Още не знам как се чувствам. Странно е, че вече живея в свят без Хълк Хоган. Човекът е основна причина всички да сме фенове на кеча. Без него бизнесът щеше да е коренно различен и вероятно нямаше да има такива огромни харизматични персонажи или събития като Кечмания. Човекът с главно Ч, що се отнася до кеч. Дори най-неинформираните хора по целия свят го знаят и като споменеш кеч, обикновено дори и да не могат да кажат нищо, се сещат за Хоган. Пълен феномен с няколко кариерни пика, дефиницията на харизма.
Хоган го знаех като малък от някакви филми, Гръм в рая, такива неща. За пръв път го видях в кеча през 2002-ра, като се завърнаха във Феда с nWo (НеСеРе, lol). Тогава не ми беше много ясно какво се случва, но дори и в такова скапано завръщане ми беше ясно, че Хълк има някаква нечовешка аура. Няколко години по-късно успях да набарам Кечмания 18 отнякъде и изгледах нещо, което мога само да опиша като най-великият мейн евент на моето поколение.
Никой не е получавал такава реакция преди това и никой не го е правил след това. Целият стадион не млъкна през тези 25-30 минути. Това е харизма, това е да си по-голям от живота, това е да си шибана легенда. Олицетворението на думата кеч. Почивай в мир, Тери Болеа, три цели поколения те обичат и боготворят.
Тоя Рау беше в Калифорния при сояджиите, затова го освиркаха. За мене това е промото на Хълк от последните години, което ще ми остане в главата. Малко след като стреляха по Тръмп.
Още си познава публиката, още може да ги хайпва и да ги уърква. 💪 🇺🇸