Беше отправен изстрел към мене и моята скромна персона, уважаеми съфорумци. Поствам го тука, поради бана на Хачико и бана на много други от форума на олимпиц и нешеф.
На пръв поглед не е нищо, но после дойде и другият изстрел.

На така поставен въпрос, вече не можах да устоя. Той предизвика дълбока морална дилема у мене. От една страна съм човек, който обича животните и не бие кучета без причина. От друга, няма как да не отговоря на такова предизвикателство.
The following announcement has been paid for by the Bulgarian Wrestling Society.
Хайде, Неши, заповядай! Ще бъде забавно. Можеш да го направиш, знам че можеш. Това не е игра, това е реалност. Но този път е моята реалност. Ела Неши, знаеш, че го искаш. Ще бъде забавно, ще си прекараме страхотно. Можеш да го направиш. Хайде, Нешеф, ела на ринга. Направи това, което толкова много хора биха искали да направят. Стисни нефелното ми вратле с ръце. Можеш да го направиш, ако имаш топките. Имаш ли ги наистина, Неши? Имаш ли топките наистина да се покажеш? Аз ги имам. А ти? Просто си представи, представи си колко хубаво ще е чувството да можеш да влезеш на ринга, да ми счупиш челюстта, да ме нокаутираш, да ми счупиш ръка или крак, каквото искаш, Неши. Не е голяма работа. Но се искат топки, това се иска, Неши. Имаш ли топките, Неши? Ще разберем. Чакаме те Неши-Келеши... С отворени обятия.
The preceding announcement has been paid for by the Bulgarian Wrestling Society.
Знам, че никой не чете тоя форум повече от тебе, Нешеф. Затова предизвикателството ми е просто. Имаш до Понеделник, 4-ти Август, 20:00 да се регистрираш и да напишеш един ПОДРОБЕН, ЕКСПЕРТЕН и ОБСТОЕН анализ на тема кеч. Иначе @[deleted] ще бъде пермабаннат. После и @[deleted] . Бих те предизвикал да се видим и да се шамарим, без ножове и пищаци, но и двамата знаем, че не излизаш от вас. Затова ето ти начин да докажеш, че не си пълен мишок. Часовникът тиктака.