Образът на Джон Сина е тумор за кеч индустрията. И в тази връзка, Брок Леснър не е бил в толкова добра физическа форма от дебюта си в WWE, ебати изрода! Физика, която впечатлява и респектира, която придава легитимност на това което гледаш на екран, винаги ще има своето значение. И отделно, излизането на Хейман, който да представи Брок, еми настръхнах! И през цялото си викам "Да, Джони е путка и е образ за 5 годишни, в шибания финален тур си е и марковете биха оревали света, но Леснър не заслужава да загуби този мач, предвид физиката която извади и ентранса с Хейман!". И молитвите ми бяха чути! Чудото се случи! Брок Леснър мина като валяк през Сина, еба го, в гъза го еба! Благодаря на WWE за това зрелище!
Сега остават много въпроси. Дано НЕ видим реванш между двамата, точно защото е финален танц, Джони няма право да погребва активните атракции на компанията, каквато несъмнено е бачи Броко. Другият сериозен въпрос е, след като Хейман отново е с Броко, това какво означава за Вижън? Ще мине ли Леснър към този стейбъл, или двата проекта ще са отделни, но Пол ще е свързан и с двата?
Това би ли означало, че в някакъв етап Ролинс ще има вражда с Броко, или може би дори Брон срещу Леснър?
Ще гледаме и ще разберем.
What else?
Доволен съм от мачът между Роудс и Макинтайър. Дрю така или иначе ако не се ребрандира, ще си остане джобър на звездите, толкова му е потенциала като крайбейби хийл. Коди продължава да бъде перфектния топ бейбифейс за компанията, дори въпреки отсъствията заради ангажименти към Холивуд.
Стисках палци на Ийо Скай, но беше ясно, че Стефка взема титлата тук. Даже може би се забавиха, понеже сякаш хайпа около мацката спадна. Сега е интересно колко дълго и какви методи ще извади креатива за да я държи релевантна шампионка, казвал съм го и друг път, но за мен мацката е лимитирана и има голям риск бързо да омръзне дори на своите фенове.
Семейство Ролинс срещу семейство Пънк ми беше леко странен мач. Особено там където почнаха мъже срещу жени да си правят захвати ми е голям инди криндж. И отделно Ей Джей, макар и видимо в добра физическа форма, има доста смешен муувсет за модерните стандарти, а и е ръждясала на ринга, но по-скоро е въпрос на практика това да се оправи. И все пак смятам, че няма да е зле, особено ако са верни слуховете за голям пуш, да я освежат и като образ и като умения, предвид че сме 2025-а година и конкуренцията при жените е по-голяма от всякога. В моите очи Бекс е класи отгоре.