Боби Борисов: Отново сме с BWS SummerSlam! Случи се толкова много, а сме едва на половината, на това историческо шоу! На път сме да видим мачът със стълби, който ще определи първият BWS AlfaTV Champion.... "Боби Борисов не беше приключил с речта си, когато позната музика гръмва в залата"!
Michael Buffer: Дами и господа, моля посрещнете, Лаувеярсон.

Ивайло Мексикото: Беше грубо прекъснат от човекът, който винаги бива слаган на заден план! Лаувеярсон...Този човек има много талант, но екипът, който главно се състой от Николай Кадиев и Сър Волен Сидеров, просто нямат планове за него...Дори не са му сложили и мач на първият турнир, може да си представите за какво подценяване става дума...За първи път Лаувеярсон не е откраднал песента на някого, а използва своята собствена! Това определено е нещо ново от майсторът на номерата, но защо е тук, мамка му? Какво иска този мъж?
Боби Борисов: Ясно е какво иска, разочарован е от фактът, че не е включен никъде тази вечер и иска да го покаже на всички фенове, от Long Island, New York! Всички 19,000 човека! Те ще чуят колко не е доволен този мъж...Вижте само как се дърпа от ръцете на запалените по кеч, този мъж не иска да има никаква работа с тях! Подлият мъж е вече на бойното поле и иска микрофон! Време е да чуем какво има да ни каже...Това ще са първите му думи изобщо...
Лаувеярсон: Тази вечер съм много ядосан, направо си нямате никаква идея...Как може всички да имат нещо на този турнир, но не и аз...Това е подигравка....Направо ми се идва да си хвърля предизвестието и да изчезвам оттук...Но няма да го направя, защото това ще е победа за кечистите и за вас, глупавите хора...Аз съм най-интересното нещо тук, чувате ли ме? "Феновете показват неуважение, като наричат Лаувеярсон задник". На мен ли ще викате така? Идва ми се да сляза от тоя ринг и да ви пребия всички...Вие не сте и на половина мъжът, който съм аз, ясно ли ви е? Разбирате ли това? Набивате ли си в главата колко съм велик аз, и колко умен съм аз? Ако сте забравили, то е време да ви припомня, защото искам да използвам тази възможност, за да призова всеки един в тази съблекалня! Точно така, правилно ме чухте, предизвиквам всеки един, който е в тази федерация, да излезе и да ми затвори устата! Да видим как ще стане това! Никой не може да ми казва какво да правя, аз съм шефът тук! Аз командвам! Чувате ли? Ясно ли ви е? Аз ще стана шампионът, може да не е тази вечер, но ще стана! Ще смачкам всеки, дори и някой от каменната ера да е!
Ивайло Мексикото: Лаувеярсон тъкмо беше стигнал до интересната част, когато непозната музика го прекъсва! На големият екран се появява професор Уайлдър, който има прическа на човек, който е бръкнал в контактът....Какво има да каже този човек! В този момент виждаме, че се появява и Джо "Пещернякът", който е най-голямото откритие на професорът!

Джо "Пещернякът": УНГА БУНГА, АААААААААААААА, БАОЬАЖЯЖУИЬЖЪЭЬЭМИУЬТ, ЯЖЬЭФЬОГЖИЬМВЭЬЖ, РРРРРРРРРРРРРР!!!
Професор Уайлдър: Това, ако се чудиш какво е, нарича се пещерняски език! Сега ще ти преведа какво ти каза Джо! Той ти каза, че говориш много! Мислиш си, че можеш да се биеш с хора от каменната ера? Добре, нека направим така! Моят човек те предизвиква на мач, който ще се случи следващата седмица, на BWS Stampede! В този момент Джо тръгва към Професорът, който започва да бяга от него, но в същото време продължава да говори! Та какво ще кажеш, Лаувеярсон? Имаш ли топките или си само на приказки? Ще имаш честта да си първата жертва на Джо "Пещернякът"! Ще ми спечелиш много пари, а и си е чест да бъдеш смазан от това чудовище! Какво ще кажеш? Имаме ли сделка? Или ще си плюеш на петите като страхливецът, който си?
