Изказах си разочарованието в чата вчера, но ще го повторя и тук. Възможно най-лошия развой на събитията видяхме.
Първият мач беше ок, като изключим лежането на Джей Усо. Как беше, "идваш по гръб и си отиваш по гръб"? Ама той май го е взел прекално буквално. Насра се да лежи, имаше един-два спота нормални, но общо взето другите му изнесоха мача. Познах правилно, че Бронсън изяжда туша. Брейкър си остана животно, предпазиха го както трябва. Пълен филър беше със всичките ентранси, глупости и т.н. От началото на шоуто, докато вкарат втория мач на ринга минаха около 55 минути, а цялото беше три часа и малко.
Шарлът/Алекса срещу мексиканките беше добре. Предизвиквам ви да гледате този и предния мач един след друг и да ми кажете в кой имаше повече лежане и времегубене. Зейн и Крос беше пълно разочарование. Не стига, че беше прекалено кратък, пак дадоха победата на Зейн. Ако бях на Крос, първият ми разговор след това щеше да е с Тони Кан, или с японците. Тифани и Каргил ги пропуснах, защото отидох да свърша нещо за малко. Целият мач е бил 7 минути и хванах финиша. Тифани запазва... уот? Каргил си има кусури, ама при положение, че я билдваха толкова, да ѝ дадат един рън с титлата, при все че тая е второстепенната от двете. Дадоха на тюфлека, да дадат и на нея. Ортън и Мармалад Ролка срещу Дрю/Логан даже няма да го коментирам. Горкия Дрю, поне отборът му взе победата.
Стигаме до най-важното, Пънк и ГУНТА. Мачът всъщност ми хареса много. Изнесоха истински КЕЧ мач, каквито правеха редовно преди години. Примерно един Ригъл в пика си, или Рик Рууд, Джейк Робъртс, някой такъв маниак, би изнесъл подобен мач. Чак не можах да повярвам на очите си. За съжаление публиката беше умряла, защото е свикнала на лежане-хайспот-лежане-хайспот-финишър-повдигане-финишър-повдигане. Общо взето Гюнтер играеше ролята на боа-удошвач и смазваше Пънк малко по малко с размерите си и техниката си. Пънк естествено като фейс накрая триумфира със сила, сърце и т.н. Не го бях виждал много отдавна това, евала.
След което заринаха всичко с три тона лайна. Ролинс кешира на Пънк, възможно най-безинтересното развитие. И тия двамата пак ще фюдят, зверски ми е писнало от тях. Щеше да е в пъти по-готино да кешира на Сина, или на Коди и да разбърка картите. Сега трябва да му слушаме скучните промота пак, дано да не я държи до Манията, че 9 месеца мъка.