Боби Борисов: На живо сме от Jeddah Superdome! Мястото, където ще се проведе историческото трето издание на BWS Stampede! 40,000 човека са по местата си, за да се насладят на зрелището, което предстои да се случи! Очаква ни голяма програма тази вечер, но преди да стигнем до нея, в залата гръмва познатата музика на шефът Николай Кадиев, който тази вечер отново не е сам! С него е личният му бодигард Никълъс Кейдж, но не е само той! Нека чуем от Michael Buffer!
Michael Buffer: Дами и господа, моля посрещнете, председателят на BWS - господин Николай Кадиев, неговият личен бодиград Никълъс Кейдж, притежателят на 5 процента от продажбите на BWS Stampede - Волен Сидеров и настоящия BWS World Heavyweight Champion - Светия Дух.
Ивайло Мексикото: Изглежда, че ще имаме голямо откриване за публиката, от Jeddah, Saudi Arabia, които са цели 40,000 на брой! Това е нечовешко число, което беше постигнато, след като Волен Сидеров се съгласи да помага с популяризирането! Той също предостави и платформа, на която да се излъчва шоуто - телевизия АЛФА! Сега вече цял свят ще може да гледа BWS Stampede! Като цяло само хубави неща се случват, откакто Волен се зае с нещата!
Боби Борисов: Когато човек има желание да помага, то нещата се случват! Такъв беше и случаят с господин Сидеров! Той може да направи много за нашата компания и шефа Кадиев направи правилното решение, като го подписа! Имам обаче някакво усещане, че лидерът на АТАКА не е приключил! Той има да ни казва нещо тази вечер, загатна го и на "Pre-Showto"...
Ивайло Мексикото: Изненади винаги ще има, въпросът е какви ще са те? Виждаме, че и Светия Дух е с шефовете, той носи черен костюм тази вечер и титлата е върху кръста му! Явно ще бъде шампионът на управата... Явно набожният шампион е продал душата си на шефовете...Не мога да повярвам...
Боби Борисов: Недей да бързаш с изводите...Може пък да не е така, нека да дадем думата на началниците, за да разкажат защо са тук и какво са намислили! Николай Кадиев е взел микрофонът и се кани да каже нещо, нека слушаме!
Николай Кадиев: Welcome to BWS Stampede! "Феновете избухват"! Минаха едва 3 епизода на нашето скромно шоу, а вече се превърнахме в същински феномени...Вече цял свят говорят за BWS, вече даже и имаме платформа, на която се излъчваме! Който пусне телевизия АЛФА, ще види BWS Stampede! Всичко това е благодарение на този невероятен човек, който е до мен - господин Волен Сидеров, легендата в политиката, писател и мъж, който разбира и от кеч! Та този човек пусна в продажба книгата си Планът Сидеров...Това мога да ви кажа, че е истинско съкровище, уважаеми дами и господа, и трябва да се възползвате, докато е на скромната цена от 2 лева! Буквално нищо не плащате, а получавате материал, който ще ви е полезен цял живот! Ще се върнем обаче на Волен после. Сега искам да коментираме това, което се случи миналата седмица, а именно - Sebastian Garcia! Гарсия, искам да знаеш, че нямаше нищо лично отностно действията ми върху теб...И сега ще използвам новата ни телевизия, за да изчистя въздухът, ако мога така да го кажа! Причината, поради която те нападнахме миналото шоу е, че аз и Никълъс Кейдж смятаме, че си гнусен...Това е истината. Просто никога през животът си не съм виждал по-мизерен човек от теб, Sebastian. Просто има нещо, което ме дразни истински в теб...
Ивайло Мексикото: Докато Кадиев говореше, изведнъж гръмва музиката на Sebastian Garcia! Всички са се хванали за главата, дори и шефа не може да повярва, че Себастиан е оцелял, след като беше унищожен от Никълъс Кейдж...
