baikiro Аз пък досега не съм имал никакви проблеми с чата освен, че забавяше съобщенията първия ден когато се регистрирах.
shevchenko Наистина е много зле, не може и да се минимзира дори. Мненията също, май не може да се редактират.
baikiro shevchenko Аз го минимизирам от минусчето горе вдясно на прозореца на чата. Редактирам като натисна изпратено съобщение от мен, появяват се три точки. Натискам ги и си избирам edit или delete. Така го правя от телефона.
dmtbg Може би има проблем от компютър ? Аз използвам телефон и нямам проблем.Мога да редактирам по начина,който каза бай Киро,за чата пак е същото като неговото.
RCade dmtbg Може да е свързано с браузъра. Стари версии, браузъри, които не са базирани на chromium и т.н. Вече имам вариант да сменя чата, но трябва да седна да поработя, което ще се случи най-рано утре.
dmtbg RCade Да,възможно е.Добре,че вече няма internet explorer,че там щеше да е още по-страшно.Съобщенията щяха да идват с по 4 дни закъснение
dmtbg Пиша тук,защото не мога да отворя чата Може ли това да се премести някъде и изобщо каква му е идеята ?
RCade Разделът "Анархия" вече няма да се показва на главната страница. Спам темите още са позволени, но нека не се излгаме пред чужденците. 😄
RCade @bizona aka @pino aka hacky е баннат по IP за регистриране на фалшиви акаунти. Да му е честито.
Rain Има проблеми с качването на файлове. Или поставя ограничения в размера, или изписва това при мен.
RCade всеки от главните тагове, без "Правила" и "Обратна връзка" вече си има иконка. За някои е възможно и да има по-добри варианти, така че приемам предложения шаутбоксът е уголемен и менюто с лични съобщения отново е видимо нови правила за спойлери https://bwsociety.eu/d/2-pravila-na-blgarskoto-kec-obshhestvo
RCade Вече може да качвате клипчета до 20Mb. Няма нужда да ползвате тагове като при снимките, просто качвате и пействате линка. Позволени формати са mp4, webm, ogg, avi, mov