Мисля, че стана една много патриотична вражда - сиреч, типично по български 😃 То не бяха закани, наредби, обиди, заплахи ... ама като сме насаме 😃. Иначе всеки си гледа обувките и си трае.
Снощи Аркади влезе в дискорда и за първи път в живота си видях Нешев да излиза от тоя чат. Чико също се покри - писа чак на другия ден, нещо решил да излезе, бил си изключил телефона, а-у ... Честно казано, само Хаки остана като мъж да брани честта на BWC-то 😎 . Нешев по някое време чак се върна да пита "къв е филма" или нещо такова 😃
Общо взето това беше - от всичките закани, обиди, псувни, ебавки и не знам си какво още не излезе абсолютно нищо. Малко като WWE сме в това отношение - много обещаваме, ама накрая - UI.
Иначе на обяд гледах, че пак съм тагнат в дискорд канала - Чики влязъл и му дошла смелостта, та пак ме занареждал. Любезно го помолих да не го прави, вярвам че ще се съобрази с това ми желание, той е много свястно момче.

Покрай него и остнаналите се активизираха да нареждат както обикновено, уви, все същите работи - нищо оригинално.
.........
Та с две думи казано - тъпа вражда, нищо интересно не се случи и явно толкова си можем 🙁 . Аз я броя а приключила.
3 от 10, в най-добрия случай, а за мейн ивента от снощи - 2 звезди и нито четвъртина повече! Че и това му е много, ама просто напоследък паднаха критериите.
От тука нататък всеки си продължава по пътя и си гледаме работата. Твай.
Ето така не трябва да изглежда една (между)форумна кеч вражда!