Ивайло Мексикото: Истинско неуважение от коумбиецът, той си позволи да прекъсне главата на BWS - самият Николай Кадиев...Вижте как се държи за вратът, явно още изпитва болки там, но в очите му има студен поглед...Той иска да унищожи "The Boss"! Погледнете го, Гарсия тръгва към рингът, но бива спрян от охраната на BWS! Те се опитват да предпазят The Columbian Destroyer, но той нанася няколко удара, които свалят на земята охранителите...Отново виждаме, че опитва да стигне от бойното поле, но се появяват още охранители, които вече му се нахвърлят, сваляйки го на земята! Явно господин Кадиев е очаквал тази действия от Sebastian Garcia! Погледнете как се усмихва само, сега допира микрофонът до устата си и продължава да говори!
Николай Кадиев: Махнете този човек от очите ми...Хей, Гарсия, вместо да ми се мотаеш тук, иди в съблекалнята си и се подготвяй за мачът ти с Ащън, защото, ако искаш ми вярвай, това момче не е за подценяване! Хвърлете го в съблекалнята му и не го пускайте оттам, докато не дойде редът за мачът му! "В този момент охраните изнасят Себастиан Гарсия, те буквално проявяват насилие над този човек"...Така, след като нахалникът беше изнесен и махнат от погледите ни. Редно е да продължа с мисълта си! Всички знаете, че BWS Stampede е шоуто ни. Това се излъчва, откакто е започнала компанията, но напоследък много мислех, а и споделих идеята с хората, които са на ринга! Идеята ми е да направим нещо голямо за вас феновете, та мисълта ми е да направим един турнир, на който да се напише още повече история! Та сега идва идеята за името на това събитие! След много мислене, аз, Волен и компанията измислихме следното име! Турнирът ще се казва BWS SummerSlam! Защо SummerSlam? Защото сме лято, по дяволите! Защо пък да не е!!! Толкова обаче от мен! Сега искам да дам думата на моят човек - господин Волен Сидеров! Той също иска да обяви нещо, което ще промени бъдещето на BWS! Давай приятел, ти си!

Волен Сидеров: Благодаря ви господин Кадиев, благодаря ви и на вас момчета, че сте тук! Няма да ви лъжа, направо емоцията се вижда върху лицето ми...Каква мечта е това само, телевизия АЛФА, телевизията на истината! Стана официалният канал, по който се излъчва това великолепно шоу! Николай, искам да те поздравя за турнирът, който обяви! Аз обаче имам нещо още по-добро! Нека на този турнир наистина да се направи нещо величествено! Нещо, което ще разказваме на внуците си, нещо, което ще остане във времето! Виждайки титлата, която е върху кръстът на Светия Дух, който излежда много добре между другото! Моята идея е да представим нова титла! "Николай Кадиев изглежда заинтересован"! Идеята ми е да представя колан, който да представлява телевизията на истината, телевизия АЛФА, както и представлява партията АТАКА! Спрях се на името BWS ALFATV Championship! "Сега Волен маха покривалото, което беше върху титлата, която беше досега върху масата на рингът"!

Боби Борисов: Страхотно изглежда тази титла...Направо ми останаха очите в нея...Браво на господин Волен Сидеров, че е създал това злато. Кой ли ще е първият шампион? Нека чуем от създателят!
Волен Сидеров: Сега може би си задавате въпросът как ще се определи първият носител на тази титла? Е аз имам отговорът на този въпрос! На най-новият ни турнир - BWS SummerSlam ще има мач със стълби, като аз лично ще наблюдавам участниците, за да преценя кои ще вземат участие в този исторически мач! Идва нова ера за.....
Ивайло Мексикото: Какво грубо прекъсване от Вълчан Лисичков, който изобщо не остави Волен да приключи с речта си...Тук обаче на охраната ще им е трудно да се справят с този голям българин, защото е цели 179 килограма...Сега Дзверо влиза бързо в рингът и взема микрофон, след което започва да говори! Да го чуем!
Вълчан Лисичков: Абе вие нормални ли сте? Как може да ме слагате в Kiss My Ass Match тази вечер? Не е ли ви срам...Вместо да съм най-голмата заплаха тук, аз съм някаква шега...Очаквам обяснение от вас, защото иначе ще стане лошо...
