Изгледах цялото шоу. Останах доста разочарован, Slammiversary ми хареса много повече. И тук имаше силни моменти, но нещата се разпаднаха доста бързо. Сигурно 70-80% от шоуто е за скип, а останалото оставя лош вкус.
TNA International Championship
Frankie Kazarian (c) vs. Steve Maclin
Слабичък мач и дойде къс, особено като за opener. Скъсаха се да правят препратки към Boston Red Sox, а даже не са в Бостън. Публиката все пак налапа до макарите и така продължи през цялата вечер. Казариян не си даваше много зор, ще разберем защо малко по-късно. Още тук трябваше да осъзная, че нещата не отиват на добре.
Tessa Blanchard vs. Gia Miller
Пълен DUD и тоя мач, не се случи кой знае какво. Теса може много повече, но я забутват да фюди с бекстейдж репортерката. Слаба работа отново. Теса удари Джия с някакъв фишек монети... странен финиш, да чийтва за тая джобърка. Трябваше да се усетя, че след като шоуто е 4 часа, може би нещо не е наред и първият час ще е някаква кавалкада от джобъри и простотии.
Call Your Shot Gauntlet Match
Хареса ми батъл рояла за тяхната версия на MITB. Разликата беше, че като останат двама и играят до туш, вместо до елиминация. По едно време нещата се забавиха и пак имаше джобърска кавалкада, но по-скоро съм доволен. Видях познати лица, имаше изпълнения. Казариян взе спота на някаква лелка като я пречука докато обикаляше ринга, явно затова не си е давал зор по-рано. Това не ми хареса, че жените се биеха с мъжете и получаваха някаква офанзива. Пълна смешка, особено като имаш животни като Jake Something в мача. Видях доста любимци, все пак, Долф, EY, Казариян, Сантино, Райдър. Към края стана напечено и имаше бая драма. В крайна сметка Каз прецака Райдър и останаха с Долф последни. Извадиха някакъв реф бъмп, после дойде втори рефер и накрая се тушираха взаимно, а двамата съдии отброиха едновременно. После Сантино излезе и каза, че за пръв път купата ще държат двама души едновременно. Публиката не беше доволна, но мене лично ме кефят такива истории с отбори между двама кечисти, които се мразят.
TNA Knockouts Championship
Kelani Jordan (c) vs. Indi Hartwell
Не беше лош мача чисто технически, но имаха нулева интрига. Женската дивизия я прецакаха монументално - жените им са или расисти (Теса), откачени лесбийки (Маша Сламович), или болни от СПИН (Аш). Трудно е да ги показват по телевизията при такова положение. За нещастие дивизията страда и се надявам да намерят решение скоро.
Hardcore War
Order 4 vs. The System
Пак добър War Games мач. Най-запомнящото се беше сик бъмпа на Алиша Едуардс върху кабарчетата. Как са я навили горката, нямам никаква представа. 50 кила с насрани гащи и направо я пръснаха. Мустафа пробва и той да се пльосне по корем върху кабарчетата, обаче не се забиха като хората и трябваше да го караме на въображение. В крайна сметка, СИСТЕМАТА спечели.
TNA X Division Championship
Leon Slater (c) vs. Je'Von Evans
Мачът на вечерта, тия двамата са шибани нереалници. @baikiro дори ще се впечатли от инди подскачането им. Не знам как някой не е със счупен врат или нещо. Раздадоха се на макс, но тук започват проблемите. Мачът приключи след като изтече 20-минутният лимит (wat?). После излезе Сантино и даде 5 минути допълнително. След няколко зверски спота, излязоха Dark State и пребиха и двамата... Не един, а два преебани финиша в рамките на 5 минути. Пълна малоумщина.
TNA Tag Team Championship & NXT Tag Team Championship
The Hardys (c) (c) vs. Team 3D
Много се притеснявах за D-Von, защото знам, че е прекарал инсулт. Пощадиха го, Джеф само се пльосна отгоре му от стълбата, но даже не го уцели. Бъба изглеждаше, все едно ще пукне след малко, чак ми стана жал за него. Мача го изкериха на носталгия и на склонността на Хардитата да правят глупости на тия години. Накрая Дъдлитата си събуха ботушите и ги връчиха на Хардитата в доста емоционален момент. Пропуснах да кажа, че даже Спайк се появи за малко в началото. Не се занимава с кеч от много години, така че нямам представа как са го навили. Щеше да е яко да направи един спот и той, но нямахме късмет. Тъжен мач, 10/10 емоционален момент. Дано да са живи и здрави всички, че не им прилича вече да правят такива работи.
TNA World Championship
Trick Williams (c) vs. Mike Santana
Почна ми бавно и с омразния спот да се изшият в публиката да бездействат. По едно време обаче засилиха темпото и нещата започнаха да им се получават. Публиката беше умряла за 50% от мача, но към средата се събудиха и бяха сравнително инвестирани. Готин мач, може би ако не бях толкова педантичен, щях да гледам само него и мача за хикс титлата. Сантана в крайна сметка спечели и върна титлата в TNA. Накрая Долф и Каз се опитаха да кешират купата, но Долф беше Ел-Кабонгиран от Елайджа, а Сантана удари Каз с финишъра си преди да успее да кешира купата. Празненството на Сантана отне прекалено дълго. Видя се, как феновете напускат залата. Операторите се мъчиха да крият до полседно, но накрая вече се виждаше масата празни седалки. Анти-климактично ми дойде този завършек, очаквах повече, някакси.