Изгледах началния сегмент Сина/Самир/БРОКО, който продължи цели 50 минути. Хиксовете май е фен на такъв формат с дълъг начален сегмент, който съдържа няколко под-историийки в себе си. Започнаха да го правят прекалено често, за да е случайност. Сина се насра да краде финишъри. Правеше го още в Париж, но тук вече беше прекалено очевидно. Надявам се да отива някъде цялото това нещо. Щеше да е яко да удари F5 и точно тогава да излезе Броко, все едно е призовал дявола, но изтърваха шанса. Иначе съм доста доволен, освиркаха Самир, после направиха зарибителен мач, накрая Леснар излезе облечен като пълен селянин и потроши всички. 10/10.
Гледах и финалния сегмент. Първо ще го коментирам като кеч сегмент, после ще вляза в морално-философските му последствия. 🤓
Добър хайп имаше и на всички им беше ясно какво ще се случи още от самото начало. Ролинс и Беки бяха облечени еднакво. Пънк насоли Беки и тук ми започват проблемите. Да, ясно ми е, че AJ Lee му е жена и всичко се връзва и така ще продадат мача по-лесно. Лошото е, че Пънк спомена по-готин за мене вариант - да вкарат някоя като Рия Рипли, или друга тегава мацка, примерно да изкопат Шейна Бейзлър, или да хвърлят малко пари по Ронда и Беки да насере тотално. За сметка на това видяхме AJ Lee, която изглежда като детенце даже до Беки и се лигави 3 часа докато стигне до ринга. През това време Беки стои и прави физиономии, все едно е излязъл Кинг Конг. Разбирам защо го направиха така, разбирам, че е $$$ момент и ще си продадат мача и Палузата, но не ми се връзва. С оглед на всичко 8/10. Сега към философията.
Може ли вече и мъжете в кеча да са такива абсолютни ПУТКИ? Прецакахте Star Wars, прецакахте супергероите, сега и до кеча стигнахте... Представете си следния сценарий. Аз съм световен шампион, но жена ми ми спасява задника, което е ок за веднъж. След това обаче излиза на моята музика и отива да бие шамари на претендента за титлата, който я гледа тъпо и си заминава. Това го прави не един, а два пъти. После претендентът вика жена си да помага, което е още по-зле. Остин нямаше да постъпи така.
Ортън нямаше да търпи женски глупости.
И да, да, естествено, не бийте жените си, не е това въпросът тук въобще. Въпросът е, че Пънк и Ролинс поне като образи трябва да са някакви корави бойци, а те викат две жени да им вършат работата и е пълна глупост. Буквално няма какво да спечелиш от такъв тип енгъл, освен моето заключение, че Беки и AJ трябва да се бият за световната титла при мъжете, а ПУТКИТЕ Пънк и Ролинс да си стоят вкъщи и да им правят баница. Затова просто не букваш шибания енгъл и готово.
П.С. Квадрицепсите бяха като руски буханки УАЗ, не бях разочарован.