Николай Кадиев: Какво обяснение искаш пък ти? Това ти е мачът, приемаш го или се махаш...Как смееш да прекъсваш този голям момент, който господин Сидеров направи за нас...Не е ли те срам бе...Искам веднага да се извиниш на този човек за неуважението, което прояви към него! "Вълчан Лисичков гледа с отвращение лидерът на АТАКА"! Така ще бъде значи, искаш да те вземаме насериозно, искаш да си в центърът на вниманието. Хубаво! Тогава ще променя малко правилата! Виждаш ли този човек, Светият Дух? Виждаш го много добре, защото е облечен във скъп костюм и има най-престижната титла тук, а ти изглеждаш като някакъв клошар, който идва от бунището...Но да речем, че ще си затворя очите! Ще направя следното, ще променя малко плавилата на господин Волен Сидеров, като те вкарам директно в мачът за новата BWS AlfaTV Championship! Ти директно ще влезеш в този мач, вече другите участници ще бъдат обявени от Волен. Но ти си първият ясен участващ вече! Как ще се качиш по стълбата, като си почти 200 кила, твоя работа си е! Имам и още нещо за теб! Искаш да си в центъра на вниманието? Ще бъдеш, защото ти слагам мач и за другата ни титла! Ти ще се изправиш срещу Светия Дух на турнирът BWS Stampede, като THE BWS World Heavyweight Championship ще е заложена на карта! Много ли се радваш, това искаше, нали? Имам обаче едно условие за теб, и то е, че мачът ти срещу Светия Дух ще бъде от видът Погребан жив! Това означава, че един от вас ще бъде заровен под земята! И за да го направя още по-интересно. Ако не си спечелил мачът за тези две титли, Вълчане, то аз лично ще изляза на рингът и ще обявя на всички, че си уволнен! Повече няма да те видим в BWS, ако не се справиш. А сега ходи и се подговяй за мачът ти с Иван Боримечката, защото един от вас ще целува задници тази вечер!!!
Боби Борисов: Нечовешки новини от нашият шеф! Вълчан Лисичков ще има два мача на новият ни турнир, като единият ще е мач със стълби, а другият ще е мач, в който за да победиш, трябва да погребеш противникът си под земята! Вълчан Лисичков хвана Николай Кадиев във много лошо настроение и това му изигра лоша шега...Ние обаче сме готови да продължим напред в шоуто, като ви представим първият мач за вечерта! Нека чуем отново Michael Buffer!
Michael Buffer: Откриващият мач ще се води до туш! Първи на рингът излиза, от село Mazunte, с тегло 70 килограма. Той е Ел Пекеньо Мунчо

Ивайло Мексикото: Най-малкият човек в компанията излиза! Еl pequeño Muncho! Той все още търси първият си успех в BWS, дали днес не е неговият момент? Това се пита цялата зала! Целият Jeddah Superdome се пита това...Всички се чудят дали ще станем свидетели на сензацията!
Боби Борисов: Напълно е възможно да го видим! Нищо обаче не знаем за човекът, който ще се изправи срещу Мунчо тази вечер! Това е именно Крейвън "Ловецът", който твърди, че тук, за да вземе титлата! Дали ще се случи това обаче? Дали ще направи достатъчно добро представяне, за да впечатли лидерът на АТАКА - Волен Сидеров?
Ивайло Мексикото: Труден човек за впечатляване е Волен, но съм сигурен, че Крейвън ще се постаре, все пак получихме коментари, че прилича на актьорът Брад Пит, който е участвал в много филми, включително и класиката Троя!
Боби Борисов: Става ми малко смешно, защото това, че прелича на актьор, не му дава никакво предимство! Еl pequeño Muncho търси първата си победа и е готов на всичко, за да надхитри ловецът тази вечер! Включително и на някои мръсни номера!
Ивайло Мексикото: Дано го прави, докато съдията не гледа! Сега Мунчо обира ръцете на публиката, след което влиза в бойното поле и започва да чака своя противник!
Michael Buffer: И неговия противник, от гр. София, с тегло 78 килограма. Той е Крейвън "Ловецът".

Ивайло Мексикото: Колкото и безумно да звучи, тези двамата са равни! И двамата са супер непредвидими, направо си нямам идея кой ще спечели, Боби, все пак ще се насладя максимално на зрелището, защото този мач може да се види само в BWS!
