Коуди и Сина нямат абсолютно никава химия. Личи си от километри. Толкова ми е трудно да им гледам сегментите, че не е истина. Не става въпрос за мача им на Манията. Ясно е, че Сина вече не може да направи такива мачове като едно време. Първо, че е на години и сигурно от 2015 не е имал по активна година, поради работата му в Холивууд. Не го обвинявам, просто е нормално. Тук става въпрос за химията между двамата в сегменти и прочие. Абсолютна мъка. Коуди му е рано да turn-не, защото няма все още изграден топ беби фейс, който да го замести. Сина като враждуваше с Пънк беше на светлини години от това, което гледахме на мания build-а, дори с Ортън ми беше по интересно. Тук ми е много трудно да ги гледам и двамата. Мъка страшна. Мача сигурно ще е клане, но не съм сигурен дали Коуди ще бие поради простата причина, че Сина е рекламиран за следващите шоута и следващото PPV, а Коуди ще снима филм с Рейнс. Пък и не мисля, че му трябва титлата в момента. Аз лично не искам да гледам толкова скоро Роудс шампион. Направи дълго царуване и ще ми дойде прекалено, ако пак я вземе и я държи дълго. Едно и също ще гледаме. Не стига, че последните месеци продукта е боза, ами сега и пак да гледаме същото. Човека, който трябва да вземе WWE титлата е Drew McIntyre не Cody Rhodes.