Diego Aires Току-що пих Morir Soñando. Това е доминикански коктейл и се превежда буквално "да умреш в съня си" или "да умреш в мечтание" в зависимост от значението, защото глаголът soñar означава и "мечтая", и "сънувам". Приготвя се от портокалов сок, прясно мляко и захар.
Diego Aires Rain Тва удоволствие съм го опитал само веднъж, изобщо не ме изкефи...прекалено вегански растителен вкус...
Diego Aires Странно защо щях да повърна, като е толкова приятен...обичам вегетарианците, не веганите. Даже по едно време аз мислех самият да стана вегетарианец, ама не мога да откажа кифтетата. 😃
Diego Aires Последно пих смути от маракуя и банан. Страхотно е, всички да го пробват трябва. Изглежда като на снимките.
Diego Aires Пих сангрия - традиционна испанска алкохолна напитка, която се прави от червено вино и портокалов сок. Нарича се така, защото sangre на испански означава "кръв", та от кървавочервения цвят от виното, хаха.
Diego Aires Миналата година в Неапол пих лимончело - традиционна италианска напитка с лимон и горчив ликьор.
Diego Aires Много искам да пия тази мексиканска напитка - чампурадо - но я няма в България...Дано, ако е рекъл Бог, отида някога на екскурзия в Мексико и там да я опитам. Прави се от горещ шоколад.