Diego Aires Сега си приготвих бананово мляко - специално смути, което е алтернатива на прясното мляко. Прави се от банан и вода.
Diego Aires Да ви се похваля, че в Благоевград миналата година пих Fernet-Branca, а в Неапол след това - Amaro Montenegro. И двата са италиански горчиви ликьори, имащи вкус на сиропи за кашлица, хахаха. Fernet-Branca e култов за Аржентина.
Diego Aires Не съм го опитвал, но ако е рекъл Господ, един ден да пия йерба мате на Ривър Плейт в Буенос. 😃
Diego Aires Ударих едно боровинково-бананово смути с фъстъчено масло...Вълшебна витаминозна и питателна бомба!!!
Diego Aires Утре, или то вече е днес, ще пия коктейла Piña Colada, или прецеден ананас, на български. 😃
Diego Aires Ето тази напитка карат от известно време в магазина...Пия я направо като нектар от боговете! Шоколадов шейк Cacaolat. Барселонска е.
Diego Aires Рейн, тези двете също си купувам от магазина. УНИКАЛНИ СА! Едното е Анадолски шербет, другото - Гюл шербет, тоест - шербет от розова вода. Освен че си приготвям, купувам и готови шербети.
Diego Aires Току-що пих Morir Soñando. Това е доминикански коктейл и се превежда буквално "да умреш в съня си" или "да умреш в мечтание" в зависимост от значението, защото глаголът soñar означава и "мечтая", и "сънувам". Приготвя се от портокалов сок, прясно мляко и захар.
Diego Aires Rain Тва удоволствие съм го опитал само веднъж, изобщо не ме изкефи...прекалено вегански растителен вкус...
Diego Aires Странно защо щях да повърна, като е толкова приятен...обичам вегетарианците, не веганите. Даже по едно време аз мислех самият да стана вегетарианец, ама не мога да откажа кифтетата. 😃
Diego Aires Последно пих смути от маракуя и банан. Страхотно е, всички да го пробват трябва. Изглежда като на снимките.
Diego Aires Пих сангрия - традиционна испанска алкохолна напитка, която се прави от червено вино и портокалов сок. Нарича се така, защото sangre на испански означава "кръв", та от кървавочервения цвят от виното, хаха.