dmtbg Толкова много се изкефих като видях,че Атлетико Мадрид са отпаднали..ебаси противното отборче с топ 3 на най-противните треньори.
baikiro Страхотни мачове от Група А. Съветвам всеки да си пусне да гледа Порто - Ал Ахли и Интер Маями - Палмейрас ако иска да гледа зрелище.
dmtbg Байерн направиха лоша услуга на ПСЖ след като паднаха снощи ,сега французите може да играят срещу тях на 1/4 финала,срещу Бенфика щеше да им е една идея "по-лесно".Не вярвам иначе ПСЖ да отпаднат от Маями, почти сигурно ще продължат
dmtbg От лявата страна Сити имат огромен шанс да стигнат финал.Могат да победят всеки отбор от тяхната половина без проблем,ако играят както срещу Ювентус.
uncleG baikiro След като Реал М играха на 20% срещу Хилал, явно от Ман Сити са играли на 15% , няма друго обяснение 😎 Само едно ще кажа - Роналдо беше прав!
Scroller Челси да взима Световното! Сега сериозно. Имам очаквания за финал, но не вярвам, че ще победим евентуално Реал ако стигнат там, но знае ли човек... Дано стане, както винаги. Да влезем като аутсайдери и да грабнем трофея.
Rain Просто ужасни новини, нападателят на Ливърпул Диого Жота е загинал в автомобилна катастрофа заедно с брат си, няколко дни, след като се е оженил. Да почива в мир!
Diego Aires Кой е фаворитът ви за спечелването на клубен мондиал 2025? Моите бяха два - Ривър Плейт и Манчестър Сити, но за съжаление и двата нямаха късмет и отпаднаха...А и съм огромен фен на аржентинския футбол и въобще на този на Южна Америка.
dmtbg Diego Aires Нямам фаворит,но ПСЖ играят добър футбол и макар много хора да ги мразят ще се радвам,ако спечелят..като цяло ми е все тая.Ако стигнат до финал (елиминират Реал Мадрид на полуфинала,защото испанците може би ще бият Дортмунд и ще се класират тази вечер) ще го вземат.
dmtbg baikiro Потокът им стана адски приемлив когато Интер и Сити се издъниха още на първия мач след груповата фаза.Тези два отбора като отпаднаха останаха отбори,които не са на нивото на Челси.