Не знам как, но някой се сети да ми драсне в Инстаграм за новия форум. Много готино!
Не съм влизал в български кеч сайт от близо десет години, и съм приятно сюрпризиран, че сте събрали тайфа за нова платформа.
С новото ви начинание ме върнахте в 2012-а година, когато на 30 януари (деня след Royal Rumble) стартирах форум с името Monsters Wrestling Family (MWF). Причината бе същата, която мотивира и вас. MWF беше място на "отхвърлените" от "Обществото", като управници и основни админи в по-голямата част от краткото му съществуване бяхме аз и Wascop (Борис Найденов). В следващите месеци се пръсъединиха batistaheel (Сейхан), mcups (Антон Янакиев), badkitty (Валя Андреева), litafan (Кремена Пехливанова), djambazov (Мустафа Джамбазов), Радо Тодоров (който пък имаше фен-буукинг форум) и др. Бях на 18 години и си запълвах времето и желанието да пиша разни статийки в продължение на известно време. Напуснах MWF на 1-и септември и оставих други админи на власт, но след като видях, че нямат голямо желание да го развиват, пуснах кепенците месец по-късно.
Никога не ми е минавало през ум, че 13 години по-късно някой ще стартира подобна инициатива и дори ще ме информира. Благодаря!
С дотук казаното прикачвам няколко снимки от Monsters Wrestling Family, който е нещо като далечен стар роднина на BWS.

Имам и куп запазени кеч фотоси, повечето от тях абсолютно изчезнали от нета, така че ако някой иска да ги разгледа - да пише в коментарите.