Боби Борисов: Преди майсторът на номерата да е дал какъвото и да е отговор. Виждаме, че Джо спира да гони своят Професор. Това е така, защото пещернякът вижда един огромен динозавър пред пещерата! Мислех си, че тези са изчезнали вече....Това е невероятно, уважаеми дами и господа! Погледнете Джо, той няма никакъв страх от животното и сега започва да му забива удари с глава, които са последвани и от удар с пръчка...Никога не съм виждал това нещо...Този човек срита задникът на динозавърът...Какво ли ще причини на Лаувеярсон, ако приеме? Направо не ми се мисли...
Ивайло Мексикото: Лаувеярсон е направо умрял от ужас, но се опитва да каже нещо! Пред обаче да го направи! Нова музика прекъсва мръсникът! Това е един от шефовете ни, дами и господа, но не е Николай Кадиев, а самият Волен Сидеров! Лидерът на АТАКА и президент на телевизия АЛФА!
Боби Борисов: Образът на големият екран се сменя! Това е Лидерът на АТАКА! ВОЛЕН Е ТУК, ТОЙ ЩЕ КАЖЕ ТЕЖКАТА ДУМА ДАЛИ ТОЗИ ДВУБОЙ ЩЕ ГО БЪДЕ! ВРЕМЕ Е ДА ГО ЧУЕМ!
Волен Сидеров: Момчета, и двамата сте прави! Лаувеярсон е прав, че го слагаме на заден план, а вие двамата сте прави, че сте неговата конкуренция! Аз като лидер на най-великата политическа партия - АТАКА и човек, който притежава 5 процента от печалбите на всяко шоу, няма как да оставя нещата така! Затова ще ви кажа следното, мач ще има следващата седмица! Ще говоря лично с господин Николай Кадиев, ще направим всичко възможно, за да се случат нещата! Затова ще го обявя още сега! На живо по телевизия АЛФА, ще видим Лаувеярсон срещу Джо "Пещернякът"! За първи път! Нека по-добрият спечели, желая успех. А вие не превключвайте каналът, защото BWS SummerSlam едва сега започва! И да не забравяте да си купите книгата "Планът Сидеров"! Само 2 лева е, купувате и подпомагате развитието на шоуто и телевизията! Ние сме BWS и сме най-добрите!!! Желая ви приятно гледане!

Ивайло Мексикото: Какво избухване от Волен Сидеров! Той обяви първият си мач като втори шеф на BWS! Нямам търпение да видя дебютът на **Джо "Пещернякът"! Този човек хич не се шегува...Погледнете изражението на Лаувеярсон. Той чак сега осъзнава в какво се забърка...Докато това се случва, ние се прехвърляме на един от най-важните мачове за вечерта! Този за титлата, която господин Сидеров представи, а именно The BWS ALFATV Championship! Michael Buffer е на рингът, участиците Вълчан Лисичков, Големият Европеец - Der Große Europäer, The Sinister , Иван Боримечката, Ащън и Киро Бичето са вече на ринга! Може да видите титлата, която е закачена над главата им!

Michael Buffer: Следващият мач ще е от видът мач със стълби! Човекът, който успее да се качи по стълбата, свали The BWS AlfaTV Championship и успее да я задържи! Ще стане първият в историята шампион на телевизия АЛФА! Единственият начин за победа е чрез изкачване и сваляне на коланът! На рингът са Вълчан Лисичков, Големият Европеец - Der Große Europäer, The Sinister , Иван Боримечката, Ащън и Киро Бичето.
