Васко, не знам какви шоута гледаш ти, но тези които гледам аз, Сами Зейн преби чисто хора като Гюнта, Брон Брейкър и Кариън Крос, не го изкарвай някакъв джобър, защото не е. Иначе имаш странен вкуса като цяло.
Един от най-великите хийл образи си остава Рейвън от И Си Дабю. Извън меката, със сигурност бих посочил Броко през 00 периода, не че след завръщането беше за пренабрегване, но онзи Леснър е оставил ярък отпечатък в чавашкото ми съзнание, който държи влага и до днес. Хийл Роман също го слагам като огромен любимец. Иначе Флеър, Майкълс, Хиксовете, Джей Би Ел, Еди също заслужават да бъдат опоменати в подобна тема.
Ако говорим за образи като цяло, а не само активни кечисти, то Пол Хейман е номер едно. Това са десетилетия доказано майсторство, изпълнени с най-добрите произнесени промота и най-ефективното лансиране на кечистите до които е стоял. Почти винаги когато в WWE се е случвало нещо значимо, Хейман е бил в епицентъра. Дори в момента е в един от най-слабите си периоди и пак доставя стабилно.