, билетът към спортна слава и вечен живот в сърцата на феновете.След събитията миналата седмица, имаме повече въпроси, отколкото отговори. Да, на теория коронясахме нов ACL шампион. Но събитията след мача ни оставиха меко казано втрещени. Пренасяме се бекстейдж, в кабинета на Rcade. Главният мениджър е с превързана ръка и шевове на челото. Стои си на бюрото и гледа притеснено. Наобиколен е от половината ростер, които говорят един през друг.
Rcade: Успокойте се, само се успокойте! Трябва търпение, господа. Hacky още се спотайва във сенките, но ще бъде открит, това е обещание. Тази седмица охраната е удвоена, едва ли ще има проблеми. А сега до…
Yulian: Търпение? Как търпение? Някакъв външен балък влезе и се изгаври с титлата ни, с мениджъра ни, със всички нас. Бил съм се с Рейн в задния ми двор, по кенефни индита, после в Япония, бил съм се с него в Африка и в Америка. Ако трябва ще правим класики на Луната! Знам, че той заслужава повече, от това да му хвърлят титлата като парцал. Тази компания заслужава повече, от клоунадата, която видяхме миналата седмица…
Rcade: Не знаем с какво си имаме работа и докато не разберем, по-добре да вземем мерки и да си траем. Шоуто трябва да продължи. Ще доставим сериозен главен мач тази вечер, Rain ще се изправи срещу Glam4o. Мачът няма да е за титлата, но ще го наблюдавам много внимателно.
Yulian: Все още не виждаш по-далече от носа си! Ако ще ми се криеш тук като жалък плазмодий и няма да направиш нищо по въпроса, има поне един човек в тази компания който ще се справи с тази напаст!
Yulian сочи с палец към гърдите си и излиза ядосан. Това отново извиква повече въпроси, отколкото отговори! Какво ли е намислил Yulian? Дали Rcade просто не го е страх? Или има някакво асо в ръкава. Дано да разберем повече тази вечер!
Връщаме се обратно на ринга, където излиза dmtbg. Вижте само какъв спесимен! Има физика като на старите картички с борци от началото на 20-ти век! Нищо цветно в екипа му, просто черни гащи, ботуши и наколенки. Всеки мускул по тялото му е отчетлив и трениран. В движенията му сякаш има някаква грация и сила, непознати до тук на публиката на ACL. Той ще се изправи срещу MitkoD, който излиза на някакъв странен техно бийт и надъхва публиката. И гонгът бие! Двамата заключват, но dmtbg веднага поваля MitkoD и му обърсва няколко шамара. Оставя го да се изправи и го предизвиква да заключат пак. MitkoD се колебае, заключват и отнася коляно в стомаха. Dmtbg е бърз и германски суплекс! MitkoD си падна на главата и не знае къде се намира. Dmtbg го рита в главата, а съдията се опитва да ги раздели и удар с предмишница от Dmtbg! Дали ще го видим? Да! MitkoD е вдигнат в torture rack! Краката му почти опират в главата, съдията прекратява мача, dmtbg пуска опонента си да падне като чувал с картофи! Съдията му вдига ръката, но той е ядосан и с дърпа. Отново отива към MitkoD! Не съм виждал такъв захват, Mitko е с усукани крака и главата му още малко ще допре ташаците! Dmtbg крещи “Казах ли ви?!?” и гледа злобно в камерата. Съдията се оптива да ги раздели, но dmtbg отказва да пусне захвата! Спрете го по дяволите, показа каквото имаш да показваш, стига! Изведнъж гръмва “Комбайан, Вършачка”, всички са объркани, включително и аз, вашият скромен коментатор! Някой излиза на магаре? Това е WereWolf! WereWolf излиза на магаре и носи бъклица, от която се налива с руйно вино! Дали знае въобще къде се намира? WereWolf сочи dmtbg и му ръкопляска с малоумна физиономия. Не съм виждал такова объркване по лицето на някого до момента! Dmtbg просто го поглежда и прави знак с ръце, все едно чупи пръчка. WereWolf изправя магарето на задните му крака и продължава да пие от бъклицата! На какво ставаме свидетели, дами и господа? Изкарайте това животно от тук, MitkoD има нужда от спешна помощ! Добре, изглежда ще се разотидат мирно. Отиваме в студиото на Bobby Angel, докато изчистят магарешките лайна от залата.