Боби Борисов: Правилата са ясни, а в този момент чуваме и гонга! Започва зрелището, уважаеми дами и господа! Погледнете тези 6 мъже! Всеки се налага с всеки! Киро Бичето дори няма и сили да се налага с някой, цяло чудо е, че изобщо си е довлякъл задникът във мачът, след като по-рано беше изгорен жив от ВаскоМетъла...Вижте как бисексуалният Ащън го налага в ъгълът...Сигурен съм, че всяка част от тялото на Бичето го боли в този момент...Има доста бинт върху това момче. Но това не е важно сега, защото в другият ъгъл виждаме друга много лична вражда! Тази между Вълчан Лисичков и Иван Боримечката! Беше точно преди една седмица, когато Иван унижи Вълчан, карайки го да му целуне задните части! Вижте само как двамата се налагат, толкова е жестоко! Виждаме и големия европеец, който лично помоли Волен Сидеров да го вкара в този мач! Той прави грешката да се налага с The Sinister! Ударите на маскираният нямат голям ефект, понеже чудовището не може да падне, нека да не се забравя, че това е най-голямото предизвикателство! Да повалиш The Sinister! Der Große Europäer обаче прави хитър ход и нанася ритник под поясът, който поваля на колене човекът, който е изпълнен с гняв! Това би свалило всеки на земята, по дяволите! Прехвърляме се извън рингът, където са Вълчан и Иван Боримечката! Те са пред коментаторската ни маса! Лисичков успява да вземе надмощие, като нанася мощен удар в лицето на Иван, който го поваля върху масата! Сега огромният селянин, който има още един мач тази вечер, се качва върху най-горното въже! Мили Боже, не го прави...Този човек е луд, той е 179 килограма...Ще го убие...
Ивайло Мексикото: Явно не го интересува това, понеже Дзверо скача и иска да прекрати кариерата на Боримечката, който обаче успява да се съвземе и да се отмести от пътя! Така Вълчан се размазва и чупи масата с наднорменото си тегло! Майко Мила...Това изглеждаше много брутално, дами и господа! Сега борецът за справедливост хваща една от стълбите, след което влиза вътре и нанася удари с нея на всичко, което мърда, освен на Киро Бичето, който изобщо няма сили в този двубой...Буквално всичко е на земята, освен Иван Боримечката! Той се мъчи да се качи върху стълбата, където е престижната BWS AlfaTV Championship! Но в този момент Ащън се качва при него! Той му нанася няколко удара, които зашеметяват селяндурът, който все още не се е къпал! Това си и личи, миризмата е толкова жестока, че зашеметява любимецът на жените! Това дава възможност на Боримечката и той нанася мощен удар с глава, който сваля бисексуалният кечист от стълбата! Той е на земята и се държи за главата! Отново Иван е сам върху стълбата! Вижте обаче какво прави той, не се опитва да откачи Алфа титлата! Нещо спира Иван Боримечката, уважаеми приятели на BWS! Той поглежда към Киро Бичето, който лежи в един от ъглите, след което слиза от стълбата, вдига го на раменете си и се качва с него по стълбата! Всички други участници лежът! Включително и Вълчан Лисичков, който сам се вкара в тази ситуация...Падна много лошо върху масата и не се знае дали ще се е възстановил до главният мач, в който ще е заложена The BWS World Heavyweight Championship!
Боби Борисов: Стига си говорил глупости...Виж какво се случва на ринга! Иван Боримечката работи с Киро Бичето, най-добрият Ар Ен Би изпълнител е излязъл с план тази вечер! Двамата са вече на върха на стълбата, като Киро има достатъчно сили, за да откачи титлата и да я вдигне във въздухът, докато е върху раменете на човекът, който се е продал за пари - Иван Боримечката! Този човек, явно ще е новият пазител на Бичето! Направо ми се гади, не съм очаквал такъв завършек на този първи мач със стълби...Дай ми някаква торбичка, за да се изповръщам, мамка му...Това е отвратително...Тези двамата са създадени един за друг! И двамата са едни меризливи селяндури, но Иван е продажник....Да му се невиди бе...

Ивайло Мексикото: Стига си ревал! Не можеш да промениш случилото се! Това, което виждаме сега е, че Киро Бичето е някак на краката си и The BWS AlfaTV Championship е върху кръста му! Сложена му е лично от Иван Боримечката, който се продаде тази вечер...Няма да спра да го повтарям, по дяволите, извинявам се за езикът, но това е чиста продажба...Сега и Волен Сидеров излиза, той вдига ръката на най-добрият Ар Ен Би Изпълнител! Той е нашият шампион тази вечер! Всички ще го знаят като първият BWS AlfaTV Champion! И това никой не може да му го отнеме! Никой не го вярваше, но човек с пари може да направи всичко! В днешно време на всеки му трябва парата! Шок след шок се случва на най-големият турнир за лятото...Редно е да не се отпускаме, защото предстои най-интересното за вечерта! Идва един много личен отборен мач, който няма да има правила! Само чрез туш или предаване ще се определи победителят! Нека чуем правилата от Buffer!
