dmtbg Diego Aires Как така, не разбрах? В Южна Америка има доста хора, които носят имената на бивши съветски лидери и други известни личности. Това имам предвид. Примерно има футболист с името Ленин. https://en.wikipedia.org/wiki/Marx_Lenin Виж, че е кръстен на Карл Маркс и Ленин.
Diego Aires Ако марионетното и продажно правителство на евреина-ционист Желязков не падне, от 01.01.2026 г. влизаме в сатанинския концлагер на дигиталното евро, а до края на мандата си продажното правителство на диктатора Милей има опасност да вкара Аржентина в сатанинския концлагер на дигиталния долар!!! Не бива да се позволяват тези две неща!!! @Rain @Vasko
Vasko Diego Aires КАЗАХ ТИ ДА НЕ МЕ ТАГВАШ, ПЕДЕРАС....НЕ МИ ПУКА...СТАНАЛО Е ВЕЧЕ, ВЛЕЗНАЛИ СМЕ У УМРЕЛОТО ЕВРО...
Vasko Diego Aires Като ти сменат сметката у картата, ако имаш такава на евро. Тогава ще видиш, че сме влезнали!
Vasko Diego Aires Избегвай квот искаш, мен ма не мешай...Аз с решени работи не се боря...Като затънем, ще обвиняваме ония с костюмите...Говнари...
Diego Aires Vasko Така е...оня Тиквата от Банкя и оня, дето не мига и повтаря едно и също като грамофонна плоча. @Rain
dmtbg Diego Aires И масона в Аржентина, дето развява доларовата банкнота. Баси.. поредното доказателство, че и аз съм масон.. като бях малък от Чио чипс ми се падна банкнота от 1 долар и доста я развявах... АНАТЕМА!
Diego Aires Костадинов гостува в подкаста на Карбовски. Разговор за геополитическата обстановка и тази в България. Много добър анализ, евала! @Rain @Vasko
Diego Aires Ма ти си много прост бе, г-н Станиславей! Не осъзнаваш ли, че не трябва да се показваш по телевизията повече след всичко, което направи?! Надявай усмирителната риза и недей да пречиш!