dmtbg Отборът на сърцето ми е Ливърпул ! Надявам се сега да не се хейтим кой на кого е фен,разбира се 😅
RCade Не гледам много футбол, но все пак: Левски, Интер, Арсенал. Обречен съм да се радвам максимум веднъж на 10 години. Испанците са ми противни и на мене, но вадят извънземни футболисти.
dmtbg RCade След няколко дни може да се радваш ,ама мисля,че ако ПСЖ не я вземат сега - няма кога,това им е шансът,много добър отбор имат и закономерно отстраниха моите хора,направо ги разбиха откъм игра.
shevchenko baikiro За съжаление май Наполи. Не мога да ги понасям - нито тях, нито Конте. Предпочитам Интер.
baikiro Днес е финалът за Купата на Италия. Силно се надявам Милан да я вдигне за пръв път от над 20 години.
shevchenko https://www.facebook.com/share/r/1EU2AeUZgR/?mibextid=wwXIfr Аякс са на път да направят немислимо насиране и да сдадат титлата. Усещането да гледаш така мач е Велико, помня последния път, я който Милан стана шампион как нямаше билети за гостуването на Сасуоло и гледах така на телефона мача с поне още 3-4000 пред Каса Милан. За съжаление отбора дори не бе подготвил видео стена...