Michael Buffer: Следващият мач ще е от вида Торнадо Tag Team Match! Няма дисквалификации, няма отброявания и единственият начин за победа е чрез туш или предаване! Първи на ринга излизат! Те са председателят на BWS Николай Кадиев и личния му бодигард Никълъс Кейдж.

Боби Борисов: Изключително лична е тази вражда! Господин Кадиев не харесва Sebastian Garcia, нека го кажем така! Той смята противникът си за най-гнусният човек на планетата, защото Гарсия каза, че обича да прави неприлични неща, докато гледа голи баби, също така един от новите ни таланти каза, че обича да се занимава с обвързани жени...Което си е доста извратено, въпреки че колумбиецът каза, че се е променил и не прави такива неща...Факт е, че Кадиев и бодигарда му Кейдж не му вярват, но може би при една победа и да се обърнат нещата. Кой знае!
Ивайло Мексикото: Напълно възможно е, но големият въпрос е можеш ли да се бориш срещу системата? Не се знае какво е намислил Кадиев...Може да е купил услугите на ДиЕмТи, който е съотборникът на Себастиан тази вечер...
Боби Борисов: Не ми се мисли, че DMT ще се предаде за пари...Човекът изглежда като лоялен бизнесмен! Но нищо не е изключено, вече всичко се очаква...Всеки може да се предаде, когато играят цифрите!
Ивайло Мексикото: Дано да не е така в този случай, защото ще е много тъжно за Garcia, той буквално страда, откакто е подписал трудовият договор, който Николай му даде! Буквално е подписал с дяволът този човек и бива измъчван като куче...Трябва да се спре вече това...Прекалено е, мамка му...
**Боби Борисов:* Ще видим какво ще стане! Нека да не се гадае, моля! Виждаме, че шефът Кадиев е с костюм и тази вечер! Той влиза в бойната площадка, след което сваля сакото си, дава на човек от персонала, след което навива ръкавите си, като виждаме, че върху ръцете му са навити бинтове! Наблюдаваме и Никълъс Кейдж, който изглежда като пълно страшилище! Този мъж хич не се шегува...Видяхме няколко пъти как коства важни мачове на Sebastian Garcia, от хората е, на които не им пука! Него го интересува да си прибере заплатата! Време е да видим и появата на противниците им!
Michael Buffer: И техните противници, те са отборът на Sebastian Garcia и неговия мениджър ДиЕмТи.
Ивайло Мексикото: Музиката на отборът върви, но следа от тях няма! Кейдж и Кадиев започват да се смеят, те са много доволни от това, което се случва! Явно шефът Николай е бил прав през цялото време, двамата са едни страхливци, или може би не...Погледнете какво се случва зад двамата! На рингът влизат Себастиан Гарсия и ДиЕмТи! Двамата са хванали метални столове, които хвърлят върху лицата на шефът и бодигарда му! Сега Garcia крещи на съдията да бие гонгът! Той не си губи времето и го прави!
Боби Борисов: Много подла атака от двамата противници на управата...Но факт е, че началото на битката е дадено, гонгът удари и сега двамата се нахвърлят върху председателят и Cage! Отново ставаме свидетели на касапницата! Нека да припомним, че Николай Кадиев е бивш кечист, той не се е биел активно от доста време, защото имаше много тежка контузия на врата! Изключително рисковано за него е да влиза в такава физическа саморазправа, но понякога човек няма друг избор! Виждаме, че Никълъс Кейдж се е изправил на крака, този човек е просто същинска машина! Той хваща ДиЕмТи, след което го хвърля над най-горното въже! Каква сила само от бодигардът на шефът! Никълъс също слиза извън бойната площадка и двамата започват да се налагат върху рампата! Те вече отиват в backstage! Както се спомена и по-рано, няма дисквалификация в този отборен мач, също така и всички имат право да са на ринга! В момента на бойното поле са Sebastian и Кадиев! Погледнете какво прави Garcia, той изправя шефът и му прави най-бруталния ход в бизнеса, а именно Elbowbutt! Лактите се забиват в задникът на Николай Кадиев...Какво унижение само за него...Изключително болезнен ход е това, уважаеми зрители, знаем колко мрази шефът педалските наклонности на противникът си. Това определено му дойде повече...