Bobby Angel: Заповядайте, заповядайте! Намираме се в Penta Records, моят дом извън дома ми и най-голямата ми страст, освен кеча, естествено. Тук можете да видите всичките ни златни и платинени албуми, някои награди, снимки от ранните ми дни с Цонко Цонев. Бяха хубави времена като измисляхме прераждането на тежката музика в България. Тази стена е посветена на всичките ми VHS касети. Знаете, че религиозно съм записал цялата bTV ера и малко по малко чистя гласовете и картината, къде с AI, къде с други средства. Искам да създам архив и децата ми да могат да изживеят легендата Робин Кафалиев, както съм я изживял и аз. А тук в момента записваме още песни с Глутницата. Спокойно, говорете нормално, плексигласът спира всичкия звук. А тук… Какво мирише на котешка пикня? Ей, боклук!
Иззад многото сандъци с техника изскача Heisenberg и гледа видимо раздразнен. Има жълто предпазно облекло и държи някакви маркучи в ръцете си.
Heisenberg: Какво искаш, бе? Не виждаш ли, че готвя?
BobbyAngel: Как готвиш, бе? Творим тука и записваме музика, ти ми осмърдяваш живота?
Heisenberg: Удобни са ти сандъците, аре бягай, че имам работа!
Bobby Angel не издържа и започва да налага Heisenberg двамата се попиляват от бой и се блъскат в каквото им падне. Заминават плочи, касетки, снимки. Валят тупаници наляво и надясно, нагоре и надолу, отпред-назад и отзад-напред. Дори операторът ни е засегнат! Камерата пада и се вижда само как двамата се блъскат в плексигласовия прозорец и го изкъртват. Падат точно при Глутницата, които започват да ритат Heisenberg! Последният кадър, който виждаме е как Звезди от Ахат налага Heisenberg със стойката на микрофона по главата. После някой сритва камерата и всичко става черно. Какво да кажем за всичко случило се до тук, дами и господа? Странна, странна вечер с още по-странни събития. Да се върнем на ринга, може би ще успеем да стигнем някакво ниво на нормалност поне за малко.
Baikiro очаква опонента си Yewest. Видяхме на какво е способен този човек, в очите му нямаше капка жалост дори и след като махна главата на pavkata1997 миналата седмица. Изглежда в ужасно настроение тази вечер. Надяваме се Yewest, който излиза под звуците на Nigga Heil Hitler, да е готов за предизвикателството. И гонгът бие. Киро просто застава и чака Yewest да направи първия ход. Yewest прави няколко chop-а, но baikiro просто се смее и не отвръща. Yewest се оттласква от въжетата, опит за саблен удар от baikiro, но противникът му заляга… corss body! Киро се отдръпва в страни и излиза от ринга… Застава с ръце на кръста и започва да хули Yewest “айде скачай, инди серач такъв!”.Yewest се засилва, скача на най-горното въже, прави салто, но Киро се отдръпва. Yewest пада на крака! Какъв ъперкът от baikiro, Yewest е зашеметен и се мъчи да се върне на ринга. Киро влиза преди него и се засилва от въжетата… Lariat! Зверски, нечовешки Lariat! Yewest е обърнат навън с карантиите! Baikiro не е приключил, той хваща почти безжизнения Yewest… BAIKIRO BOMB! Съдията може да брои и до 20, baikiro печели убедително и тази вечер. Но явно не сме видели всичко, той моли за микрофон
Baikiro: Колко още такива инди нещастници трябва да пребия, за да разберат всички, че този стил е мъртъв?!? Ооо, той няма 5-звезден мач, Мелцер го е блеклистнал, не се е бил в големите лиги все още, просто му е кисело гроздето? Познайте какво, не знам от коя страна да захвана някой за hammerlock, не мога да правя салта, но имам нещо в мене, което никой от вас прехвалени акробати няма да разбере. Борил съм се за всяка глътка въздух и за всяка хапка хляб, оставена ми от някое бездомно куче навън. Уличен бой за бедни деца, това е стилът ми и досега не ме е предавал нито веднъж. Така че можете да си задържите лунните салта, жабешките пльосвания, от въжетата, престилката, през въжетата, от на майка ви путката. Давам ултиматум на всички инди серачи. Можете да си правите 6-звездни класики, но рано или късно, ще застана на пътя ви. И тогава, тогава… можете да извиката чичо Дейв на помощ, защото само това ще ви е останало. Rain! Ти си главатарят на тази шайка малоумници! Титлата е моя, ти само я държиш временно! Какво ще каже за това, акробатче?
