Не знам какво да кажа към тоя момент. Мислех да правя ПЪЛЕН и ЕКСПЕРТЕН анализ, но май ще пропусна. Скоро не съм бил толкова разочарован от Феда. Двата най-добри мача май ги пропуснах снощи. TLC-то не го гледах, от Беки и Лайра видях само края. Имаше хубави мачове като цяло, не мога да си кривя душата. Сина и Коди имаха някакви кино моменти и се раздадоха на макс. Дом и Стайлс също не беше никак лошо. Проблемът ми е напълно друго.
Като за първият двучасов SummerSlam, лятната Кечмания, аз съм Пол Левек и вие не сте видели нищо още, кеч събитието на сезона... не се случи почти нищо. Букингът е общо взето кучетата си лаят, керванът си върви. Наоми запази като хвана Рия за прашките. Враждата продължава. Уайътите запазват, айде там е първа защита. Беки запазва и ще фюди с Бейли уж. Лайра губи правото да се бие за IC титлата, но имам чувството, че ще я набутат пак по някакъв малоумен начин. Джейкъб беше тежко обруган от Соло Тюфлека и катуна му. Толкова спрял мач в клетка не бях гледал много отдавна. И пак враждата продължава, не стана кой знае какво. Доминик запази. За какъв чеп, не е ясно, като ще ходи в ААА. Дано поне пратят Стайлс в TNA за един последен рън.
И стигаме до черешката на тортата - Сина обърна на фейс и остана фейс. 🫤 Продадох си душата на Скалата. Фюдих с Пънк и му срах отгоре в най-великото ми промо за годината. Ще прецакам кеча и титлата и живота на всеки един фен. Няма да ме видите повече, вземам си колана и се прибирам на края на годината... Ейййй, добре че беше Коди да се пльосне отгоре ми един път и да ми напомни кой съм. Съжалявам, приятели и въобще, пак съм стария Джон Сина, ето вижте. Тия сериозно ли? Изтриха 5 месеца истории и ни губиха времето за това? Съжалявам, няма как да съм инвестиран в WWE, креативно банкрутирали са тая година.
Да, радвам се за Брок, даже ще гледам евентуалния му мач със Сина. Но просто вече не ми пука за нито един от двамата. Нито за Коди, Пънк, Сет и разводнените им вражди. Имат хора като Дрю, Крос, Гюнтер, Прийст, Рицаря, Стайлс, отборите от Смака, даже Пента, с които или не правят нищо, или им скапват кариерите бавно и славно. Буквално ако добавя още един-двама и имам начален ростер за нова кеч компания. На кратко - не се случи почти нищо, а от това нищо, почти нищо не беше хубаво.