Vasko Брадър не съм гледал много отдавна. Впечатлението ми е, че ако наистина искат, могат да направят интересна игра и е по-скоро гледаемо. Друг е въпросът, че форматът е тежко изтъркан в днешно време, когато всеки втори си стриймва малоумния живот.
Ергенът е ОСНОВНО филър. От 3 часа предаване, можеш да събереш интересното в 15 минути. Не мисля, че съм гледал цял епизод някога. Имат много общо с WWE в това направление. За съжаление жена ми гледа рекапи и коментари, така че съм принуден и аз да го гледам от време на време. Общо взето първите сезони бяха много, ама много режисирани. Последният с новите продуценти беше ако не режисиран, то поне много контролиран. За щастие бяха дали повечко свобода и се видя донякъде кой какъв е и защо такъв е. Предаването го ползват за платформа разни кифли да си стартират някаква инфлуенсърска кариера. При кифльовците положението е малко по-тежко, защото е по-трудно да кеш-аутнеш след като са те гледали как слугуваш на 25 уруспии, които не го заслужават грам. Но и там намазват, я някое тв участие, я някой подкаст или спонсорство. Нивото е много ниско и ми напомня като бях малък на село бабите как клюкареха и правеха интриги, защото освен да бачкат в градината, нямаше друго кой знае какво интересно. Бих пропускал всеки път, може би трябва да си намирам някаква работа, или друго извинение. 😃