Боби Борисов: Абсолютно си прав, приятелю! Отново се пише история тази вечер, в Jeddah Superdome, пред 40,000 човека! Хубаво е тези хора да си запишат шоуто с камерите, защото не се знае кога ще им се отдаде възможност да го видят отново!
Ивайло Мексикото: Напълно съм съгласен, вижте ги как се радват на всяка звезда, която излезе! Това е страна, за която кечът е закон! Тук постоянно има хаос и безредици! Направо си е ежедневие за тях, но въпреки всичко, аз съм сигурен, че ще се насладят на зрелището, което предстои!
Боби Борисов: В това нямаме съмнение! Нека обаче обърнем внимание на битката, защото ще бъде историческа! Дали Ел Пекеньо Мунчо ще постигне първата си победа или Крейвън "Ловецът" ще постигне първата си победа? Нека гледаме, за да разберем! Двамата мъже са на рингът, а главният съдия е готов да даде началото! Нека го чуем!
Ивайло Мексикото: Ето че стартът е даден, уважаеми зрители! Крейвън гледа с насмешка Мунчо, който се ядосва, че го подценяват за пореден път...Погледнете как му отговаря малкият човек, той му нанася удар в кокълчето...Това няма как да боли, уважаеми приятели на великият кеч! Ловецът е изнервен, той тръгва да гони маскираният кечист, който в този момен излиза извън бойната площадка! Крейвън "Ловецът" е близо да хване малкият негодник, но той опитва да се скрие под рингът! Дали ще му се получи? Не, Крейвън успява да го хване за единият крак и да го хвърли в барикадата! Публиката започва да освирква Ловецът, който в този момент им казва да млъкват...Изнервен е дебютантът, той не е проявил хладнокръвието, което прояви предишният - Лаувеярсон, дали това няма да му изиграе лоша шега? Нека гледаме, за да разберем! Ядосаният мъж от гр. София връща малкият човек на бойното поле, след това и той влиза вътре, опитвайки моментален туш! Едно, две, ще има ли три? Не, повдигане от Ел Пекеньо Мунчо! Крейвън не може да повярва, той не иска да повярва, че този мач продължава. Какви ходове може да приложи изобщо на Мунчо? Той прекалено малък за каквото и да е...Нека видим каква стратегия ще извади "Ловецът"? Той изчаква Еl pequeño Muncho да се изправи, след което опитва да го хване за Sleeper Hold, но малкият кечист е прекалено малък и успява да се измъкне! Той се засилва към въжетата, отскача от второто и нанася мощен Падащ лист в гърдите на Крейвън, който успява да го зашемети! Дали тази вечер няма да станем свидетели на чудото? Малкият човек се засилва отново към въжетата и опитва "La Bala Voladora"! Дали ще се получи? Не, мощен Саблен удар от "Ловецът", който успява да повали надъханият лучадор! Едва не му махна главата....Погледнете само колко е изнервен Крейвън "Ловецът". Той не може да повярва на какво унижение става свидетел...Най-малкият човек в ростърът му оказва съпротива, а това е кошмарно за него...Сега "Ловецът" изчаква маскираният да се изправи...
Боби Борисов: След като това става, той се засилва и опитва един от завършващите си ходове, а именно - Penalty Kick! Малкият негодник обаче успява да избегне този ход, след което се засилва към въжетата и му прави "Летящеят куршум"! Най-накрая направи Копието! Ходът, който дядо му - стария Мунчо Мистериоза, е правил! Крейвън "Ловецът" кашля, той не може да си поеме въздух! МУНЧО ОПИТВА ТУШ, КОЙТО Е В СРЕДАТА НА РИНГА! РЕФЕРЪТ Е ГОТОВ И ЗАПОЧВА ДА БРОЙ! ЕДНО, ДВЕ, ТРИ!!! ШОКЪТ Е ФАКТ, ДАМИ И ГОСПОДА! Ел Пекеньо Мунчо го направи! Той постигна първата си победа в BWS! Погледнете го, сълзи се стичат от лицето на малкият човек...Той не може да повярва, че спечели с ходът на дядо си! Бързо слиза от бойното поле, виждайки, че Крейвън се е изправил! Погледнете "Ловецът", той беше направен за смях, унижен и стъпкан от малкият лучадор Мунчо...Каква вечер за него!
