Солидно финално шоу беше. Добър сегмент с Ospreay, надявам се, че контузията му все пак не е толкова сериозна, че да го изкара от ринга за година напред. Масово се очакваше най-сетне да спечели световната титла на Уембли през 2026 и ще е наистина неприятно да пропадне това. Мачът и последвалото меле после бяха ок, леко неочаквана поява на War Dogs и вероятно ще ги вмъкнат някъде в Zero Hour-а. Omega и Ibushi така и не ги видяхме или чухме преди мача.
При Copeland & Christian ми хареса как продължиха нещата от гледна точка на това, че не обърнаха рязко Cage babyface. Това им беше може би най-добрият сегмент в последно време.
Силен отборен мач беше, въпреки че ще бъде доста тъпо, ако са направили така развръзката, защото Hurt Syndicate не искат да губят... Последните секунди не ми бяха логични, времето изтичаше, а FTR тръгнаха да вадят маса. Иначе доста стабилни месеци за отборната дивизия на AEW като цяло.
По-скоро ми се искаше да се отметнат от тази концепция това договорче да се използва по всяко време. Просто не съм фен на това да се сменя титлата така. И в двата случая MJF губеше, сега практически и да спечели - договорчето става неизползваемо. Дано другата година го обмислят по-добре, за да не стават пак такива буламачи. Иначе чисто като развитие, имаше някаква логика MJF да намери начин да си върне за предишната седмица, въпреки че бях останал с впечатлението, че ще го изиграят Hangman все пак да е по-хитрият.
Женският мач беше добър, без нещо толкова избухващо. Доста силно градят Athena, а надявам се и това да продължи, след като загуби от Toni Storm на Forbidden Door.