Как може Леснър да е изтъркан образ? Това е най-големия мутант в историята на този бизнес, един от най-силно буукваните хийлове и има за мениджър шибания Пол Хейман? И е изтъркан той, а не Джони с тениските, късите дънки от 96-та от пазара в Харманли, маратонките и еднаквите промота, дето целия му гимик е, че е цветен, добър и децата правят "Юкантсими"?
Ебати драмата е, че парт таймер Брок уби "редовния кечист" Джон Сина с 30-те му участия за годината. Следващите години не знам как ще го реабилитират... oh, wait...
Иначе шоуто не беше толкова зле колкото изкарват, или поне за мен победата за Броко си беше положителен шок валю, който компенсира останалите пълнежи.
Но пък съм съгласен, че откъм буукинг нещата циклят цялостно. Но това са ходовете които носят кинти на компанията, а Ари бачка за кинти, не за фенски въздишки. Положителен ендгейм ще е поне ако покрай завръщането на ветераните, успеят за 2-3 годишен период да ги използват за да издигнат млади лъвчета около тях. Тепърва ще видим дали това ще се случи.