Ивайло Мексикото: Истинско неуважение към фигурата, която е Николай Кадиев...Това не трябва да се случва...Сега The Columbian Destroyer засилва към въжетата управата на BWS, след което опитва да му направи Саблен удар, който обаче не се получава и вместо това виждаме подсечка, която попада в левият крак на Гарсия! Докато това се случва, ние се прехвърляме в Backstage, където Кейдж все още налага DMT! Той му прави много интересно премятане, което доста наранява кръста на новият мениджър, на Гарсия! Какъв атлет е този Никълъс Кейдж, изключителен късметлия е шефът ни, че го има в ъгълът си!

Боби Борисов: След това изпълнение, Никълъс изправя ДиЕмТи, след което го хвърля, връщайки го на сцената! Докато се случва всичко това, ние се връщаме на ринга! Надмощието е изцяло за отбор Николай Кадиев! Вижте мазната усмивка върху човекът, който е мозъкът на всичко това! Той изглежда много ядосан...Явно е станал с гъза нагоре този човек...Той сваля коланът на панталоните си, след което започва да налага с него тялото на The Great Warrior Of Pro-Wrestling! Изключителна бруталност от този мъж, той изглежда, че не е на себе си тази вечер! Особено, след като отнесе най-бруталният ход в бизнесът - Elbowbutt! Сигурен съм, че задникът го боли, все още...Гърбът на Себастиан става в силно червен цвят...Положението не е никак добро за него...А шефът не е приключил. Той го вдига на раменете си и опитва да му направи Death-valley driver! Ходът се получава! Още щети върху гърбът на колумбиецът! Имаме опит за туш в този двубой - едно, две, ще има ли и три? Не, ДиЕмТи успява да се намеси в битката! Той е успял да запрати Никълъс Кейдж в металните стълби и сега вече е вътре, за да помогне на своя човек! Вижте само как налага нараненият врат на Кадиев! Той знае кое е слабото място на шефът и защо този човек избягваше да влиза във физическа саморазправа! ДиЕмТи хваща за единият крак Николай и му прилага DMT Lock! Това изглежда като много брутален ход, дами и господа! Николай Кадиев крещи от болка, той направо не знае къде се намира...Омразата му обаче към Sebastian Garcia е по-голяма от болката! Той не се предава, а се мъчи да се докопа до въжетата! Гарсия му крещи да се предаде, но шефът не го прави! Въжетата са близо до него, но дори и не му се налага да ги хваща, тъй като неговият бодигард се връща на бойното поле! Той нанася мощен удар в задната част на главата! Това знаем, че е една от запазените му марки, приятели на BWS! Този ход принуждава DMT да пусне захвата, след което и пада на земята! В този момент Garcia се нахвърля върху планината от мускули! Явно планът на колумбийската звезда работи, понеже успява да поваля на земята Никълъс, след това взема един метален стол, и го удря в главата му! Изключително брутално действие...Бодигардът е извън сметките и сега терена е чист за Себастиан! Той отново насочва вниманието си към шефът Кадиев! Той го вдига на раменете си, явно е намислил нещо. Дали ще видим неговият завършващ ход - Korida Kick? Явно това е планът му! Той опитва да направи нещо голямо, НО В ТОЗИ МОМЕНТ СЕ СЛУЧВА НЕМИСЛИМОТО! ДИЕМТИ НАНАСЯ LOW BLOW НА SEBASTIAN GARCIA...Този човек се продаде, не мога да повярвам...Явно това ще е вечерта на предателствата...19 хиляди човека са се хванали за главата...Никой не е очаквал такова нещо да се случи...Себастиан пада на колене и сълзите се стичат върху лицето му. Това го удари право в сърцето, уважаеми дами и господа...Дали всичко е било един план? Една шега...Може би ще чуем от самият DMT, но не и тази вечер! Бившият мениджър на Sebastian Garcia му нанася ритник в лицето, с който колумбиецът пада на земята! След като прави това, той слага тялото на Николай Кадиев върху него и имаме опит за туш - едно, две, три....По дяволите...Явно никой не харесва Себастиан Гарсия...Какво прецакване над този човек само...Не е за вярване!
