За съжаление Зетя боготвори Сами Прошлека, пичът дори се изживява като лидер в съблекалнята, питчва идеи пред креатива и най-вероятно прекарва достатъчно време в скута на олигофрена Пол Левек, на леко дундуркане, щипане и гушкане.
Иначе си е странна историята. Сървайвър сериите са далеч, а беше по-скоро логично там да правят някакви подобни абоминации. Факт е, че всички замесени в момента, включително Зейн, имат историята около Блуудлайн и съответно стари сметки за разчистване, но също така е факт, че това е изключително слаб филм. Соло ми е слаб в сегашния си образ на шут, даже не знам как някои го намират са изключително забавен. И освен това е заобиколен от непо джобери и харизматични дупки в този стейбъл с малоумно име. Моето голямо семейно дърво май ас, по-скоро моят голям джоберски катун.
Иначе Джейкъб ще го добутат рано или късно до МЕ, спор няма. Ще преодолее дори малоумния буукинг, но в тази ера хората дори вече не ги ебе толкова за буукинга. Няма кейфей, няма последователнсот на нищо, всичко са някакви чекии. Всички големи момчета с класическото излъчване на WWE звезди са топ мърч селъри (Найт, Крос), но са забити в трета глуха.
Дрю Мак също е доста надценено парче, не мога да проумея как точно той от буците получава някакъв спот в момента. Дано да джоби на Кодича.