baikiro dmtbg Според мен ако Интер не е я вземат сега, няма кога да е. Много е застаряващ отбора им. ПСЖ са млади и тепърва им предстоят успехи, ако продължават да работят по този начин.
dmtbg baikiro Аз не мисля,че един от двата отбора ще е на финал отново скоро,така че според мен това важи и за Интер,и за ПСЖ,но определено французите са отбора с много по-големият потенциал
uncleG Нещо не ги виждам чичовците от Интер как ще изравнят. Те второто ще паднат и без друго физически. Иначе Арда би ЦСКА преди малко и стана последният бг отбор, който ще имаме честа да гледаме как го пердашат отбори от екзотични страни.
dmtbg Преди мача казах на жена ми,че 4-5 на 0 ми се върти в главата и мнението ми се затвърди след като поведоха с 2 на 0 ,ама не съм очаквал Интер да играят чак толкова толкова слабо,отвратителни са днес.
dmtbg Айде 5 на 0 😅 това даже е абсолютен рекорд за финал в Европейската купа/Шампионската лига,за сега най-голямата разлика е била 4 гола.
Rain Rain Егати, Барселона може би отмъкнаха най-добрия вратар в Ла Лига и най-добрия играч на Еспаньол... Просто топ подпис отвсякъде ще бъде (да не избързваме още).
baikiro Rain Не следя много Ла Лига и за пръв път го чувам този пич. Защо смяташ, че е най-добрия при наличието на вратари като Куртоа, Облак и Тер Стеген? 😃
Rain baikiro По-скоро имах предвид за изминалия сезон, като моментна форма. Даже и от Ла Лига го избраха за вратар в топ отбора им за сезона.
baikiro Rain Ще го следя с интерес. Не стават ли много вратарите в Барса? Тер Стеген, Шчезни и Пеня. Трябва поне двама от тези да си тръгнат.
Rain baikiro Идеята е, че Тер Стеген най-вероятно ще бъде продаден, може би и Иняки Пеня. Флик уж сам твърди, че иска да разчита на Гарсия и Шчесни следващия сезон.
baikiro Ами за мен Шчезни в момента е най-слабия от тримата. Особено за стилът на Флик. Но Ханзито най-добре си знае. Сигурно готви Шчезни за резерва на този Гарсия.
baikiro @uncleG Симоне Индзаги е новият треньор на Ал Хилал! Сауди продължава да показва, че може да привлича топ футболисти и треньори. Ще е интересно какво ще направят Ал Хилал на Световното клубно съвсем скоро.
Glam4o Никой не коментира епичната снощна класика, между Франция и Испания, в която Ямал закри ментето Дембеле и показа категорично, кой трябва да е носител на Златната топка.
baikiro Glam4o Не ми дреме за тази маркетингова награда, но чисто футболно Ямал е най-големия талант, който съм виждал от времето на Меси. Дано се развие и да мачка още много години.
baikiro Цирковата трупа на Лучано Спалети беше изсипана с 3-0 от Норвегия. Ще е скандално ако Италия пропуснат трето поредно Световно първенство. 😃