Много скучно шоу. Сегмента на Хеймън не ми допадна. Някак си ми се стори доста нелогичен, предвид нещата, които говореше миналата седмица и сега, които каза. Роман се изсипаха да го рекламират за това шоу, за да дойде за едни 5 минути. Пълна простотия. Build-а е доста скучен, с изключение на сегменат от миналата седмица, но и нямаха толкова време. Единственото, което ми хареса е Брейкър. Направо ги изкърти. Усещам, че когато Ролинс се върне ще стане мазаляк, но Брон заслужава пуш. Вижда се, че го готвят за следващата голяма звезда.
Пънк и Гюнтер от това, което видях от документалката е трябвало да стане на манията. Дадоха им спота сега, но с малко build, промотата им са добри, но нямаха достатъчно време. Предполагам, че Пънк ще бие и евентуално Ролинс да му кешира, ако по някаква случайност контузията му е work, ако не - Пънк шампион до РР.
Русев и Шеймъс заслужаваха да са на съмъра, а не да се бият в РАУ другата седмица. Не мога да разбера каква е логиката? Поне Таг титлите на смака им дадоха брутален мач и то на турнира, което е плюс, но Шеймъс и Русев заслужаваха да са на турнира.
Зейн не ми се вярва да turn-е, макар че щеше да е топ за образа на Kross, който успява да извади злото в хората. Ппц щеше да е логично Зейн да си остане фейс, ако никога не е бил хийл един вид да се види, че е чиста душа, но в случая е бил мазен хийл и точно сега ще е топ да turn-е и евентуално да join-е стейбъла на Сет. И така образа на Крос ще се издига повече и кой знае може някакъв пуш да му дадат.