dmtbg Джеймс Франко проваля всеки филм, в който играе, защото винаги играе себе си - напушляк, който се мисли за актьор. 😄 Без The Disaster Artist, там уцели за първи и последен път в живота си.
dmtbg Ти трябва да видиш Гоблина от The Amazing Spider-Man 2 (филмите с Андрю Гарфийлд)..няма такова извращение.Просто го чекни.
Не съм гледал втория филм. Огромен фен съм на първия, защото за мене се доближава възможно най-много до комиксите. Бяха уловили някакси спайдерменското в битките. Паркър е балък, който винаги е в някаква любовна драма, но като сложи костюма и отиде да се бие даже и с най-лошия суперзлодей придобива увереност и всяка реплика му е ебавка и стилът му на бой е да ги прави смешни. Примерно тази сцена е много показателна, но го прави и с главните злодеи.
Филмите на Рейми са прекалено... Рейми 😄 Нещата с Том Холанд влизат в цялата Марвел MCU мастурбация и по-скоро не ме кефят.
Въобще, съжалявам, че се отклонявам, но битката между двама герои, без значение далие е в комиксов филм или не изразява основно какво се случва между героите. Няма нужда от хореография и 10-минутна екшън сцена, която замяра екрана със CGI боклуци. Затова примерно тази сцена е хиляди пъти по-интересна от всичко в Марвел MCU-то, Дисни Star Wars и 99% от мейнстрийм филмите в днешно време.
- I've been waiting for you, Obi-Wan. We meet again, at last. The circle is now complete. When I left you, I was but the learner; now I am the master.
- Only a master of evil, Darth.
- Your powers are weak, old man.
- You can't win, Darth. If you strike me down, I shall become more powerful than you can possibly imagine.
- You should not have come back!
Буквално звучи като нещо извадено от Шекспир и ни казва страшно много за двамата герои и какво се случва между тях в общо пет реплики.