Сега се замислих, че на това шоу го нямаше нито единия, нито другия шампион. Малко ми е странно да го напиша даже. Гледах заради почитането на Хоган, бяха го направили майсторски. Хиксовете почти се разплака. Клиповете, които вървяха през шоуто също бяха много добре изпипани. Промото на Коди беше силно също, но не видях нищо хийлско. Искам да бия стария Сина, надъхания Сина, носи си всичкия hustle, loyalty, respect. Интензивно фейс промо, но да видим какво ще се случи, може и да греша. Уайътите също с интересна проява, а мачът, който обявиха ще е лудница. Отново TLC с хиляда човека, нямам търпение.
Искам да спомена, че тоя Козунак, какъвто е там, е пълна човешка утайка и харизматична черна дупка. Не стига, че си позволява да е дебел на екрана ми и излезе с татуирани хуища на лицето си, после продължи да ми губи от времето с некадърните си промота и изпълнения. Най-лошото е, че тоя спот можеше да отиде при някой, който го заслужава. Прийст, Крос, Алистър Блек, Дрю, LA Knight, мога да изреждам до утре. Не, човек, ще го дадем на някакъв говновоз, който вероятно няма да сложи нито един допълнителен задник в залата или пред телевизора. Кур за тоя, по-добре на хероин, отколкото дебел.
Самоанците и жените бяха просто ок тази седмица, не мога да кажа нещо лошо за тях, но нямам и нищо хубаво да кажа.