Качвам целия сеир, който записах вчера, защото няма да си го причиня втори път. Някои основни моменти.
- отказаха да ми обяснят какви са правата и задълженията на модераторите в bwc, дори след многократни въпроси от моя страна
- @[deleted] се мъчи да филмира, че ще стана ГЛОБАЛЕН мод в bwc през Септември и всичко това е филм. Повтарям ГЛОБАЛЕН, а не някакъв локален балък
- могат да оправят сърча и да върнат шаута за 30 секунди, но не са го направили. Няма нищо на опашката, което да е по-приоритетно, но така са решили
- нешеф беше мишок през цялото време, накрая все пак пожела на мене и на @uncleG да се шибаме
- дневникът на Васко за съжаление не представлява интерес за тях 😢
Неща, които не са в скрийновете
- нешеф сподели, че не излиза от тях, защото слънчасва лесно
- нешеф така и не обясни какво е "маслар"
- @uncleG ми спазари да купя бвц за 2500, но според него е можело да смъкна още
- @[deleted] ме обвинява, че съм го псувал в нашия дискорд. Доколкото върнах назад, не намерих къде съм го псувал. Който е вътре и му се занимава, да прати скрийншот и ще си призная обратното без проблем.
Като цяло антиклимактичен завършек след епичен билд. Обвинявам главно мишкуването на неши и Чико. Нямаше псувни и наредби от тяхна страна, чак ме избива на гордост колко са узрели за няколко месеца. Мисля да игнорирам бевецарите и копторната им яма в обозримото бъдеще, но просто искам да обезсмъртя този момент.
@uncleG може да добави нещо ако иска, понеже аз лефтих след финалната ми оферта за закупуване на клоунадата бвц.