Красноречиви думи от страна на baikiro, надяваме се да чуем какво мисли и Rain по въпроса. Видяхме предизвикателство с колосални пропорции! Не знам за вас, но аз искам да видя този сблъсък на стилове възможно най-скоро. Какво е това? Да, казват ми, че нещо се случва в бекстейджа. Дали имаме видео сигнал от ситуацията?
Rcade и няколко охрани търчат колкото сили имат към паркинга. Някой лежи проснат на пода, има кръв по асфалта! Камерата се доближава по-близо! Това е Yulian! Yulian се гърчи и кърви на паркинга, охраните се разбягват да търсят извършителя. Има някакви боклуци наоколо! Yulian е засипан с кучешка храна! 45 години спортен журнализъм, не съм мислил, че ще изрека тези думи в едно изречение. Yulian е целият в кръв и гранули! Rcade вика за помощ! Какво се разви пред очите ни, уважаеми дами и господа, приятели на спортната забава? Обратно на ринга.
Залата е тъмна и изведнъж чуваме снежинки от стар телевизор! Cult Of Personality звучи. Дали ще видим Lex Penchev отново тази вечер! Не, това е CM Punk! Това сериозно си е CM Punk, дори е зализан като него и вика It’s Clobbering Time! CM Punk си проправя път към ринга, навел глава… Лампите съвсем светват… чакайте малко… Това е UncleG, облечен като CM Punk! Публиката откача, докато UncleG взима микрофона.
UncleG: Няма нужда да ви се представям, знаете кой съм! Аз съм най-добрият на този микрофон, на този ринг и на който и да е ринг в целия свят. Най-добрият в света, гласът на безгласните - C… M… Punk! И за тази вечер имам да си кажа едно-две неща и да ми олекне. Lex Penchev, огромен фен съм ти! Ако продължаваш така, може и да те осиновя! Що се отнася до ACL титлата, единствената причина, поради която не спечелих е…
АЛЕХЛЕХЛЕХЕ! АХМАЛДУЛАХ!!!! Зазвучава арабска музика и по рампата излизат двама араби с традиционна носия и с куфарчета в ръце. Двамата бързат към ринга.
UncleG: Какво правите тук, вървете да си топите чеповете в раните на хилядите загинали палестинци
Арабите отварят куфарчето и хвърлят една пачка на UncleG.
UncleG: Е, може само да си ходите, извинявам се за казаното.
Арабите му хвърлят още няколко пачки.
UncleG: Добре, ще се бия на вашето шоу, просто не казвайте на никого.
Шейховете дават и двете куфарчета на UncleG
UncleG: Саудитска Арабия е бастион на човешките права. Това излязох да кажа! Напълно съм съгласен със всяко едно нещо, което правят. Мюсюлманите са ми братя по идеология, защото и при тях алкохолът е харам! Иншаллах, ще изгоним всички шайтани от ACL и ще настане мир и халифат!
UncleG слага куфарчетата пред себе си, взима кърпата на единия арабин започва да се кланя и да вика “аллаху акбар”. Чакайте малко, някой разбутва публиката! Това е Lex Penchev! Lex Penchev идва въоръжен с бухалка! Погледът му е маниакален! UncleG се изнася от ринга възможно най-бързо. Lex Penchev започва да налага арабите с бухалката! Той е като обладан от духове! GTS на първия арабин!!!! GTS и за втория! И двамата са изхвърелни от ринга! Lex Penchev сочи UncleG с бухалката и крещи нещо от рода “Писна ми от тебе, лешпер!”