Ивайло Мексикото: Аз не съм изненадан, особено след като видях последният мач, който беше...В този бизнес не можеш да имаш вяра на никого...Това е истината! Сега Николай Кадиев, Никълъс Кейдж и DMT си вдигат ръцете, като все едно са спечелили нещо голямо...Направо ще повърна...Да минаваме на главното събитие за вечерта, тъй като не мога да издържа вече....
Боби Борисов: Главното събитие на BWS SummerSlam е най-големият главен мач, който може да съществува! За първи път ще видим мач от вида погребан жив! Нека чуем правилата!

Michael Buffer: Главният мач на BWS SummerSlam ще е от вида Погребан жив! Единственият начин за победа е, като единият от участниците бъде погребан, като допълнително правило има, че ако Вълчан Лисичков загуби, той ще бъде уволнен от BWS! Първи на ринга излиза, претендентът, от Село Мечка, с тегло 179 килограма. Той е Дзверо - Вълчан Лисичков.

Ивайло Мексикото: Всичко или нищо за Вълчан Лисичков тази вечер. Ако не спечели, той ще бъде уволнен лично от Николай Кадиев, докато е погребан 6 метра под земята...Изключително лоша съдба е това, ако се замислим, но Вълчан си е виновен, защото прекъсна управата на BWS! Нещо, което никак не им се хареса...Нека видим обаче дали селянинът ще натъжи корпоративният шампион - Светия Дух, който буквално продаде душата си на дяволът, като облече костюмът! Може да го удари много силно, ако му вземе Световната титла тази вечер!
Боби Борисов: Да видим какво ще стане, Светият Дух е от хората, които са доста креативни на рингът! Всички видяхме какво може този млад мъж, когато влезе в мачът, в църква! Това е класика, която ще се говори много дълго...Аз лично очаквам всичко от този първи в историята си погребан жив мач! Със сигурност ще е доста извратен за гледане, а като се има предвид, че и кариерата на Лисичков е заложена, мале, мале...
Ивайло Мексикото: Ще видим какво ще стане! Вълчан изглежда доста изнервен, докато влиза на ринга! Все пак го прави, като веднага поглежда към гробът, който изглежда много тъмен и мрачен...Всички очакваме появата на настоящият BWS World Heavyweight Champion!

Michael Buffer: И неговия противник, от неизвестно място, с тегло 100 килорама. Той е настоящият BWS World Heavyweight Champion - Светия Дух.

Боби Борисов: Ето как сред друидите виждаме и шампионът- Светият Дух! Той изглежда повече от готов да свърши мръсната работа на шефа...Как всички в тази федерация станаха такива задници? Това се чуда, уважаеми зрители...Как е възможно това? Първо Иван Боримечката, после ДиЕмТи, а сега и Светия Дух...Просто не знам какво да кажа...Явно всичко е бизнес на този свят и парата играе всеки път! Тази вечер, на най-големият летен турнир ще станем свидетели на първата защита на този божествен човек...Негово светейшество - Светият Дух! За първи път и двамата влизат в такъв вид мач, но на пръв поглед, като погледнем участниците, то шампионът има голямо предимство...Все пак е израстнал в набожно семейство...Като цяло няма какво да се каже тук, освен да се наслаждаваме на зрелището! Това ще е битка, за която ще се говори много дълго време. Това мога да ви кажа!
