Джейкъб Дилън, син на легендата Боб Дилън със своята грпа The Wallflowers. Ако трябва да съм честен, слушал съм доста неща на групата и на Джейкъб и не ми допадат толкова, но точно тази песен ми е много любима и беше на косъм от това да попадне в класацията ми, даже до последно се чудех дали да не отрежа едната песен на Шерил, за да влезе тази. Много поетична power балада, която винаги ме вкарва в добро настроение когато я чуя.
Огромен фен съм на De La Soul, един от най-подценените хип хоп актове на 90-те.
Това ми е любимата песен от Дон Килюминати. Чилваш и се вкарваш във филма, докато бачи Пак ти разказва колко як е Ел Ей, но и за рисковете от гангстерския живот в градът през 90-те (все пак запазваме кейфей).
Може би най-легендарния дис трак в историята на музиката. Пак е прострелян в студиото на Диди в Ню Йорк при обир и оцелява по чудо. Крадците все пак пропускат да му вземат ролекса за 20 бона и Пак почва да се замисля върху някои обстоятелства, а по-късно се намират информатори които му казват, че е обявена цена за главата му от самия Диди и това е началото на една от най-епичните вражди в историята на шоубизнеса, която за съжаление завършва със смъртта на двама големи таланти, каквито са Пак и Биги.
96-та е много силна година за Jamiroquai. Трудно е човек да не харесва музиката му, изключително catchy, pop funk.
Изключително поплярен one hit wonder, мисля че песента беше ползвана и в някаква голяма рекламна компания на марка дрехи, което още повече раздуха популярността и.
Mazzy Star имат и по силни албми от лебеда, но Хоуп Сандовал винаги ще има специално място в моето сърце. Глас който те потапя в някаква меланхолична атмосфера.