Каква хаотична вечер, уважаеми приятели на кеча! Вече съм убеден, че всичко е възможно. Предстои главният мач на вечерта, а именно Rain vs. Galm4o. Зазвучава Time To Say Goodbye на Andrea Bocelli! Публиката е пълна със запалки телефони, които озаряват мрака. Излиза Glam4o и тръгва бавно към ринга. Очевидно не е в особено добра форма след побоя миналата седмица. Ребрата му са бинтовани. Той все пак таунтва феновте, качва се на сглобката, флексва и вика “Кажете ЧАО, чаваци!”. Изглежда в прекрасно настроение и готов за мача на живота си. Зазвучава Fozzy и виждаме Rain да крачи бързо към ринга! Титлата е около кръста му! Интензитетът в очите на този човек е достатъчен да повали тухлена стена! Рейн влиза на ринга, сваля титлата и я вдига в знак на уважение! Какво посвещение към великия спорт на професионалната борба, дами и господа. Отново протяга ръка към опонента си… Гламчо се чуди… все пак му забива, без да му стисне ръката. И започваме. Двамата обикалят ринга и заключват… Гламчо с бърз ритник в стомаха на Rain! Явно е гледал миналата седмица и е научил урока си. Малко са хората, които могат да бият Rain на борба! Хедлок, но Гламчо е избутан във въжетата и enziguiri от Rain. Като по учебник! 1…2… и повдигане. Гламчо отново се изправя. Часовникът тиктака по-бързо за този човек. Колкото повече стои в мача, толкова повече ще се обажда контузията му. Ново засилван във въжетата, Гламчо заляга под сабления удар… roll up! 1…2… Рейн се повдига. Двамата отново са в изходна позиция. И ритник от Rain в ребрата на Glam4o… Gutbuster! Рейн е човек на честта, но също така е състезател от световен калибър! Ще използва всяко предимство, което има. Тъкмо спечели титлата, едва ли иска такъв резил да го тушират още в първия му мач след това! Гламчо се гърчи на пода, докато валят ритници в ребрата му. Рейн се качва на най-горното въже… 450… Гламчо вдига крака си право в лицето му. Рейн се подпира на въжетата… Belly To Belly от Гламчо… Как още стои на краката си този човек след като изяде толкова бой по ребрата си? Рейн е проснат на пода, Гламчо се качва на сглобката и извиква “Кажи ЧАО”... deren го избутва от въжетата! Съдията бие гонга за дисквалификация. На ринга нахлуват хора от TNW, виждаме Vasko, Scroller, mr_enchev, разбира се огромният Kingpin! Васко лае заповеди, Scroller, mr_enchev и Kingpin започват да налагат Rain и го натикват в ъгъла. Vasko държи Glam4o и deren го удря със Shining Wizard! Vasko взима микрофон.
Vasko1234: А сега ще видиш в реално време моите топ 5 движения на Даниел Гарсия! Номер 5 - Piledriver!
Vasko прави Piledriver на Glam4o, а другите държат Рейн да не се намесва. По дяволите, и двамата са безпомощни! Няма никаква чест в постъпките на TNW!
Vasko1234: Номер 4, Dragon Tamer!
Vasko заключва Glam4o в Dragon Tamer-а. Гламчо агонизира! Това не е човешко, дами и господа! Вече започва да ми се повдига!
Vasko1234: Номер 3, Dragon Sleeper…
Още някакво раздвижване виждаме в публиката… Това е Thunder! Огромният 130-килограмов Thunder! Носи със себе си метален стол и влиза на ринга. Удар в главата на Vasko1234! Господи! Столът е крив! Удар в ребрата на deren! Другите от TNW просто не знаят какво да правят! Удар в главата на KingPin! Столът вече е сгънат на две! Rain хваща Mr. Enchev и TIGER DRIVER!!! Scroller е сам на ринга с трима зверове, освирепели за отмъщение! Ритник в стомаха от Glam4o! Scroller е заврян между краката на Thunder… Blue Thunder Bomb! Огромен Blue Thunder Bomb! TNW бяха разбити и пречупени от този огромен индивид. Васко се държи за главата извън ринга и крещи “Имах още 3 позиции в класацията, нещастник!” Glam4o, Thunder и Rain празнуват на ринга.
Това е всичко от нас за тази вечер! Хаосът управлява ACL, но има лъч надежда в тъмнината!