Ивайло Мексикото: Определено, а и може да видите концентрацията върху селянинът от Мечка. Той изглежда изключително концентриран тази вечер, повече от всеки друг път! Дали обаче не се захвана в битка, която ще е трудно да спечели? Това се чудя, да превъзхожда шампионът с цели 79 килограма, но това е колкото предимство, толкова и не е толкова...Тук ще играе хитрата работа много! Да видим какво ще стане! Светият Дух е вече на бойното поле. Той дава титлата си на съдията, който я вдига високо във въздухът! Вече всичко е готов, за да чуем гонгът!
Боби Борисов: Ето го и началото! Двамата се вкопчват един в друг, като логично Лисичков взема надмощието! Той успява да захвърли шампионът в другият край на рингът! Изключителна демонстрация на сила от огромният мъж! Шампионът на управата се изправя на крака, шокиран от случилото му се! Той отново тръгва към Вълчан, но този път не се вкопчва с него, а напротив! Той минава зад противникът си и му прави атака върху десният крак! Този ход поваля застрашаващата звезда на колене! Следва мощно коляно, което попада в черепа на Дзверо! Тук обаче няма да видим опит за туш, защото единственият начин за победа е, като единият бъде заровен жив, в гробът, който видяхме по-рано! Как обаче шампионът ще завлече този чудовищен мъж там? Нека да видим какъв е неговият план! Той опитва да изправи селянинът, но бързо бива контриран и запратен извън бойната площадка! Добра демонстрация на сила от Дзверо! Той изглежда бесен, че е доминиран в началните часове на зрелището! Той слиза извън рингът, започвайки да преследва Светият Дух! Двамата вече са близо до гробното място! Видяхме, че има лопата там, когато сега божественият опитва да вземе! Замисълът му обаче не се получава, понеже Лисичков стъпва върху ръката му! Чуваме мощен крясък, който се чува в цялата зала! Този човек тежи 179 килограма, може и да е счупил ръката на нашият шампион...Дано да не съм прав...Сега Вълчан Лисичков изправя противникът си, след това го хвърля към сцената! Шампионът прави хитър ход, като се измъква в Backstage! Това още повече изнервя напрегнатия Вълчан и той тръгва към набожният ни шампион! Докато обаче стигне 179 килограмовият претендент до мястото, където може би е Светият Дух! Него вече го няма! Вече става интересно, дами и господа! Двамата започват да си играят на котка и мишка! Това определено нямаше да го видим, ако Светия Дух беше човекът, който спечели тази титла, но той е различен човек вече! Върши мръсната работа на Николай Кадиев и неговия бодигард Никълъс Кейдж!
Ивайло Мексикото: Вълчан Лисичков търси Светия Дух, той има голямо желание да го убие тази вечер! Погледнете само как крещи името му...Следа обаче от нашият шампион няма, докато Дзверо не стига да паркингът на залата! СРЕЩУ НЕГО СЕ ЗАДАВА ЕДНА ЧЕРНА КОЛА...МИЛИ БОЖЕ, СВЕТИЯТ ДУХ Е В КОЛАТА! ТОЙ БЛЪСКА ВЪЛЧАН ЛИСИЧКОВ...ТОВА Е НЕЧОВЕШКО ИЗПЪЛНЕНИЕ ОТ ШАМПИОНЪТ...ТОЙ НАПРАВО ПРЕМАЗА ПРЕТЕНДЕНТЪТ, ДАМИ И ГОСПОДА...НИКОГА НЕ СЪМ ВИЖДАЛ ТАКОВА НЕЩО....

Боби Борисов: Стана грозно...Както и очаквахме! Сега се появяват сили в настоящият шампион Светият Дух! Той успява да изправи 179 килограмовият Вълчан Лисичков, след което го слага в колата и така го кара до гробното му място, може би! Става страшно, защото до самият гроб има багер, който ще помогне за погребването на кечиста...Вижте Вълчан Лисичков, той не е помръднал и мускул, дами и господа! Виждаме мазната усмивка върху лицето на Светия Дух, той е доволен от стореното...Човекът си прави всичко възможно, за да си запази титлата, не можем да му кажем нищо! Всичко е позволено в този мач! Сега шампионът изкарва Лисичков от колата, след това го хвърля в близост до гроба! Следва и опит за вкарване в същият гроб. Дали обаче ще се получи? Не, Вълчан успява да изрита с единият си крак Светия Дух, след като прави това, той успява някак си да се изправи и да стовари цялото си тяло върху Световният шампион! Може да чуете виковете, които издава претендентът тази вечер. Той изпитва силна болка...
