Направих промени по въпросите и отговорите, като съм се старал всичко да е разбираемо.
В отговорите са махнати имената на градовете от българските отбори - примерно Левски София вече е само Левски,Лудогорец Разград вече е само Лудогорец.За отборите с имена Локомотив си остава и името на града, понеже има няколко такива отбора в България!
От английските отбори,за наше улеснение,а и както се пожела в чата - Улвърхемптън вече е БЕЗ Уондърърс,Тотнъм вече е БЕЗ Хотспър,Лестър вече е БЕЗ Сити,Нюкасъл вече е БЕЗ Юнайтед,Уест Хям също (понеже са по познати така за феновете в България,а и е по-бързо за писане).За Манчестър отново ще се пише Сити или Юнайтед,понеже има два отбора от този град и няма как да е ясно за кой от тях става дума.Също така отбори като Байерн Мюнхен,Реал Мадрид, Атлетико Мадрид си остават така,защото са известни така за феновете в България,според мен.
Също така,видях,че имаше поне 2 въпроса,които се повтарят - заменени са с нови!
Ако има нещо,което не ви харесва,пишете тук,ще оправя каквото трябва!
Надявам се също така да съм направил всичко както трябва,като се играе ще се види - казвате!Мога да го оправя максимално бързо и да пратя новия документ на @RCade !
Ако сега играете няма да ви излиза редактирано,тъй като преди малко пратих файла и едва ли е качен!