Zero Hour-ът ми беше много приятен за гледане. Е това е готиното на Forbidden Door - има възможност за противопоставяне на всякакви кечисти на едно място, особено в такива multi-man тагове. Жалко само, че CMLL и Stardom почти нямаха присъствие, докато успяха да набутат поне няколко човека от NJPW в карда в последния момент.
El Desperado, Paragon (Kyle O'Reilly & Roderick Strong) & Yuya Uemura vs. CRU (Action Andretti & Lio Rush) & The Don Callis Family (Hechicero & Josh Alexander) (w/Lance Archer & Rocky Romero) - доста солидно откриване, особено интеракциите между Despe и Hechicero, както и Uemura и Josh Alexander бяха много добри. Uemura го представиха в добра светлина, от новите звезди в New Japan ми е един от любимците и се радвам, че и му дадоха да отбележи победата.
Gates Of Agony (Bishop Kaun & Toa Liona) & Ricochet vs. JetSpeed (Kevin Knight & Mike Bailey) & Michael Oku (w/Amira Blair) - добър спотфест беше, Oku успя също да блесне като гост звезда, макар и да отнесе туша тук. Бая брутален момент, където го изхвърлиха от ринга и падна по лице. Дано го виждаме по-често наоколо, дори и в ROH.
Megan Bayne & Triangle Of Madness (Julia Hart, Skye Blue & Thekla) (w/Penelope Ford) vs. Harley Cameron, Kris Statlander, Queen Aminata & Willow Nightingale - поредният добър отборен мач с подобен състав. Megan Bayne отново беше звездата на мача и продължава да записва победи. Като цяло добре наблегнаха и на индивидуалните вражди между участничките. С Jamie Hayter, която се завърна на главното шоу, star power-ът става още по-силен.
The Opps (Katsuyori Shibata, Powerhouse Hobbs & Samoa Joe) vs. BULLET CLUB War Dogs (Clark Connors, Drilla Moloney & Robbie X) (w/Gedo) - като цяло добра защита за The Opps, без нещо по-отличително - мач като за Zero Hour. Opps ме радват много, трябва по-често да правят защити на тези титли по седмичните шоута.
Към главното шоу. Еми, не беше най-доброто PPV на годината за AEW. Имаше поне три по-добри такива. Не е и най-доброто издание на Forbidden Door. Но като цяло си беше едно достатъчно стабилно кеч шоу, въпреки че имах и по-различни очаквания за някои срещи.
Adam Copeland & Christian Cage defeat The Matriarchy (Killswitch & Kip Sabian) - добър opener, с хубав момент със завръщането на Copeland и Christian като отбор, заради което и реално мачът изобщо беше на PPV. Малко не разбрах защо Killswitch в един момент работеше срещу отбора си, иначе беше добра нотка как Cage го избегна в началото, сменяйки се с Copeland. Публиката също се изкефи и отново пя Metallingus.
Kyle Fletcher vs. Hiromu Takahashi - един от най-добрите мачове за шоуто, всичко им се получи екстра. Fletcher вече е почти завършен кечист и просто знае как да изпипва срещите си, Hiromu също успя доста добре да се включи с някои луди изпълнения. Идеален мач за undercard-а.
Mercedes Mone vs. Alex Windsor vs. Bozilla vs. Persephone - още един мач, който си се разви напълно добре. Хареса ми как през повечето време правеха някакви неща и с четирите едновременно, вместо просто всяка да си чака реда, като и измислиха някои изобретателни спотове. Bozilla беше презентирана много силно и направи и добро представяне, като няма да се учудя, ако както миналата година има оферти от американски компании след това. Всички бяха на ниво, общо взето.
Zack Sabre Jr. vs. Nigel McGuinness - очаквано двамата доставиха един от най-добрите мачове за вечерта. Не бих го определил като класика, но по спомени не беше далеч от мача на Nigel с Danielson отпреди година. Направиха повече от солиден техничарски сблъсък и е супер, че мачът изобщо стана факт, и то в Англия. ZSJ продължава бруталния си месец след G1, а доколкото разбрах, и в RevPro е направил топ мач.
Brodido (Bandido & Brody King) vs. The Hurt Syndicate (Bobby Lashley & Shelton Benjamin) vs. FTR (Cash Wheeler & Dax Harwood) - приличен отборен мач си беше, с много приятна изненада за мен, тъй като бях почти убеден, че FTR печелят. Възползваха се от инерцията на Brodido и съм сигурен, че ще поднасят зрелищни мачове в дивизията, а и Bandido вече е с две титли. Shelton изглеждаше като тотална машина за възрастта си също. Намесите можеха и да ги спестят, въпреки че има логика откъм сторилайна. Финала на мача също леко го бочнаха, но как да е. Кофтито е само, че Hurt Syndicate отново не издигат никого.
Kazuchika Okada vs. Swerve Strickland - добър мач стана, макар и да не достигнаха нивото, на което се надявах. Добре разиграха историята с контузеното коляно на Swerve, а и финалната серия беше силна. Swerve успяха да го отпишат за известно време с тази контузия, определено ще липсва и се надявам да не е аут толкова дълго време. Wardlow вече също е в Don Callis Family. Това буквално стана най-набуханият стейбъл в кеча в последните години, очаквам обаче скоро Takeshita да напусне.
Toni Storm vs. Athena - също като горния мач, се получи окей, но имаше нужда от още нещо, за да се усети наистина грандиозно. Може би някоя друга минутка за сметка на следващия мач нямаше да се отрази зле. Athena ми хареса как си изигра heel ролята, като и атакуваше консистентно главата на Storm. Toni Storm буквално победи почти всички големи имена в дивизията - Mariah May, Megan, Mone, Athena... Наистина не знам оттук на коя ще дадат честта да я детронира.
Adam Page vs. MJF - мачът вървеше окей, но последните около десет минути ми оставиха доста горчив вкус. Просто за мен се прекали с номерата на MJF и спотовете с рефера. Ако пак ще печели световната титла след Hangman, не искам мачовете му да изглеждат по този начин... Хубавото все пак е, че идеята за победа на Hangman беше реализирана, но определено сблъсъкът им от Revolution ми допадна повече. Иначе са добри новини това, че вече договорчето не може да се кешва по всяко време.
Lights Out Steel Cage Match - ето от това имаше нужда шоуто. Един наистина топ мач, какъвто беше този. Всеки се включи чудесно, имаше си бруталност, екшън, спотове и всичко необходимо. Моментът с вилицата беше... тегав за гледане. Tanahashi също се вписа добре, беше забавен момент как го разубеждаваха да не скача от стълбата, като и беше доста добър жест от AEW, че именно той записа туша накрая. Ospreay също го отписаха за бая време, все още едва ли някой знае колко точно. Единствено не намерих логика как babyface-овете не тръгнаха да се катерят по клетката накрая след мача, но все тая. AEW продължават да доставят в подобен тип мачове мелета.