Имах време единствено за МЕ ... и беше мъка да го гледам това.
Едно време Винс беше замръзнал в атитюд ерата и кой кавото правеше, все си буташе пенсиите от онова време. Ако имаше как всичките му ивенти да се оглавяват от хора на по 50+ - най-добре щеше да е. Сега Пол Левек гледам уверено върви по стъпките му и цяла година гледаме хора от третата възраст да се опитват да не си счупят всички кокали в елементарни мачове, пълни с базови движения, които сигурно правят за разгрявка в кеч школите. ☹️
@RCade - мачът беше техничен олд скуул, защото Пънк не може да мърда вече на ринга и гледа да компенсира по някакъв начин. Гънтър се чудеше какво да прави, за да се случва изобщо нещо между въжетата - нелепи powerbomb - и, в които си личеше как едвам го засилва, някакви lock-ове по пет минути и любимото ми - тотално нелепи неща от граплинга, които изглеждаха като пародия. Триъгълника беше смЕх, а преди това се опитваха да правят някакви захвати, в които пънк се движеше като на забавен кадър 😆
Това приличаше на мач отпреди 30 години и нямаше как да не е заспала публиката, защото просто нямаше на какво да си избухва дори при най-голямото желание от тяхна страна. На какво да реагира - на лежане и преиграване ли? През 87-88 можеш да видиш мачове, в които публиката се кефеше на такива неща.
Така или иначе и това ще мине (надявам се) и Пънк и Сина ще слязат от МЕ сцената (все някога), но пролемът е, че хора като Гънтър ги закопаха тотално. Тоя човек победи Голдбърг преди не знам дали има и месец - за кво му убиваш инерцията по тоя начин? Идеален е за някакъв звяр на ринга тип Леснар - ми да го буукнат като такъв най-накрая. Победи Голдбърг, трябваше да разхвърля Пънк снощи и да се утвърди като хората. Сега излезе ега ти жалкаря - някакъв блийдджоб и не можеше да мърда вече. Даже не изглеждаше и кой знае какво - той се панира, като ли че му отрязаха главата, баси.
Хубавото от цялата работа е, че поне няма да ми се налага да гледам И Пънк шампион, след като очевидно с другата титла ще се разхожда още сума ти време Сина. Сет Ролинс направи WTF момент и очевидно засега WWE се върти от един такъв до друг. Явно ще компенсират слабите истории и олд скуул кеча с такива изненади, което всъщност върши работа.* Пичът ми е от любимците в WWE и е от малкото кечисти, на които може да се разчита, че ще са всяка вечер там и ще се раздават до последно. Стейбълът му е интересен, макар да е далеч от пълния си потенциал, особено с Пол Хеймън в него.
Проблемът е друг и това е което написа @RCade - фюд между него и фейс Пънк е скука на квадрат. Надявам се Пол Хеймън да направи шоуто там, защото иначе ще е ужас за гледане.
Гледам, че нещо големият момент на Джейд Каргейл са го отложили 😃 Все ми е тая, но важното е, че AEW хейтърчетата ще се изприщят, което ми стига на мен 😃
*Особено в свят, доминиран от социални мрежи, където важното е да направиш нещо вайръл