Бях супер надъхан за Сина хийл, когато търн-на, обаче изобщо не му се получават нещата. Цялата концепция ми е тъпа - "няма да правя нищо готино, за да ви е гадно на публиката" , WTF? Откакто преди 30 години се създаде nWo, всички се натискат да са хийлове, точно за да са готини. Идеята да си скучен нарочно е нелепа.
И снощи не ми хареса тоя сегмент с подписването. Едно, че е супер клише как хийла бяга от мача, защото си имал някакъв ангажимент, друго, че просто кой знае каква химия между Коуди и Сина няма. Пънк - Сина може и да не беше кой знае какъв мач, но поне в билда бяха топ и сегментите и промотата им се получиха жестоко. Това снощи беше лишено от живец отвсякъде и някак си всичко го направиха механично.
Коуди Роудс не знам защо му на @mr hustle loyalty respect му се струва, че ще търнва хийл, защото аз поне не видях някакви зачатъци на промяна в поведението му, но ако трябва да съм честен - може и да не е лоша идея. Хийл Коуди ще е нещо свежо, защото като фейс вече видяхме всичко от него.
За Скалата - не се появи на КечМания, ако не се появи и на СъмърСлем, вече наистина ще приема насериозно слуховете, че не мелят брашно с Пол Левек. Ясно, че е супер зает човек, ама толкова да няма време да се появи два пъти в годината за по някое промо - странно изглежда.