Ивайло Мексикото: Нормално, все пак беше блъснат от кола...Цяло чудо, че е жив този човек...Сега двамата лежът няколко минути, дами и господа, няма отброявания, когато се изправят тогава! След известно време Вълчан Лисичков успява да се изправи на крака, след като прави това, той започва да дебне настоящият шампион! Как го прави този мъж, след като беше премазан от кола? Това се питам, само Вълчан има отговорът на този въпрос...Селякът изчаква носителят на златото, след това се засилва към него и опитва да му направи един от завършващите си ходове! Closeline from He'll! Ще го видим ли? Не, защото Светият Дух успява да се наведе, след като прави това, той грабва лопатата и я забива в главата на Лисичков! Следва още един удар с лопатата, и още един! Общо три удара с лопатата отнесе Дзверо! Следва и четвърти удар с лопатата, който вече кара Вълчан да падне в гроба! Нещата стават вече много страшни за селянинът от Мечка! Светият Дух се качва в багерът, след като прави това, той го включва и започва да сипва пръст върху безжизненото тяло на Вълчан Лисичков! Съдията проверява гробът, за да е сигурен, че Лисичков е покрит с пръст! Изглежда, че почти целият гроб е покрит вече! Следа от тялото на Вълчан няма! ТОЙ Е ПОГРЕБАН ЖИВ, ДАМИ И ГОСПОДА! Светият Дух печели този път в историята си Погребан жив мач!!!

Боби Борисов: Колкото и да ми е тъжно да го кажа, най-лошото едва сега идва, защото се пуска музиката, която чухме и по-рано тази вечер! Шефът на BWS е тук, заедно с Никълъс Кейдж и Волен Сидеров! Тримата излизат, мамка му!
Ивайло Мексикото: Тримата застават над гробът на Вълчан Лисичков, като Николай Кадиев е взел микрофонът! Той се кани да каже нещо, нека го чуем!
Николай Кадиев: Вълчане, ако ме чуваш. Нещо, което доста ме съмнява, понеже си 6 метра под земята! Искам да съм честен с теб, а после някой ще ти предаде думите ми, когато те изрови някой! Искам да ти кажа истината! Безполезен си за BWS...Дадох ти 2 възможности тази вечер, за да ми докажеш, че греша! Ти и двата пъти се усра, моето момче...Много ми е тъжно за теб, защото имаше голямо бъдеще тук, но като не можеш да свършиш работата, като показваш неуважение към мен, към господин Сидеров, към бодигардът ми Никълъс Кейдж, то нямам друг избор, освен да ти кажа думите, които са много известни в днешно време! ВЪЛЧАН ЛИСИЧКОВ, УВОЛНЕН СИ! НЕ ИСКАМ ДА ТЕ ВИЖДАМ ПОВЕЧЕ В BWS STAMPEDE, СЪЩО ТАКА И В ТУРНИРИТЕ! НИКЪДЕ НЕ ИСКАМ ДА ТИ ВИЖДАМ ДЕБЕЛИЯТ ЗАДНИК...ТУК Е МЯСТО ЗА ПОБЕДИТЕЛИ, А НЕ ЗА ЗАГУБЕНЯЦИ! ДА СЕ МАХАМЕ, НЕ ИСКАМ ДА СЪМ ТУК ПОВЕЧЕ...
Боби Борисов: Вълчан Лисичков беше изгонен като куче от BWS, буквално беше изритан от компанията...Никога няма да го видим повече! Какво нощ само, уважаеми зрители! Какъв турнир, какъв SummerSlam! Какво още ще се случи с тези кечисти? Гледайте четвъртото издание на BWS Stampede, за да разберете! Това беше от нас.