Мисля, че няма такава тема точно, може да я махнете, ако има! Та питането ми е кога си купихте първият ви компютър, коя година? Как стана? Как изобщо ви дойде идеята, че искате да имате такова нещо вкъщи? Аз мога да кажа за себе си, че първият ми компютър, ми го купиха от един магазинер. Казваше се чичо Пламен! (Имаше магазин в блока, където живея!) Мисля, че за около 200-300 лв беше, бях на 7 - 8 години някъде, може би! Споменям си, че беше от тези компютъри с мониторите, които са като телевизори, с кинескопите...Седиш 1 - 2 часа и ще ти се пръсе главата, така те натоварваше, клавиатурата беше от тези, където като натискаш и се чува такъв силен звук, че може да те чуят чак в другата стая, а мишката беше от тези, където имаха вътре като топче едно. Абе като цяло най-долнопробната дето има...Спомням си как като си купих по-хубавият компютър, занесох стария на село, там се опитахме с едни приятели да му сложим Видео карта. Е трябва да ви кажа, че като го отворих тоя компютър, вътре имаше 1 килограм пепел...Ужасна гледка беше, но това не ни отказа! Сложихме Видео картата, после опитахме да пуснем компютъра и той не тръгна...Това беше и краят с първият ми компютър, нямам идея какво се случи после с него...Понеже продадохме къщата на мангали, но си мисля, че са го продали някъде за части или са го изхвърлили...Нямам идея, но така започна всичко, помня как ми тръгваше само CS на тоя компютър и от този ментеливия кеч...Беше голям кашон, но винаги си спомням с усмивка за него, защото така започна всичко! Интересно ми е все пак как започна всичко при вас? Определено ще чета с интерес!
Като допълнение мога да добавя, че в този период бях от първите хора, които имаха компютри в квартала и доста често се събирахме в нас, за да играем на компютъра...Със сигурност бяха лудите години...