Ивайло Мексикото: Определено е момент, който ще се говори много дълго време! Сега обаче е време за вторият ни мач за вечерта, който между двама мъже, които доста си приличат! Нека дадем думата на нашия човек!
Michael Buffer: Следващият мач ще води до туш и ще е без дисквалификации! Първи на рингът излиза, от Сидни, Австралия, с тегло 97 килограма. Той е Гъзарчето Ащън.

Боби Борисов: Ето и човека, който беше пречистен във църквата от Светия Дух! Ащън изглежда доста ядосан, докато върви по рампата...Той има само загуби, откакто се е появил в BWS...Вижте го, дори и не обръща толкова внимание на жените....Този човек е напълно концентриран тази вечер, иска да мачка...Да бъде най-добрият! Дали обаче ще го постигне тази вечер?
Ивайло Мексикото: Напълно възможно е, видяхме чудото тази вечер, когато Мунчо спечели първият си мач! Защо да не видим и още чудеса тази вечер?
Боби Борисов: Напълно възможно е, вече всичко съм готов да видя тук! Като се има предвид и враждата, която противникът на Ащън разви, то хаосът е сигурен...Направо не ми се мисли какво ще се случва...
**Ивайло Мексикото:* Затова сме тук! 40,000 човека са тук, за да гледат зрелище! Нека да не се бавим повече, а да видим следващият участник в битката! Ащън влиза в рингът и отива в ъгълът, нека обявим и противника му!
Michael Buffer: И неговия противник, от Bogota, Columbia, с тегло 98 килограма. Той е "The Great Warrior Of Pro-Wrestling" Sebastian Garcia.
Боби Борисов: Тежка вечер беше за Себастиан Гарсия! Той си позволи наглостта да прекъсне шефът Николай Кадиев! Той му благодари за тази наглост, като накара охраната да го държи под ключ, докато му дойде мачът! Представете си колко злоба се е събрала в колумбиецът...Направо не ми се мисли какво ще причини на Ащън тази вечер! Само лоши неща му се случват на този австралиец...
Ивайло Мексикото: Австралиец срещу Колумбиец, какъв мач само ни чака! Да видим дали късметът на австралиецът ще се обърне, както стана с Еl pequeño Muncho по-рано!
Боби Борисов: Ще видим какво се случи, факт е, че в мачът няма дисквалификации! Всички са готови, време е да се прави шоу, уважаеми дами и господа! Гарсия влиза в рингът, той е готов да рита задници! Време е чуем и гонгът!
Ивайло Мексикото: Ето го, гонгът е ударен, а с това започва и зрелището! Себастиан веднага се нахвърля върху бисексуалният си противник, започвайки да му нанася удари! Австралиецът се опитва да си вдигне ръцете, за да намали пораженията, но това никак не му помага! Вижте само концентрацията върху лицето на Себастиан! Този човек е променен, тази вражда съм председателят го промени...Той иска да му срита задника, но не може да се добере до него...Сега ядосаният колубиец слиза от рингът, след което бърка под него и вади една маса! Време е за играчките! Масата вече е на рингът!
**Ивайло Мексикото:* Тореадорът влиза вътре, след което разпъва масата и вдига Ащън! Качва го върху най-горното въже! Нещата стават опасни, дами и господа! Дали ще видим Superplex? Това е идеята на Гарсия! Той опитва ходът и му се получава! Ащън минава през масата! Себастиан Гарсия изкрещява мощно! Много болка се е събрала върху този човек, той постоянно бива подиграван от Николай Кадиев...Кога ли обаче ще спре? Само Бог знае! Имаме опит за туш от Sebastian! Едно, две, ще има ли и три? Не, повдигане на две и половина! Този мач продължава, дами и господа! Чуваме силно крещене от Ащън, явно част от масата се е забива в гърбът му...Това изглежда изключително брутално! Garcia не си губи времето, той моментално изправя човекът, който харесва и мъже, и жени. След това му нанася мощен юмрук в лицето, който кара свалячът от Австралия да залитне назад! Той се връща към колумбиецът и му нанася удар с глава! И двамата мъже падат на земята! Критичен момент в битката, уважаеми дами и господа! Какво шоу само се получава, а сме едва на вторият мач! BWS е най-великото шоу, което е създавано някога. И това е факт! Няма отброявания, защото няма дисквалификация в мачът...Отнема им няколко минути на двамата, за да се изправят! След като това се случва, виждаме ДДТ от Ащън! Изключително красиво изпълнен ход! Сега свалячът от Австралия отива при обтегачът, след това маха предпазителят! Вече виждаме едно просто желязо, дами и господа! Някой ще го отнесе, но кой ли ще бъде?
