При песента на DJ Dado правим уточнението, че това не е оригиналната тема от екс файловете, а нейн ремикс. Пичът през 96-та вади цял албум с ремикси на филмова тематика, включително Мисията, но байкиро явно е предпочел версията от филма там.
Подобно на случаят със Саундгардън, СТП са ми една от all time любимите групи, макар точно Tiny Music да има доста песни които са ми трудни за слушане (при това не защото са слаби, а просто са прекалено меланхолични дори и за мен), но половината албум е шибана класа. Все пак реших да включа само една песен от него, изборът беше между Big Bang Baby, Lady Pictures Show и Trippin On A Hole и в крайна сметка реших, че към днешна дата последната от изброените присъства най-много в актуалната ми плейлиста.
Тук много ми допадат и двете песни на Rain, Porcupine Tree съм ги чувал като група, но точно тази песен никога, както и другата на Bardo Pond, които са си откритие.
Огромен фен съм на Nick Cave and the Bad Seeds, също толкова и на P.J Harvey, дуетът е злато. Просто 10 песни са прекалено малко за да включа всичко което искам, но пък Murder Ballads присъства и в моята класация, но с друга песен, която ми е малко по-любима.
2Pac е шибана легенда, 7 дневната теория ми е може би любимият негов цялостен албум, Hail Mary е прекрасна песен също.