Vixen Diego Aires - Евала, заповядай по същото време утре. Ако няма банан за теб, поне ще гледаш как го ям. 😃
baikiro Vasko Нека направя един кратък анализ. Кебапчето ми харесва. Добре изпечено и прилично дълго. Питката обаче е доста голяма и сякаш ядеш хляб много повече от колкото месо. Крайна оценка: 7.5/10
Diego Aires Когато Бай Киро отиде в Русия, препоръчвам му да опита Шаурма Доналдс, хаха. Защото аз ще се възползвам някой ден.
Diego Aires Сутринта изядох с един авер ЕДИН ЕЙ ТАКЪВ МИЛКА МАКС!!! С ЦЕЛИ ЛЕШНИЦИ, ООООООООООООООООХХХХХХХХХХХХХ!!!
Diego Aires STARRCADE Видя ли Заклетия Трезвеник, получавам апокалиптичен удар и посттравматичен стрес.
Diego Aires Сега ядох истински лимонови бонбони от крайбрежието на Амалфи, Италия. Казват се Perle di Sole - буквално "Слънчеви перли". Невероятен вкус на сладкия неаполитански лимон, растящ по дръвчетата около Тиренско море.
Diego Aires Сега хапнах страхотната аржентинска пица фугацета, която е правена от италианските имигранти там и е символ на Буенос Айрес. Прави се от лук и сирене моцарела. Много вкусна!
STARRCADE Туршия от яйца. Не съм ял още точно от тази, но съм си правил и преди, става брутално. Перфектна е ако те мързи и ти се хапва нещо по така. За мезе за бира също е топ.
STARRCADE Rain Не си прав! Нямаш си на представа какво изпускаш. Вкусът и текстурата се променят изцяло. Ако пробваш веднъж, ще станеш фен за цял живот.