Боби Борисов: Нека видим! Ащън изправя Себастиан, след което опитва да му забие главата в желязото...Но не му се получава! "The Columbian Destroyer" успява да блокира с ръце! След като прави това, нанася лакът в коремната облъст, обръща нещата и забива главата на Ащън в желязото! От главата на австралиецът започва да тече кръв...Нещата станаха брутални, уважаеми зрители, зрителите в Jeddah Super Dome са доволни! Те постоянно гледат зрелище във страната си, и това им е като добре дошло!
Сега Garcia отива в ъгълът, той се готви да направи голям ход! Ащън се изправя, като е целият в кръв! Sebastian се засилва към него, но преди да е направил каквото и да е! ТОВА Е НИКЪЛЪС КЕЙДЖ, КОЙТО ВРЪХЛИТА ВЪРХУ НЕГО, СМАЗВАЙКИ ГО! ПОГЛЕДНЕТЕ САМО КАКВО ЧУДОВИЩЕ Е ТОЗИ МЪЖ....Актьорът не си губи времето, той бързо изправя човекът, който обича да се бие с бикове и му прави Удар в задната част на главата! Този човек не се е възстановил още...
Ивайло Мексикото: Сега Кейдж слага окървавеното тяло на Ащън върху Себастиан Гарсия и така имаме опит за туш! Не по този начин, по дяволите...Съдията започва да брой - едно, две, ще има ли и три??? ДА!!! Първа победа за Ащън! Той успява да победи Sebastian Garcia, като главен помощник му беше Никълъс Кейдж! Сега виждаме поява и от шефа Николай Кадиев! Той влиза в бойното поле и казва на Никълъс да изправи Себастиан Гарсия! Този човек изпитва истинска омраза към Гарсия...Вижте как Никълъс Кейдж е хванал Sebastian! Той буквално му е приложил The Master Lock! Докато това се случва, Николай Кадиев сваля сакото си, вдига ръкавите на ризата си и започва да нанася удари в коремната област на Garcia! Някой трябва да спре тази лудост...
Боби Борисов: Кой ще го спре? Кажи ми кой? Това е шефът на BWS! Той дърпа конците, той е началника! ИЗВЕДНЪЖ ГРЪМВА ПОЗНАТА МУЗИКА!!!

Ивайло Мексикото: ТОВА Е ДИЕМТИ! Този човек се натискаше в социалните мрежи да бъде мениджър на Sebastian Garcia! Той буквално е подписал в последният момент с BWS! Бъдещият мениджър на Гарсия влиза, държейки метален стол! Щом шефът го вижда, той и Никълъс Кейдж се изнасят от рингът! Погледнете Себастиан Гарсия, той е на земята, не може да се изправи...
Боби Борисов: Главатарят на BWS - Николай Кадиев иска микрофон! Явно има да казва нещо, нека го чуем!
Николай Кадиев: Кой си ти бе? Боят ли си търсиш? Явно отговорът е да! Щом е така, то ще си го получиш! На турнирът BWS SummerSlam ще видите вашият шеф в битка! Точно така, правилно ме чухте! Аз и Никълъс Кейдж, ще премерим сили със Себастиан Гарсия и ДиЕмТи! Сложил съм и правила, разбира се! Мачът ще е от видът Торнадо, което означва, че всички ще сме на бойното поле и няма да има правила! Всичко ще е позволено, няма да има никакъв друг начин за победа, освен туш или предаване!
Ивайло Мексикото: Николай Кадиев си е загубил умът...Вижте само очите му...Той се е побъркал, иска тотално да изтрие Sebastian Garcia от BWS! Същото иска да направи и с неговия помощник! BWS SummerSlam чука на вратата, защото е следващата седмица! Дотогава обаче има още време! BWS Stampede ще продължи след малко!