Kross и LA Knight са ми любимите кечисти още от дните им в TNA и за мен са по-харизматични от целия roster на WWE, като изключим някои от най-утвърдените имена. Проблемът е, че в WWE вече уменията на ринга са приоритет, та образ и промота остават на заден план. Все пак на кой му се занимава да пише истории, като просто можеш да пускаш кечистите в безсмислени мачове и да запълваш времето. И докато Рицаря яхна вълната и се подобри изключително много на ринга, то Кериън изглежда буксува в това отношение. Поради тази причина ще ми е странно, ако се озове в AEW, защото те пък са още по-обсебени с in-ring частта. Би ми било интересно да го видя отново в TNA, там ще му дадат поле за изява и ще бъде замесен в основните истории, докато Тонкича ще го забрави след един месец. Освен това, ще може и да се появява в NXT, което е плюс за WWE, защото ще докара някакъв допълнителен интерес там. Въпросът е в какви отношения е с TNA, защото доколкото съм запознат, не напусна по най-добрия начин. Може обаче да е имало разговори в тази насока преди да изтече договора му, заради топлите отношения на двете компании в момента.